Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן רוזברג נכנס באחוריו של המילטון- כנראה גם הוא צריך לשמור מרחק.

גם אני שמעתי את אלונסו "מאשים" את תיבת ההילוכים- טוב שיש את מי.

מרוץ ענק, כל הכבוד לB.M.W...

מאסה אכזב בגדול- דווקא במירוץ כזה היה לו צ'אנס לפודיום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא בקשר לכך שהמילטון הפנה את עצמו לעבר רייקונן, ייתכן מאוד. צריך לראות מהלך איטי מאוד כדי לקבוע סופית. יותר מאוחר אנסה למצוא את הוידאו.

אני אישית לא חושב שהוא הפנה את עצמו לכיוון רייקונן ..

אני חושב שהוא ניסה פשוט לברוח שמאלה - כי זה המקום היחיד שהיה פנוי לנסות לברוח ...

1111.jpg

2222.jpg

פורסם

למה כולם מדברים על זה שלואיס לא שם לב לרמזור ולא על זה שאורות הפיט\גשם שאמורים להבהב בחלק האחורי של ריקונן עד שהוא יוצא אל המסלול לא הבהבו (בניגוד לקוביצה שאצלו כן) וזה מה שגרם לבלגן!!!!!!!!!

ונגיד שאין מה לעשות וקרה מה שקרה אבל למה לדפוק את המרוץ הבא פשוט שעכשיו אין טעם לראות אותו, כנראה שגם השנה פרארי יקבלו את האליפות מברני אקלסטון ושאר קברניטיי הפורמולה 1 :twisted: אז מזל טוב:wink:

אולי הגיע זמנה של אליפות הפורמולה 1 להעלם מהעולם :lol:

F1=FERRARI 1

המקלארניסט

פורסם
למה כולם מדברים על זה שלואיס לא שם לב לרמזור ולא על זה שאורות הפיט\גשם שאמורים להבהב בחלק האחורי של ריקונן עד שהוא יוצא אל המסלול לא הבהבו (בניגוד לקוביצה שאצלו כן) וזה מה שגרם לבלגן!!!!!!!!!

ונגיד שאין מה לעשות וקרה מה שקרה אבל למה לדפוק את המרוץ הבא פשוט שעכשיו אין טעם לראות אותו, כנראה שגם השנה פרארי יקבלו את האליפות מברני אקלסטון ושאר קברניטיי הפורמולה 1 :twisted: אז מזל טוב:wink:

F1=FERRARI 1

המקלארניסט

זה מה שנקרא תאונה שאפשר היה למנוע והעונש הוא 100% במקום !!!

פורסם

אני פשוט לא מאמין איך המילטון הרס לרייקונן את המירוץ , נכון שהענישו אותו ב-10 מקומות בדירוג במירוץ הבא , והמקום הכי פחות נמוך שהוא יכול לקבל זה מקום 10 , אם הוא יתחיל את המירוץ מהמקום הזה בדרך כלל יש נהגים שהמילטון בלי שום בעיה יכול לגבור עליהם ולסיים בחמישייה הראשונה , ככה שהוא גם הרס לרייקונן את הסיכוי לעבור אותו בזמן הקרוב וגם יקבל על זה נקודות.

מירוץ אדיר של פיליפה מאסה , הידרדר למקום 17 וסיים במקום 6 נדמה לי , אלונסו היה קצת חסזר סבנות וזה עלה לו ביוקר וחבל

אגב , לא נראה לי שלרוזברג גם מגיע עונש כי במילא ההתנגשות ברייקונן סיימה לו את המירוץ

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם

F1=FERRARI 1

המקלארניסט

לפי מה שאני זוכר בשידור רואים שהאורות של קימי כן פועלים. גם אם כן וגם אם לא אתה יכול להאשים את כל העולם ואישתו בהעדפות כשלמעשה כל מה שהיה זה שני נהגים שריחפו לגמרי ביציאה מהפיט ובמקום להיות עיירניים הם התעוררו מעט מדי מאוחר מדי. מה גם שהוא אמור להסתכל על הרמזור.

to finish first first you have to finish

פורסם

המילטון היה נדפק גם אם לא היה מתנגש בקימי כי הוא היה פשוט יוצא באור אדום.:lol:

אם יש מישהו שאשמח לראותו לוקח אליפות לא פחות מאלונסו הוא קוביצה.

