Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,מצאתי רכב שברצוני ללכוש. בעל הרכב הוא היד השניה, ואילו היד הראשונה הייתה מחברה (לא השכרה).

רציתי לדעת האם זה משנה את המחירון כאשר האוטו היה ביד הראשונה מחברה, והאם זה משנה אם האוטו בא בהשכרה או מחברה ביד הקודמת.

על הדרך, בתקציב של 20K, למכונית שנוסעת ברובה בעיר (90%), עדיפות גדולה לאוטומט, לנער בן 18.

על מה הייתם ממליצים? האם הייתם ממליצים על פולו מודל 97-8? או עדיף סופר לאנסר מודל 97?

תודה :-)

פורסם

לגבי השאלה הראשונה- בודאי שיש הבדל, גם אם הרכב מהשכרה וגם אם מחברה (ולא משנה לפני כמה ידיים זה היה). ההפחתה על רכב חברה גבוהה יותר. לגבי האחוזים המדוייקים- אפשר למצוא במחירון לוי יצחק המודפס או לתת לאתר שלו לחשב לך מחירון משוקלל אוטומטית.

לגבי השאלה השניה, אני נוטה להמליץ לך על הפולו, אבל אין לי היכרות מעמיקה עם 2 המכוניות האלה, אז חכה לעוד המלצות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

>>"שאלה דחופה בקשר לקניית רכב"

מה כ"כ דחוף?

ממליץ על שרייד. רכב אוטומטי אמין וחסוכני. בתקציב שלך מדובר על סדאן 1.5 שנת 99. רכב עם שוק מצויין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
>>"שאלה דחופה בקשר לקניית רכב"

מה כ"כ דחוף?

ממליץ על שרייד. רכב אוטומטי אמין וחסוכני. בתקציב שלך מדובר על סדאן 1.5 שנת 99. רכב עם שוק מצויין.

דחוף כי בימים הקרובים אני עומד לקנות רכב, והייתי חייב תשובה בהקדם האפשרי.

בכל מקרה תודה

בקשר לרכב, אמרו לי ששרייד רכב עם המון תקלות- משמע לא אמין. חוץ מזה שהוא ממש לא בתקציב (+10K)

חוץ מהחלקים שאני מאמין שהם יותר זולים, במה הוא עדיף על הפולו?

פורסם
אמרו לי ששרייד רכב עם המון תקלות- משמע לא אמין
:shock:

תעשה חיפוש ביד 2 ותראה שיש מבחר שריידים בתקציב שלך ובסביבות שנתון כמו שאמרתי לך (97-99).

הנה: http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=13&SubModelID=100&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=18000&untilPrice=22000&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

האופצייה הראשונה מה שאמרתי לך, מודעה מס' 3677824.

למען הסר ספק, לא מכיר את המוכר ואת האקזמפלר של רכב שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
:shock:

תעשה חיפוש ביד 2 ותראה שיש מבחר שריידים בתקציב שלך ובסביבות שנתון כמו שאמרתי לך (97-99).

הנה: http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=13&SubModelID=100&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=18000&untilPrice=22000&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

האופצייה הראשונה מה שאמרתי לך, מודעה מס' 3677824.

למען הסר ספק, לא מכיר את המוכר ואת האקזמפלר של רכב שלו.

אחלה, חשבתי שהתכוונת לדגם הקלאסיק. בכל מקרה, מה אתם אומרים על סופר לנסר 97 אוט'?

פורסם

רכב די מוצלח , אך בשנתון שהזכרת הוא היה כבר בסוף חייו- כלומר הוא די מיושן יחסית לרכבים משנת 97. מנוע זריז וחזק יחסית אך הגיר האוט' סובל מרגישות גבוהה. בסה"כ רכב שעושה את העבודה בלי יומרות- אך הייתי ממליץ על ידני בלבד.

סעו בזהירות!8)

פורסם

פולו נורמאלית מהשנים הנ"ל תעלה סביב ה 20K-22K במקומך הייתי חוסך עוד חודשיים (וזה כי רכב בממוצע עולה כ 1000 ש"ח בחודש כלומר בחודשיים תחסוך 2000 ש"ח לפחות) ותקנה פונטו ספייס מאוד נפוצה(שפע חלקים), סחירות טובה, די אמינה (ויחסית לפולו מאוד זולה לתיקון) , יותר בטוחה מהפולו, הגה חשמלי מאוד נוח לנהיגה בעיר, חסכונית מאוד שנתון 2001.

לדעתי תוותר על הס.לאנסר כי זה רכב שהיה בסוף חייו ואין לו שום דבר להציעה.

• תוכן חדש...