Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הסיפור שלי הוא כזה! יש ברשותי רכב נוסף מלבד ההונדה סיוויק והרכב הוא אופל קורסה שנת 2001 מנוע 1.2 עם התיבת ההילוכים איזיטרוניק והרכב נסע סה"כ 80000 ק"מ. ביום שבת האחרון הרכב נתקע באמצע הצומת וסירב לזוז והופיע על צג הבקרה האות F כלומר יש תקלה ויש לגרור את הרכב למוסך. הגעתי להחלטה שאת הרכב אני גורר אך ורק למוסך מרכזי של היבואן מכיוון שזהו גיר הילוכים לא רגיל ושהם ידעו לטפל בזה הכי טוב! ובו זמנית יצרתי קשר עם אחד מחברי הפורום בשם גל(glglz) על מנת לקבל ממנו חו"ד וכמה טיפים בקשר לנושא הנ"ל. ביום ראשון הרכב נגרר למוסך מרכזי של היבואן UMI ושם לאחר אין ספור ניסיונות להוציא את הקודי תקלה החשמלאי לא הצליח להוציא אף קוד ואמר שהסקאנר לא מקפיץ לו שום תקלות! ונאמר לי ממנו שמהניסיון של המוסך זה בוודאות הלך המחשב גיר ושצריך להחליפו. בירור קטן מול המחסן נאמר לי שמחשב חדש יעלה לי 6900 שקל לפני מע"מ!!! ולא כולל עבודה! וכמובן יש את האופציה של המשופץ שיעלה רק 2600 כולל עבודה. הובטח לי מהמוסך שהמשופץ יעשה את העבודה כמו החדש ושאין מה לדאוג ונתתי להם אישור להתחיל בעבודה,יום למחרת חזרו אלי ונאמר לי שהם התקינו מחשב משופץ ושהם עדיין לא מצליחים לתכנת אותו ושאני אצתרך לחכות עוד יום למחשב משופץ אחר. היום בבוקר התקשרו אלי שוב ונאמר לי שעדיין יש את אותה הבעיה עם המחשב המשופץ החדש ושאין ברירה אחרת אלא להתקין אחד חדש ורק זה יפתור לי את הבעיה!

כמובן שאני לא הסכמתי לאחד חדש כי המחיר מופקר ביחס לעלות האוטו וכמובן שעמדתי על שלי שיתקינו לי רק משופץ ובחזרה מיהם קיבלתי תשובה שאין יותר משופצים! ניסיתי להסביר למנהל העבודה שאני לא הייתי בחיים מסכים לתת להם אישור עבודה במידה והייתי יודע שלבסוף הם ירצו לשים לי אחד חדש ולאחר שהטון דיבור התחיל לעלות מנהל המוסך אמר לי שאני אקח את האוטו שלי ויעוף לו מהעיניים אחרת אני לא יודע עם אני מסתבך ושהוא יזרוק לי את האוטו מהמסוך ושאני אעשה איתו מה שאני רוצה! באותו הרגע החלטתי להקליט את דבריו וזה בידיוק מה שעשיתי ויש לי את כל השיחה מוקלטת על הטלפון. בסוף השיחה הבחור קלט שאני הקלטתי אותו והתחיל לדבר לאי יפה והבטיח לי שידאג לי מחר למחשב משופץ אחד אחר וינסה להתקין אותו. לבנתיים אני החלטתי בהמלצתו של גל לגרור את האוטו למוסך מורשה אחר בשם "מטרה" שנמצא בנשר ומחשב גיר אני הולך לקנות יחד עם גיר קומפלט מאחת הפירוקיות ב 3800 ש"ח ועדיין ייצא לי יותר זול מהמחשב החדש שמנסים לדחוף לי במוסך UMI שהאוטו נמצא בו עכשיו.

עכשיו יש לי כמה שאלות:

1.במידה ומחר שמים את המחשב המשופץ השלישי בתור ועדיין הבעיה לא נפתרה האם אני יכול לקחת את האוטו מהמוסך ולא לשלם להם כלום כי בעצם הם לא פתרו לי את הבעיה וסתם בזבזו את הזמן היקר שלי ואת הזמן שלהם עקב חוסר הידע והבורות שלהם? או שעלי לשלם להם על הזמן העבודה בניסיון לאיתור התקלה?(איתור התקלה התבצע לבסוף על פי תחושת הבטן של החשמלאי).

2.האם אני יכול לעשות משהו בקשר להתנהגותו וצורת הדיבור של מנהל העבודה?(יש לי את ההקלטה איך שהוא מדבר אלי)

3.ניסיתי לפנות למחלקת תלונות הציבור של UMI ולצערי יושבות שם נציגות שלא מבינות בגרוש על מה אתה מדבר איתן ומנסות להגן על המוסך ואין שם עם מי לדבר,האם יש גוף כלשהו שאליו ניתן לפנות חוץ ממחלקת תלונות הציבור של UMI?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מניסיוני, UMI מתייסחת ברצינות לנושאים כאלה.

כדי לזכות בהתיחסות ראויה- שלח מכתב, יש דברים שהם לא לטלפון.

dirty old man

need love too

פורסם

אלה דברים שסוגרים ישרות עם מנהל השירות.

בכל מקרה אני הייתי מתייעץ עם חבר הפורום ספי שיש לו מכון לגירים אוטומטיים בסגולה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...