Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקנות רכב חדש יש ברשותי מאזדה לאנטיס 2000

וברצוני להחליפה לרכב מקטגוריית המיני

ברצוני לקנות רכב מקבוצת המיני ממודלי היצור של 2006-2008

הדברים החובים לי הם צריכת דלק נמוכה. מרחב גדול יחסית

ועלויות אחזקה לא יקרות. וברצוני רכב לתקופת זמן די ארוכה..

אשמח לשמוע המלצות התקציב שלי די גמיש...

ואולי אף לקנות רכב חש בליסינג...

מעדיף רכב יד ראשונה ולא חדשה

תודה רבה

פורסם

חיסכונית מאוד , מרחב פנים גדול+ בגאז' לא קטן , שמירת ערך טובה- הונדה ג'אז.

אם אתה מוכן לוותר על בגאז', טויוטה יאריס תהיה יותר זולה לאחזקה (ביטוח מקיף פחות יקר ומרווח בין הטיפולים יותר גדול).

משותף לשני הרכבים זה שקשה למצוא יד 2 שמורה ומחיר מחירון גבוה יחסית.

אפשרות שלישית- דייהטסו סיריון (כמו בטויוטה בגאז' קטן).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי הסוזוקי סוויפט תהיה הבחירה הטובה ביותר אם אתה מוכן להתפשר על גודל תא מטען ... צריכת הדלק שלה טובה מאד האחזקה זולה וגם המרווח סביר ... כמו כן הייתי בודק את המאזדה 2 וסקודה פאביה החדשה שיש אליה כרגע מבצעים דיי גדולים ... שלושת הרכבים האלה הם ללא ספק המובילים בקטגוריה נכון להיום

פורסם

אם אתה מוכן להיסתפק בגיר ידני למען חיסכון בדלק העסקה המישתלמת ביותר פולקסווגן פולו 1.4 חדשה בנילון 86500 שח בלבד כולל 4 כריות אוויר esp וכל האיבזור הרגיל.

פורסם
אם אתה מוכן להיסתפק בגיר ידני למען חיסכון בדלק העסקה המישתלמת ביותר פולקסווגן פולו 1.4 חדשה בנילון 86500 שח בלבד כולל 4 כריות אוויר esp וכל האיבזור הרגיל.

גם אני הייתי לוקח כזאת

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

היום ביקרתי בסוכניות הרכב של טויוטה סוזוקי ויונדאי

הגעתי למסקנה שברצוני לרכוש רכב חדש

הדברים החשבים לי כפי שציינתי בהתחלה הם צריכת דלק נמוכה שמירת ערך

עלויות אחזקה לא יקרות ומרחב פנימי גם חשוב.

לדעתי המחיר של היאריס די גבווה. ולפי בדיקה בפורום הבנתי שיש תלונות על התיבה הרובוטית

מה הן הבעיות? והאם כדאי לקחת את הגרסה הידנית?

הטויוטה היא כנראה הרכב המועדף בגלל צריכת הדלק הנמוכה מאוד שלה האמינות שלה ועלויות אחזקה נמוכות

ראיתי לראושנה את היונדאי I30 והיא מצאה חן בעיני מבחינת מרחב פנימי היא מרווחת ביחס לטיוטה ולסוזוקי

וגם הצעות המימן היו די אטרקטיביות.

הסוזוקי סוויפט היתה הרבה יותר יפה מהשניים האחרות אך המרחב הפנימי שלה לא היה אידיאלי לדעתנו.

לכן היא נפסלה על הסף כנראה, למרות הצעות המימון האטרקטיביות.

אשמח לשמוע הצעות נוספות לרכבים שיענו על הדרישות הנ"ל... הסכום המירבי בערך 114K

• תוכן חדש...