Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה?? נעמה?? על מה ולמה??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הזכירו כבר את המופע המוטורי, מישהו שם לב כמה פעמים מושיק המעפן הזה אמר אינעל ראבק ? :lol:

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו צריך ללמד את היוצרים בערוץ 10, שמסיימים בשיא.

זה פשוט מגוחך שתכנית הגמר היתה התכנית המשעממת ביותר.

מעבר לכך, סליחה על הבנאליות, אבל אותי נועם כן קנה בנאיביות ובטוב הלב. לא עמד בנסיון קשה מדי? אולי.

אבל עדיין מול דן ונעמה הייתי בוחר בו.

פורסם

נעמה זכתה בגלל סוג של הצבעת מחאה (כמו זאת שהכניסה את הגמלאים לממשלה).

זאת אומרת, ההפקה עשתה מניפולציות זולות כדי לקדם את המועמדים שלה, והשפיעה על התחרויות וההחלטות באופן ישיר כך שנועם ינצח את כולם באי המתים, ודן ישרוד באי הרגיל.

אז כל המתחרים שההפקה הפילה אותם מול נועם בצורה בוטה מדי (גיא, ליה וכו') הצביעו לנעמה, כי את דן הם סתם לא אוהבים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

איזה שעממומון. אני צפיתי בזה לפרקים ביחד עם הEPT בערוץ אגו, LOL אהבתי מה שאל קפון אמר לדן מנו (דוד שלי בעל צי אוניות ולכן הגעתי לכאן) ספנות. איים עליו טוב מאוד, אה לה היינו בסרט החברה הטובים ולו קוראים ריי ליוטה.

בקיצור, בחירה מאוד מטומטמת. לנועם מגיע לזכות, הוא תאכלס הכי חזק, קרע את כולם וזהו. גם מבחינת שכל הוא לא נופל מהרבה משתתפים אחרים (כולל דן ונעמה).

ROOONEEYY

פורסם
עזבו אותכם מהסדרות \ תוכניות הישראליות :evil:.

מישהו יודע מתי חוזרת העונה העונה השלישית של נמלטים ?

העונה החדשה תחזור כנראה בצורה אחרת - האחים נפרדו ועכשיו אמורים לצלם סידרה על האח הצעיר והמשך מסעו.

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

הגיוני שהיא תחזור בעונה קצת שונה, למרות שיהיה חבל אם לינק לא יופיע בה .

מה עוד שיש כמה דמיות שלא יודעים מה עלה בגורלם , סוקרה, אליק, טי באג הם עדיין בסונה ,לא יראו אותם יותר?

פורסם
העובדה שדן לא זכה מייצגת את הישראליות

לא לצאת פראייר,

הוא עשה לכולם בית ספר, זרק את כולם אחד אחד

קל לראות איך זה נגמר באמריקה בלי שכל אחד לוקח את זה אישית, טוד זכה שם

קפון סוגר חשבון? עלוב

שחר לא שואלת? ככה המורים שלנו בארץ נראים

מרינה שמעדיפה לא להצביע כי היא צריכה לשבת שם? נו באמת

והכי גרוע, משה ליפץ? בחור בן 40+ שמתחיל לערב את המשפחה שלו ומשליך על הילדים שלו בפורום כזה? ככה נראים הנבחרי ציבור שלנו, משתמשים בכל זבל שהם יכולים כדי להראות טוב

דן לא היה נחמד, לא היה אדיב והוא עדיין שיחק את המשחק הכי טוב שיכול להיות

הסיסמא של המשחק היא רמאות מצד המפיקים

רק בישראל זה : אני אצביע למי שדפק אותי הכי פחות

עלוב

אם לא קראתם את הכתבה בידיעות אחרונות לפני כמה שבועות...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

ראיתי את הסידרה בהתחלה ואח"כ מידי פעם. לכל מי שאומר שמנו שיחק את המשחק אז מי שמשחק את המשחק נכון חושב לא רק איך להגיע לגמר אלא גם איך להיבחר בו ואת זה הוא לא לקח בחשבון ושילם את המחיר.

לגבי נועם, הוא שיחק בדיוק את אותו המשחק. משה בחר להיות הזנב של דן, מרינה ונעמה. נעמה בחרה להיות הפודל של דן ומרינה בחרה להיות תחת כי זו האסטרטגיה שהתאימה לכל אחד מהם אז למה האסטרטגיה של לשרוד באי המתים שהוא חלק מהמשחק לא לגיטימית?

הדבר היחיד שהפיל את נועם בגמר זה שהוא פשוט לא יודע לדבר ולמכור את עצמו ואת דרכו. זה עבד מול מרינה אבל לא מספיק כדי לזכות בגמר.

לגבי עידן, אחרי הגמר אתמול בבלוקבסטר הבינו מי לא החזיר את הסרט שהוא חי בו. האיש מלא קנאה ורגשי נחיתות בצורה שלא תאמן.

בסך הכל ישבו שם 9 מושבעים שחוץ משחר שהצביעה בצורה מתקבלת על הדעת וממניעים אמיתיים כל השאר הפגינו צביעות ושמחה לאיד כשהשיא הוא מושיק שמצד אחד טוען לערכים ולהצבעה לאיש עם ערכים של יושר ואנושיות ומצד שני מצביע לנעמה שהערכים שלה הם טימטום, היגררות וחוסר חוט שדרה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אבל העם אמר את דברו- נועם הוא השורד האמיתי :] (ב68% של הבחירות..)

וכמו תמיד במדינה שלנו מי מקשיב לעם?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז אני מבין שלא הפסדתי כלום בזה שלא ראיתי את הגמר, גם ההמופע המוטורי אני לא רואה (למי יש כוח בשעות כאלה לשמוע קשקושי ביצים?)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אבל העם אמר את דברו- נועם הוא השורד האמיתי :] (ב68% של הבחירות..)

העם נענה לשטיפת המוח של התקשורת

(נועם חתיך, נועם חתיך... בלה בלה בלה)

מצד אחד אני שמח שזה נגמר.

מצד שני : אלוהים ישמור, מתחיל החרא האמיתי : רקדן נולד / אגזוזן נולד/ כוכב נולד / לנשוך עם כוכבים וכו'...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...