Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משהו ישן עקף אותי מהר - מאד מהר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לי בשישי לילה ממחלף ירקונים לגלילות,נסיעה רגועה על בערך 100 כשפתאום עקפו אותי שתי מכוניות שכנראה היו עסוקות אחת בשניה במהירות שאין מילים לתאר...

אחת מהן הייתה X5 של BMW, וזה לא מה שהפתיע אותי, אבל מה שהיה לפניו, ושאחריו הוא רדף בעצם, היה משהו בצבע אפור כהה מטלי עם מספר שמסתיים ב89 נדמה לי, ודומה לגולף פחות או יותר, אבל יותר נמוך ועם בודי של זויות ולא עגול.

נסעו כלכך מהר שלא הספקתי להבחין אפילו באיזה רכב מדובר אפילו שניסיתי לרדוף קצת..

מישהו יודע מה זה יכול להיות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...