Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה'.

אני מתכוון להביא סאב קטן, כנראה 10''. כיוון שהבנתי שלא שווה להתקין סאב ללא קופסא - אני צריך לקנות אחת כזאת. הסאב הולך להיות חלק של מערכת המורכבת מקומפוננט טוב מקדימה ומגבר 4 או 5 ערוצים. הרכב: ניסן אלמרה 1999.

כמה שאלות:

1) איפה בצפון (חיפה-כרמיאל-עפולה) אפשר לקנות תיבה כזאת?

2) מה לדעתכם יהיה המחיר?

3) איזה סוג של תיבה הכי יתאים לי, לדעתכם?

4) האם סאב 10'' מספיק טוב למערכת סמי-SQ? אני לא שומע בווליום גבוה, ומעדיף צליל נקי וחד.

תודה מראש למגיבים.

פורסם
אם לא תמצא בחנות לך לנגר שיבנה לך

ולגבי נגר - האם התיבה לא אמורה להיות בזווית מסוימת, פרופורציות מאוד ספציפיות, ריפוד וכו'?

הנגר ידע לבנות תיבה, גם אני: 6 פלטות+מסמרים+חיתוך במקומות מסוימים - השאלה היא האם זה באמת יהיה איכותי ובנוי נכון?..

פורסם

אהלן,

אתה צריך קודם כל להחליט איזה סאב אתה מביא. כל סאב מכל מותג דורש נפח תיבה אופטימאלי מאוד מסוים - על מנת להפיק את יכולתיו.

לכן אתה צריך להחליט איזה סאב אתה מביא, לבדוק מהו נפח התיבה הדרושה לו ורק אח"כ לתכנן אותה. אם אתה שואף בכיוון ה SQ, חשבו להקפיד על הכלל הזה - תיבה מתאימה לסאב שאתה קונה.

בשביל לשמוע כמה שיותר מדויק, אתה צריך תיבה אטומה. אגב אין אופציה אחרת, אלה להתקין את הסאב בתוך תיבה. האופציה היחידה האחרת שקיימת היא סאב שבנוי להתקנת פרי אייר (ללא תיבה, על המגש האחרוי למשל, אבל זה לא כ"כ פרקטי והתקנה בתיבה הרבה יותר פשוטה וברת ביצוע).

יואב

יואב :arrow:

פורסם

היי.

האם יש טבלה / תוכנה / כל דבר אחר - שבאמצעותם אוכל להתאים תיבה לסאב בצורה אופטימלית?

אם כן - איפה ניתן להשיג?

תודה.

פורסם

תקרא טוב טוב בשביל שתוכל להבין את מה שמסבירים לך קודמי:

1. אתה בוחר בדיוק איזה סאב אתה רוצה לקנות.

2. אתה מתאים לו תיבה מאחר ולכל סאב יש דרישות אחרות לגדלים ואופי התיבות.

זהו, מאוד פשוט.

יש לך אלטרנטיבה או את הפרבילגיה של להתעניין בסאבים, ולפני הרכישה לברר באתר היצרן איזו תיבה מתאימה לאותו סאב.

• תוכן חדש...