Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גראן-פרי קנדה - השרשור הרשמי

דובי מילר
שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הסיבוב השביעי באליפות העולם בפורמולה-1 יתקיים בסוף שבוע הקרוב במסלול ז'יל ווילנייב בקנדה והכול תחת התמיכה כביכול שקיבל מקס מוזלי במועצת ה-FIA .

בשבוע האחרון היו מהומות רבות ומכתבים נשלחו לכיוונו של מוזלי והכול בשאיפה יעזוב את תפקידו. בין המדינות שחתמו על המכתב שנשלח היתה גם ממסי, נציגת ישראל .

והרי זה פלא - כאשר הגיע זמן ההצבעה זכה מוזלי ברוב מוחלט והוא ימשיך בתפקידו עד לסיום הקדנציה בתום השנה הבאה.

70 הקפות יעברו הנהגים, כול הקפה באורך 4.3 ק"מ במסלול שנמצא למעשה על אי מלאכותי במונטריאול. לפחות ישראלי אחד שאני מכיר ביקר בגראן-פרי הקנדי ועוד הרבה אחרים יהיו שם בסוף השבוע הקרוב.

רבים זוכרים את הגראן-פרי הקנדי מהשנה שעברה ולא בגלל הניצחון הראשון של לואיס המילטון אלא יותר בגלל ההתרסקות של רוברט קוביצה הפולני.

לאחר המרוץ במונטה-קרלו מדברים רבות על חזרתה של מקלארן-מרצדס לתמונה והכול בזכות הגשם וניצחונו של המילטון. באיטליה, היכן שאני צפיתי במרוץ, אנשים היו בהלם מוחלט !

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

רנו היו כל כך גרועים באימונים שזה פשוט בלתי נתפס :???:

אני לא מצליח להבין מה כל כך מקולקל שם המכונית או כל הצוות המהנדסים שעובד איתו על הסט אפים ???

נראה לי פרננדו אלונסו בוכה דמעות על זה שהוא חזר אליהם :bigcry:

1111111.jpg

2222222.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא המקצה דירוג היה דיי טוב.

פיקה לא נחשב כי הוא פשוט לא בשל כנראה להיות בקבוצת אם.

מקצה הדירוג היה טוב (אבל אני לא באמת מאמין שהמקצה דירוג היה טוב בטח קצת דלק )

האימונים היו גרועים ביותר ולכן קצת קשה לי להאמין לשינוי קיצוני כזה .

בכל מקרה נראה מחר

לילה טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוי, אלונסו לא יכל להמתין עוד הקפה כדי שהייפילד ייתן לו לעבור...:?

טוב, הוא לא ידע...:wink:

המילטון, פאדיחה רצינית. כל כך ממהר לצאת שאפילו לא מסתכל על הרמזור.:roflmao:

Veni Vidi Vici

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוי, אלונסו לא יכל להמתין עוד הקפה כדי שהייפילד ייתן לו לעבור...:?

טוב, הוא לא ידע...:wink:

לדעתי, היה לו כשל בתיבת ההילוכים שבגללו הוא עשה ספין.

כמה שאני לא סובל אותו, זו טעות שמתאימה לפיקה ולא לאלונזו (גם פיקה עשה פירואט באותה פניה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשמח להבין למה אתה מעלה השערה שהכשל בתיבה גרם לספין ? הורדת הילוך מאוחרת שנעלה לחלקיק שנייה את הגלגלים האחוריים ?

לא חייבים לאהוב (אני לא סובל את מאסה והמילטון) אבל גם אתה מוכרח להודות שהוא סוחט את הכל מרנו הפושרת.

Veni Vidi Vici

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשמח להבין למה אתה מעלה השערה שהכשל בתיבה גרם לספין ? הורדת הילוך מאוחרת שנעלה לחלקיק שנייה את הגלגלים האחוריים ?

לא חייבים לאהוב (אני לא סובל את מאסה והמילטון) אבל גם אתה מוכרח להודות שהוא סוחט את הכל מרנו הפושרת.

קודם כל, אני לא סובל את אלונסו בגלל האישיות שלו, אבל אין לי ספק שמבחינת כישורי נהיגה הוא בשורה הראשונה.

דבר שני, כמו שאמרת זו השערה, טעויות של אלונסו במרוצים בד"כ הן טעוית של שיקול דעת ולא טעויות נהיגה, ראה מונקו - ה"נסיון עקיפה" על הידפלד.

מה גם, שעד כמה שאני ראיתי הוא לא פגע בשום דבר במהלך הספין ובכל זאת לא המשיך. וגם, אחרי שהוא נעמד בצד, עלו מולו הקשר ושאלו למה הוא לא ממשיך? והוא ענה: "the gearbox, the gearbox"

ויכול להיות שאני מדבר שטויות והוא בסה"כ עשה "פיקה" :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסף, במהלך הספין הוא כן פגע עם הגלגל הקדמי ימני בקיר ושבר את הצד הימני של המתלה הקידמי. למרות זאת, כנראה שאכן בגלל התיבה הוא לא המשיך כי ולא בגלל המתלה כי מתוך הקוקפיט הוא לא יכל לדעת מה הנזק למתלה.

Veni Vidi Vici

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם !

זה רק אני או שעוד משהוא חושב שהמילטון נכנס בכוונה בקימי ולא ברוזברג כאשר הבין שהוא לא מצליח לעצור ?

זה רק אתה :-)

אם אני לא טועה , ליד קימי עמד קוביצה ורוסברג נכנס בתחת של לואיס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוסלן ידידי !

עם אינך עוקב אחרי מהלך המרוץ , בבקשה על תתקן אותי.

קוביצה לא נכנס ביחד עם כל המובילים, רואים בברור שהמילטון נוסע אחרי רוזברג וברגע שמבין שהוא לא יצליח לעצור

הוא שובר הגה ונכנס בקימי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נכון. אתה ידידי לא עקבת אחרי מהלך המירוץ אלא הקשבת יותר מדי לקורפל (שעשה כל כך הרבה טעויות במהלך השידור). קוביצה ורייקונן נעמדו אחד ליד השני ברגע שראו שאף אחד מהם לא עוקף את השני. המילטון שהיה כל כך להוט לא לאבד את מיקומו, זינק בלהט ונכנס ברייקונן. רוזברג הגיע אחריו ונתן לו עוד דחיפה.

דווקא בקשר לכך שהמילטון הפנה את עצמו לעבר רייקונן, ייתכן מאוד. צריך לראות מהלך איטי מאוד כדי לקבוע סופית. יותר מאוחר אנסה למצוא את הוידאו.

Veni Vidi Vici

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...