Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל מכיוון שבדרך הביתה כבה הרכב, בנסיון הנעה בודד שביצעתי מורגש קושי של המנוע להסתובב (אולי אני טועה), יצא עשן מכיוון ראש המנוע לכמה דקות וריח גומי שרוף.

מכיוון שיש לי נסיון עם רצועות טיימינג פגועות אני רק מקווה שלא נפגעו כל השסתומים.

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

לפי מה שרשום באוטו דאטה אז כן , ברגע שרצועת טיימניג נקרעת במנוע הזה יש נזק לראש ברוב המקרים.

תמיד יש חריגים , איזה שסתומים נפגעו וכמה צריך לפתוח ראש ולראות.

עריכה : בוקי הקדים אותי.

פורסם

מחר צריך לעשות טסט לרכב השני שלי, לחדש לו את הביטוח. כל זה כדי שאוכל להמשיך לנסוע לעבודה עד שהשני יתוקן. בסביבות 4K ש"ח + צמיגים קדמיים שלא יעברו טסט - עוד 700 ש"ח.

תיקון הרכב השני יכול להגיע ל 8K? ביחד כבר 13K ש"ח.

לקינוח התקשר אליי גיסי שהלך לפגוש את הגרר שמוריד את הרכב במוסך, הודיע לי חגיגית שהגרריסט הוריד את הרכב שלי לתוך רכב אחר חונה. בן-ז***.

אחלה יום עובר עליי.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...