Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בקרוב אני הולך להתקין מערכת ברכבי, מעולם לא התקנתי מערכת עם מגבר ברכב אבל אני בטוח שאצליח להתקין בלי ליגרום כל נזק(יש לי ידע וניסיון בחשמל ממש טוב, כך שחיבור מגבר זה שטויות) אני רק יסתבך בכיוונים של המערכת, בחיבורים לא.

לעניין, ההתקנה תהיה במאזדה לאנטיס 97 חשבתי למקם את המגבר על המגש האחורי של הרמקולים מפנים תא המטען(זה ברזל), חשבתי לחתוך משטח עץ מסיבית בגודל המגבר, לחבר אותו עם ברגים על המשטח ברזל(מגש של הרמקולים) ועל המשטח לקבע את המגבר.

יש על המגש ברזל הזה 2 אומים מולחמים וחשבתי לחבר לשם את הכבל מינוס של המגבר עם בורג, מה דעתכם?

עוד משהו, ברדיו דיסק שלי שמשולב DVD יש 4 יציאות אודיו, המגבר שרכשתי הוא 4 ערוצים, האם כדאי להעביר 2 כבלים RCA שיהיה 4 ערוצים? או להגביר כבל 1(של 2 פינים כל צד) ולשים מפצל?

המגבר 4 ערוצים ואני מגשר 2 יציאות לסאב ו 2 יציאות יהיו לרמקולים 6X9(זמני)

אני הולך להתקין גם אצל חבר מערכת ברכב שלו והוא לא רוצה להתקין בתא המטען מחשש שיפרצו לרכב.

יש רעיונות למיקום המגבר?

מתחת לכיסא לא בא בחשבון כי המגבר עלול להתחמם.

תודה רבה

פורסם

עוד שאלה על רמקולים:

ברכב של החבר אחר, נשרף רמקול אחד בקומפוננט, ומאחורה אין לא רמקולים, האם אפשר לחבר זמני רמקולים 6X9 פשוטים של פיוניר 3WAY 4OHM (כל רמקול 180W).

המגבר שיש לו לא זכור לי השם אבל הוא 1000WX4 הוא לא שומע בווליום גבוה.

פורסם

לא הבנתי דבר אחד,אתה רוצה להתקין את המגברים "תלויים" על גבי הפלטה של הרמקולים?

אני לא חושב שזה מקום טוב.

עצה שלי: תיקח דיקט תחתוך אותו במידות של המושב האחורי כשהוא סגור תכסה בלבד ותתקין אותו שם.(המקום הכי מומלץ והכי מפורסם).

בקשר ל"-" , לא טוב לחבר אותו לחלקים המרותכים לשלדה,אלא לשלדה עצמה ל"-" טוב יותר.

אם אתה מתקים מאחורי המושב אז מתחת למושב או בצדדים תמצא מספיק מקומות לחבור כבל ה"-" שם.

רדיו דיסק: אם אתה רוצה לחבר 2 זוגות אלמנטים, תמשוך 2 כבלים RCA,אם יש לך אפשרות לחבר אז למה לחפש "קומבינות".

ברגע שתמשוך 1RCA ותפצל,לא תוכל לשלוט בכל אלמנט בנפרד מהHU.

בקשר לחבר,למה שהמגבר יתחמם מתחת למושב? המושב אינו סגור ואטום מלמטה.

אפשרי לחבר את ה6X9 למה לא?,העיניין הוא למה?ברגע שהוא יקנה\יתקן את הקומפוננט שוב לשנות את הכבלים?מיותר לדעתי.

בהצלחה

פורסם

למה לא מומלץ ? אם ההתקנה תהיה חזקה ולא כזאת שעלולה ליפול זה יכול להיות מקום מצויין הן מבחינת חיסכון במקום והן מבחינת "הסתרה" לא מוצא סיבה להמנע, רק לבצע בצורה איכותית

פורסם

ברכב 4 דלתות,אני חושב שמאוד קשה לבצע את ההתקנה שם.

זה לא רכב האצ' שאתה יכול להוציא את המגש האחורי.

אני לא חושב שניתן לבצע שם התקנה כראוי,אולי אני טועה.

פורסם
מתחת לכיסא לא בא בחשבון כי המגבר עלול להתחמם.

אז זהו, שבדיוק להפך.

תא המטען חנוק ואטום לחלוטין. בשביל המגבר מדובר בתנור.

תא הנוסעים לעומת זאת הרבה יותר נעים וקיימת בו סירקולציית אוויר תמידית בעיקר אם החלון פתוח.

אם המזגן פועל אז בכלל מדובר בתנאים אידיאליים למגבר.

החסרונות היחידים שאני רואה בהתקנת מגבר תחת הכסאות הם חוסר נוחות בגישה לכיוונים, לא ניתן להבריג את המגבר לרצפה וקיימת אפשרות לגרימת נזק ע"י רגלי הנוסעים שמאחור. בנוסף צריך לוודא שהמגבר לא נוגע התחתית המושב ושיש איזה 2-3 ס"מ לתחלופת אוויר.

מעבר לזה יש רק יתרונות למיקום המגבר\ים תחת המושבים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ואם שמים את המזגן שיהיה גם לרגליים אז ביכלל יש לו אויורור מעולה

אבל מה עם החורף? יש מזגן על חום, על זה לא חשבתי

BMW Z4 2008 ידנית!:twisted:

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם

"אם שמים מזגן שיהיה על הרגלים אז זה מתכון בדוק לקורוזיה וקצרים"או לדלקת פרקים :-)סתם

אין שום בעייה להתקין אותו על המגש התקנו בסופר לאנסר אצל חבר כבר כמה חודשים והכל תקין ועובד כמו שצריך רק תידאג לחבר אותו חזק עם ברגים עם אומים

לגבי המינוס חיברנו אותו לשילדה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אז ככה הנה תמונה של התושבת שהמגבר ישב עליה:

זה משטח עץ סיבית מצופה בטפט(שכחתי את זה בשמש לכן זה לא ניראה כ"כ טוב).

והחורים על המשטח הם של הברגים של המגבר.

1905081320px5.jpg

אני חושב לחבר את כבל במינוס לנקודה הזאת(איפה שהחור המוכן הזה, כמובן שאני ישייף את זה היטב שיהיה מגע) מה דעתכם זה יהיה טוב?

1905081322iy8.jpg

מה דעתם על מיקום המגבר ועל נקודת החיבור של כבל המינוס?

תודה

פורסם

אוקיי אתה צודק האמת שגם אני חשבתי על זה ואני חשבתי שההברגות יילכו מהר בעץ הזה.

ומה לגבי חיבור המינוס לנקודה שבתמונה?

• תוכן חדש...