Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מצליח להבין איך כבל קלאץ מתוח מידיי גורם להפרדה לקויה. אני אשמח אם מישהו שמבין יסביר לי ובוודאי שזה לא גורם נפוץ להפרדה לקויה.

הייתה אצלי בעיה זהה ברכב וכך היה גם פיתרונה!

HIGH OCTANE אתה מדבר על מערכת בשם היל הולדר, כאשר הקלאץ לחוץ והרכב בראשון אז כדי לעזור לנהג לעשות זינוק בעליה, שהרכב לא יתגלגל אחורה, אז המערכת היתה מפעילה את הבלמים וכך כשהנהג היה משחרר קלאץ' הרכב לא היה מתדרדר אחורה.

אני לא יודע אם יש את זה גם כאן, מה שבטוח זה שבלאונות הידיניות הישנות כן היה את זה (עד שהרבה ביטלו את זה)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאחר והבעיה מחריפה כאשר הרכב בשיפוע, מומלץ לבדוק גם בכיוון של תושבות המנוע, בדגש על תושבת הגיר.

בדוק האם הן מהודקות היטב וממוקמות כראוי.

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

ניסיתי את מה שדני המליץ , ואכן יש שילוב קל יותר , אך בשיפוע העניין נשאר ללא שינוי .

האוטו חדש , חודשיים על הכביש ף 6 אלף קילומטר , והמורשה שם עלי קצוץ ולא מוכן להודות בבעיה , הם מציינים שהדבר נראה להם תקין , אין להם עם מה להשוות כיוון שלא ראו B3 ידנית .

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם

תבקש להשוות מול רכב אחר של החברה,

ובכל מקרה אם היו נוותנים לי תשובה מטומטמת כמו שנתנו לך, הייתי מחזיר את הרכב ודורש את כספי בחזרה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ESTK- לפעמים נחנו בטוחים במשהו על סמך הזיכרון ובסוף מגלים שטעינו. זה שזאת הייתה כבייכול הבעיה ופתרונה אצלך זה פחות מעניין. זה לא נשמע הגיוני ולכן ללא הסבר טכני הולם קשה להשתכנע.

לפותח השרשור, תוכל להסביר למה הוחלף הקלאץ'? בגלל הבעיה או בגלל סיבה אחרת ואז התחילה הבעיה?

פורסם

הקלץ' הוחלף עקב כך שהפריד גבוה + הבעיה שבגללה פתחתי את השרשור ועקב העובדה שהילוך אחורי היה נכנס אחרי נסיון 3-4

וגם אז בקושי .

פורסם

אם הרכב באחריות, ואם למוסך אין פתרונים, ואם אכן קיימת בוודאות בעיה, שכאמור לא נפתרת לטענתך, יתכן וצריך לפנות למישהו אחר, מתחום אחר, או אז, אולי דברים יתחילו לזוז.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ייתכן שהבעייה היא שאתה יושב רחוק מדי.

בעלייה הגוף מחליק מעט אחורה במושב ואתה לא מגיע סוף מהלך הקלאץ' בלחיצה.

בירידה הגוף מחליק מעט לפנים ואז אין לך בעייה ללחוץ עד הסוף.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

האם הבעיה הייתה גם כשהאוטו היה חדש לחלוטין?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

שלום רב

מעניין אותי האים הם החליפו את שמן הגיר בעת החלפת הקלאץ . אים כן תבקש שיחליפו לשמן סנטטי ואז תראה אים יש תוצאות טובות יותר

בברכה זיסו יוסי

פורסם
ייתכן שהבעייה היא שאתה יושב רחוק מדי.

בעלייה הגוף מחליק מעט אחורה במושב ואתה לא מגיע סוף מהלך הקלאץ' בלחיצה.

בירידה הגוף מחליק מעט לפנים ואז אין לך בעייה ללחוץ עד הסוף.

לא נראה לי כ"כ אפשרי, תזוזה בכסא היא ממש מינורית, לא כזאת שתשפיע על הלחיצה של דוושת הקלאץ.

פורסם

תודה למגיבים.

בקשר למרחק ישיבה ומנח, אז אני לא יושב רחוק מדי.כלומר, בלחיצה מלאה על המצמד זוית של הרגל היא 70 מעלות.

כאשר החליפו את הקלאץ, לדבריהם לא יצא טיפה של שמן.

• תוכן חדש...