Veni Vidi Vici

פורסם

F1=FERRARI 1

המקלארניסט

נתחיל מהסוף ואני אגיד שההודעה שלך פופוליסטית.

אמרתי ואגיד את זה שוב, המילטון נוהג במכונית מאוד מהירה וזה מה שמביא אותו למקומות הראשונים, ברגעי הלחץ (המרוצים האחרונים של העונה הקודמת) וברגעים של שיקול דעת (המרוץ האחרון) הוא פשוט נכשל, כל מה שיש לו מול העיניים זה המקום הראשון ובמקרים כאלה הדרך לגיהנום של המילטון צרורה בכוונות טובות.

אל תראה את המירוץ הבא, לי לעומת זאת יש הרבה טעם לראות אותו, המילטון היה אידיוט ודפק לרייקונן את המירוץ לכן במירוץ הבא המילטון "ידפק" אוטומטית. אני מאוד אשמח לראות את המילטון לחוץ כבר מההתחלה ואני מהמר שהוא יעשה טעויות.

אל תדבר שטויות ופרארי לא קיבלו במתנה שום דבר, אם כבר מישהו קיבל במתנה משהו זה מקלארן שקיבלו מידע סודי על מכוניות פרארי.

ד"א, המילטון יזנק מקסימום מהמקום ה11 ולא מהמקום ה10 כפי שנאמר פה

פורסם
לפי מה שאני זוכר בשידור רואים שהאורות של קימי כן פועלים. גם אם כן וגם אם לא אתה יכול להאשים את כל העולם ואישתו בהעדפות כשלמעשה כל מה שהיה זה שני נהגים שריחפו לגמרי ביציאה מהפיט ובמקום להיות עיירניים הם התעוררו מעט מדי מאוחר מדי. מה גם שהוא אמור להסתכל על הרמזור.

אז אתה טועה!!!!

פורסם
זה מה שנקרא תאונה שאפשר היה למנוע והעונש הוא 100% במקום !!!

מה אתה אומר?

אני לא מבין למה אתם רואים מרוצים תראו משחקי כדור תוכניות ריאלטי יותר טוב, ונראה מה היה קורה אם משחק כדורגל היה מתחיל בתוצאה 10:0 לטובת אחת הקבוצות או מה יהיה קורה אם קימי היה נענש על מונקו כמו פורס אינדיה דרשו!

פורסם
נתחיל מהסוף ואני אגיד שההודעה שלך פופוליסטית.

אמרתי ואגיד את זה שוב, המילטון נוהג במכונית מאוד מהירה וזה מה שמביא אותו למקומות הראשונים, ברגעי הלחץ (המרוצים האחרונים של העונה הקודמת) וברגעים של שיקול דעת (המרוץ האחרון) הוא פשוט נכשל, כל מה שיש לו מול העיניים זה המקום הראשון ובמקרים כאלה הדרך לגיהנום של המילטון צרורה בכוונות טובות.

אל תראה את המירוץ הבא, לי לעומת זאת יש הרבה טעם לראות אותו, המילטון היה אידיוט ודפק לרייקונן את המירוץ לכן במירוץ הבא המילטון "ידפק" אוטומטית. אני מאוד אשמח לראות את המילטון לחוץ כבר מההתחלה ואני מהמר שהוא יעשה טעויות.

אל תדבר שטויות ופרארי לא קיבלו במתנה שום דבר, אם כבר מישהו קיבל במתנה משהו זה מקלארן שקיבלו מידע סודי על מכוניות פרארי.

ד"א, המילטון יזנק מקסימום מהמקום ה11 ולא מהמקום ה10 כפי שנאמר פה

עוד שטותניק

פורסם
אז אתה טועה!!!!

כולם טועים ואתה צודק אה? תעשה טובה תפתח את העייניים זה אפילו לא שווה ויכוח.

ותעשה טובה תשאיר לי את ההחלטה מה לראות בזמן הפנוי שלי.

