Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
...הוא התרגל לקבל הכל על מגש הכסף בפורמולה אחת...

.

לקבל על מגש של כסף...? לא הייתי אומר.

לואיס המילטון נמצא בפורמולה-1 בזכות. בזכות זה שהוא נהג מהיר מאד, נהג מצויין, מעל הממוצע בפורמולה-1 כיום וזה בטוח.

את הכסא שלו במקלארן-מרצדס הוא קיבל כי הוא היה צריך לקבל . הוא עשה את כול הדרך (הנכונה) מלמטה - קרטינג וכול הפורמולות הנמוכות ובכולן שלט, ניצח והראה דומיננטיות כמעט מוחלטת , רק שפורמולה-1 זה כבר עסק אחר ויתכן שקצת קשה לו עם זה, למרות שבעונה שעברה, כול עוד האליפות לא היתה מונחת על הכף הכול היה בסדר איתו, פול-פוזישן ונצחונות כולל מול אלונסו, רייקונן ומאסה- כולם מנוסים ממנו.

השנה, מאד יתכן שקשה לו ולו רק בגלל שהוא הנהג המוביל במקלארן-מרצדס וכעת כול הזרקורים מופנים אליו, יחד עם הדרישה לספק תוצאות. אין תרוצים ואין כלום - הוא נמצא בעדיפות מול קובליינן נהג מס'-1 מול נהג מס'-2 , אולי זה קצת גדול עליו.

בואו נחזור לנקודת אלונסו בקנדה - עד לתאונה המיותרת מבחינתו או מבחינת המכונית הוא הוכיח לכולנו כי לא שכח לנהוג וניסיונות התקיפה שלו על היידפלד הראו כי הרנו די תחרותית, למרות הבדלי המשקל . אם הפרישה היתה טעות של אלונסו או בגלל כשל בגיר, כנראה שהצדק עם אלונסו , הוא יכול להגיד עד מחר מה שהוא רוצה, הקבוצה תדע הכול בשנייה שהמכונית חוזרת למוסך ומתחברת למחשב, אין לו שום סיבה לספר שטויות (אבל , זה אלונסו אז...) וחוץ מזה - גם נלסיניו סבל מבעיות אז...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דובי, אני רשמתי "על מגש הכסף בפורמולה אחת".

אין ספק שהוא מאוד מוכשר אבל לדעתי האישית (בלי קשר לכך שאישת אני לא סובל אותו), הוא פשוט בשל עדיין לקבוצה עילית.

בקשר לאלונסו, לא יודע מה הגורם לתאונה (גם הוא לא חף מטעויות) אבל רק שימשיך מעלה. דבר אחד בטוח ניתן להגיד - הוא סוחט את הכל מהמכונית הבינונית.

Veni Vidi Vici

פורסם

דובי מילר:

אם הפרישה היתה טעות של אלונסו או בגלל כשל בגיר

אלונסו לא עף בגלל תקלה בגיר אלא בגלל (עוד) טעות, משהו שנעשה סימן היכר לנהיגתו בקנדה אם אתם זוכרים את שנה שעברה...

הנה ציטוט שלו מאתר הטלביזיה הבריטית:

“I tried to have different lines to Heidfeld to try and overtake at the next corner and I lost the car there... because I was doing two stops and the others had done their one stop already.

“So I attacked.

מעניין שהציטוט הזה, שפורסם גם באתר של אוטוספורט אחרי המירוץ, צונזר שם ועכשיו ההודעה הרשמית באוטוספורט כבר לא כוללת הודאה בטעות אלא רק האשמת הקבוצה באסטרטגיה מוטעית...

• תוכן חדש...