Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

 

יש לי שאלה ברשותכם:

 

האם אפשרי לרכוש פוליסת ביטוח מקיף/ חובה לשנה שלמה, אך שהיא תהיה תקפה רק לסופ"ש בלבד? הרכב אמור לנסוע רק בסופ"ש.

חשוב לציין שהרכב אמור להיות מכוסה מפני גניבה כל הזמן אך יהיה בשימוש רק בסופ"ש.

המטרה היא כמובן לצמצם עלויות. אם העיניין אפשרי, כמה אני בדיוק אחסוך בהנחה שביטוח מקיף עולה 3K?

 

תודה מראש,

גיא.

פורסם

כן זה אפשרי.

 

תקשיב יש פוליסה למשך שנה שהיא עובדת בכך שאתה מתקשר לביטוח כאשר אתה רוצה להפעיל אותו וזה עולה לך 50 שקל לארבעה ימים ואז אתה יכול לנסוע חופשי. אחרי ארבעה ימים אם אתה רוצה אתה מתקשר ומפעיל עוד פעם.

 

זה חוסך הרבה כסף לאנשים שלא נוסעים הרבה באוטו \ נוסעים בחלק מהזמן בשבוע.

 

ביטוח פחות מארבעה ימים אני לא מכיר ולא נראה לי שקיים דבר כזה אבל כדאי לך לברר.

 

למשל תוכל להפעיל את הביטוח ביום חמישי ויהיה לך את כל הסופ"ש וגם יום ראשון...

 

בחישוב רגיל אתה תחסוך כמה מאות שקלים בשקט.

 

ניב.

פורסם

לפי חוק כל רכב חייב להיות מבוטח בביטוח חובה בכל רגע נתון, גם אם הוא אינו בשימוש והוא מכוסה מתחת לבית. לכן הביטוח הזה נקרא "ביטוח חובה". אין אפשרות לעשות ביטוח חובה רק לסופי שבוע, אלא רק ביטוח לשנה מלאה או ביטוח לפרק זמן מוגבל וידוע מראש דרך הפול (וגם זה במחיר מופקע).

 

לגבי מקיף - אולי תמצא איזו חברת ביטוח שמתעסקת עם ביטוח מקיף שתקף רק בסופי שבוע. ההימור האישי שלי הוא שלא תמצא דבר כזה. יש חברות שמאפשרות לבטח בביטוח מקיף נהגים בעלי ותק נהיגה גבוה ומאפשרות להוסיף באופן זמני נהג צעיר לפוליסה. שמעתי שיש חברות שעושות את זה דרך SMS או מוקד טלפוני אוטומטי, אבל בכל מקרה זה תקף רק לביטוח מקיף ולא לחובה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...