Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך יעוץ לרכישת רכב מהחברה, התקציב שלי הוא 110 אלף ש"ח ולא יותר. יש לי כמה דגמים שאני חושב עליהם ובגלל שאני לא מבין גדול במכוניות כלל אני מבקש יעוץ ממכם.

מאזדה 2/ מאזדה 3 (דגם ה ACTIVE-אין תקציב יותר מזה)/ פולקסוואגן פולו/ יונדאי אקסנט/ סיטרואן c4/ סובארו b3

אני יודע שהרשימה יחסית גדולה, אבל זה רכב ראשון שלי והוא יהיה איתי מינימום 3 וחצי שנים בעזרת השם. יש פה כמה דגמים שאני רוצה שתמליצו לי על ההכי טוב שאפשר לתקציב שלי. ואם יש עוד משהו ששכחתי אני מוכן לשמוע.

דרך אגב. מהו מחשב דרך? אני רואה באיבזור מחשב דרך, יכול להיות GPS?

שאלה נוספת, מישהו מכיר אתר שבו אני יכול לראות כמה עולה האוטו ללא מיסים? אתר שיש בו את המחירון לכל דגמי המכוניות בארץ ללא מיסים?

מקווה לעזרה וכמה שיותר גדולה יותר עדיף..

תודה רבה מראש :)

פורסם

השאלה היא מה הצרכים מהרכב

רשמת רשימה של מכוניות סופר מיני וגם רכבים משפחתיים

מה חשוב לך ברכב?

בטיחות? נוחות? צריכת דלק ?כוח?

מה הדברים שאתה לא מוכן להתפשר עליהם?

אם מדברים על סופר מיני אז ישנן מספר מכוניות שמתחרות קטגוריה כמו המזדה 2 שרשמת,סוזוקי סוויפט,סקודה פאביה החדשה

בקטגוריית המשפחתיות ישנן גם מספר מובילות בקטגוריה כמו פורד פוקוס,C4,רנו מגאן

פורסם

זהו שאני לא יודע מה בדיוק אני מחפש, תראה אני סטודנט ונכון שמתאים לי אוטו קטן אבל אין לנו אוטו כרגע במשפחה וחוץ ממני לא יהיה לאף אחד לכן אני צריך יחסית נוח גם לאלו שישבו מאחורה.

את הסוויפט והפאביה לא כתבתי כי לא אהבתי את המראה שלהם והמראה של האוטו חשוב לי.

לכן מה שבעיקר חשוב לי זה המראה של האוטו, הבטיחות בוודאי חשובה לי בכל זאת יהיו איתי נוסעים, עדיף אוטו בעל שם, לא ממש משנה לי אם זה מאזדה 2 שהיא מיני או c4 שהיא משפחית. העיקר שאני לא יחרוג מהתקציב בטיפה אפילו.

ומה לגבי הפולו? הוא לא טוב שאתה לא מזכיר אותו?

ואם יש מישהו שיוכל לענות לי מה זה מחשב דרך אני אשמח?

שוב תודה :)

פורסם

תשמע אם אתה לא יודע מה אתה רוצה אני לא יודע מה להמליץ לך.

תבצע חיפוש בפורום לגבי המכוניות שמעניינות אותך ותקרא ישנם המון שירשורים עם כל המידע שאתה יכול לחלום עליו.

כשתדע פחות או יותר מה מעניין אותך ויהיו דברים שהם לא ברורים תפתח שרשור חדש

פורסם

בקיצור אתה רוצה קבוצה 2 שזה הדגם הבסיסי של מרבית המשפחתיות , בגלל שאתה לא יודע מה אתה רוצה בדיוק אז תסתכל מה כל יבואן מציע בקבוצה הזאת ותחליט .

לגבי המחיר אפשר לברר בהזמנה ע"י בירור התשלום למכס וחישוב אחורה .

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם
ממליץ על : B3 , C4 , מזדה 3 , אישית אני מעדיף את ה-C4 , אחריה בדירוג יורד : B3 , מזדה 3 .

מאזדה 2 לא בדירוג?

פורסם

מאזדה 2 אחת המובילות בקבוצה של סופר מיני וגם הכי בטיחותית בקבוצתה.

מר ברזלאי נתן לך את העדיפויות שלו לרכבים משפחתיים.

זה שאתה עדיין לא החלטת איזה סוג רכב מתאים בשבילך מקשה על ההמלצות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...