אגב סתם שתדע..מה שהיה במונקו עם קימי זה לא קרוב בגרוש לטעות של המילטון.במונקו קימי עשה טעות נהיגה-דבר שקורה לכל אחד. בקנדה המילטון פשוט ריחף או משהו בסגנון ונכנס יש לתוך המכונית של רייקונן תוך כדי שהוא עומד באור אדום אז תעשה טובה ותחשוב לפני שאתה כותב משהו.

to finish first first you have to finish

פורסם

בשביל מישהו בן 34 אתה מדבר הרבה שטויות, העונש לא מוצא חן בעינייך אז אין מה לראות, מקלארן עברו עבירה פלילית של ריגול תעשייתי אז צריך להעלים את הפורמולה 1 מהעולם, לי זה נשמע כמו אוי אוי אוי, אני אוהד נהג לא מיומן וכל העולם אשם שהוא לא מנצח.

פורסם

WOW , לא הייתי פה כמה ימים ומסתבר שפרקתם כול עול...לא נורא, זה אומר שהיה מרוץ מעניין, אבל ראבאק חבר'ה קצת תרבות (כמעט כתבתי דיבור...) .

נחזור למרוץ.

מבחינתי אין מגיע בספורט ואם היה אין אחד יותר מ...ניק היידפלד לנצח ולמרות זאת קוביצה הוכיח שהוא פשוט יותר טוב ממנו.

היידפלד נהג טוב אבל קוביצה נהג מעולה .

מה שמעניין הוא שהקריירות של קוביצה והמילטון משיקות כול הזמן.

הם התחרו יחד באליפות איטלי הואליפות אירופה בקרטינג, שם ידו של המילטון היתה על העליונה . קוביצה עשה את הקפיצה הראשונה למכוניות והמילטון עבר שנה אחריו.

קוביצה זכה באליפות ב-WORLD SERIES והמילטון כיכב באליפות אירופה בפורמולה-3 . קוביצה דילג בסיוע BMW על ה-GP2 והיה נהג מבחן ב-BMW, עד שהחליף את ווילנייב בהונגריה 2006 , כן , הייתי שם וראיתי את זה...

המילטון זכה ב-GP2 והצטרף בעונה שעברה למקלארן. את השאר אתם מכירים.

מחוץ למסלול הם חברים די קרובים ולאחר התאונה של הפולני בשנה שעברה המילטון מאד הושפע מהעניין.

ואם כבר המילטון - השאלה הגדולה היא לא אם הוא נהג טוב כי את זה אנחנו יודעים , אלא האם הוא לא הגיע לצמרת מוקדם מדי ? האם לא כדאי היה שיעשה איזו עונה או שתיים, בדומה לסבסטיאן לווטל , בקבוצה קטנה, משתפשף ללא לחץ, עושה את כול הטעויות האפשריות ואז מגיע בשל לצמרת.

נכון להיום נראה על פניו כי הוא עושה טעויות שנובעות מחוסר ניסיון או חוסר ריכוז .

אגב - בתאונה האחרונה אני מאשים גם את מנהל הקבוצה שלו שהיה צריך להזכיר לו שהרמזור אדום והפיטס סגור ליציאה. הנהג נמצא בלחץ של המרוץ ו...

ומה תגידו על דיויד קולטרד ? הייתם כול כך עסוקים בבלאגן ושכחתם את הסקוטי שמוכיח שמדי פעם הוא עוד זוכר לנהוג .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אין ספק בכלל שהמילטון עושה את כל הטעויות הללו כי לא הייתה לו עונה אחת של השתפשפות. הוא התרגל לקבל הכל על מגש הכסף בפורמולה אחת.

דובי, אין ספק שהצוות של מקלארן גם אשם חלקית. כל כך הרבה מכונאים ואנשי פיטס. אי אפשר לתת למישהו תפקיד של "משקיף" על מנת למנוע טעויות כאלו (שהיו כבר רק ללא תאונות אלא רק מעבר באדום) ?

ומילה על DC כמובן - במסיבת העיתונאים הוא היה מאושר כמו ילד שקיבל צעצוע חדש. כל כך כיף היה לראות את השמחה האמיתית על פניהם של DC וקוביצה. מגיע להם.:-) הייפילד לעומת זאת נראה די מדוכא במיוחד שהיה לו סיכוי ממשי לזכות.

מה שבטוח, קוביצה הוא הנהג הבכיר והתואר מגיע לו בזכות. הוא פשוט טוב יותר.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...