Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי לקבל עזרה בכיוון המערכת, ככה לקבל קצת רקע על איך עושים זאת לפי שלבים(האם מגברים עד הסוף במערכת ואז מזיזים את הגיין וכל זה שהרדיו דיסק על פלאט? וכו..) מאיפה עדיף מההדיוניט או מהמגבר אני מניח שמשניהם אבל איך משלבים את זה, וחוץ מזה שיש המון דברים מסובכים בהדיוניט שלי.

עדיין לא הגעתי לשלב כיוון המערכת אבל אני מתקרב ורציתי לקבל רקע

היא תהיה מורכבת כך

הד יוניט - אלפיין CDA-9831

מגבר לרמקולים - ORION-8004 (יש בו המון אופציות שאין לי מושג מה הם אומרות)

קומפ' קדימה - היי אנרג'י או דוטק עם טויטר 22

קומפ' אחורה - מוראל פולס או 10*7 של קנווד 80RMS (רמקול מדהים למי שמכיר)

מונו - ג'יי אל אודיו 1\500 או סאונדסטרים PCA-1000/1 (אשמח לקבל דעתכם מי עדיף באופן כללי שניהם יד 2 במצב מעולה באותו מחיר פוחת או יותר)

סאב - 07CVR124 עד שישודרג בהמשך (נקודה למחשבה בקשר למונו)

המון שאלות תוך כדי הנושא העיקרי, אשמח לקבל תשובות למה שאפשר

תודה צחור,

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

פורסם

שאלה נוספת שצצה לי, האם עדיף לוותר על רמקולים אחוריים מי שהם לא יהיו ולחבר את הקדמיים בבי אמפינג, והאם זה אפשרי בכלל מנתוני המערכת שלי???

פורסם

תעשה חיפוש על כיוון מערכת אתה תמצא הרבה חומר שיעזור לך.

את הקומפוננט תחבר תחילה דרך הקרוס הרגיל תשמע אולי זה ישמע לך מעולה ולא תרצה בכלל לעבור לבי אמפ.

תבחר מונו שיתאים לך יותר במחינת הספקים שניהם מצויינים, אבל תכך בחשבון שדרוג בעתיד ואז ההספק יהיה מאוד חשוב.

פורסם

תודה לעונים,

האם המערכת שלי ע"פ מפאט ניתנת לחיבור בבי אמפ ?? ללא תוספת של קורסים חיצוניים וכו...???

• תוכן חדש...