Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש מאזדה 323F שנת 93, ברגע שמתניעים ו\או נוסעים יוצא עשן לבן מהאגזוז, לא בכמות גדולה אבל יוצא.

אני יודע שמדובר במים בדלק, ואני יודע שזה יכול להיות אטם ראש מנוע או בלוק מנוע סדוק.

אבל השאלה שלי היא אחרת, לפעמים יוצא עשן לבן ולפעמים לא יוצא שום עשן (מצב תקין), ז"א שיש עשן לבן לפי מצב הרוח של הרכב.

האם על פי זה אפשר לקבל יותא מידע מאיפה באה הבעיה?

ההיגיון שלי אומר שזה יכול להיות גם סדק בבלוק מנוע כי כשהמנוע עובד השמן רץ בבלוק מנוע\ראש מנוע ויכול לפעמים לסתום את הסדק, מה שגורם לעבודה תקינה של הרכב.

אבל גם כמו שהבנתי ברגע שיש סדק בבלוק מנוע הביצועים של הרכב יורדים, אבל פה זה ההפך, הרכב הספציפי שאני מדבר עליו סוחב יותר טוב מהמאזדה השניה של חבר אחר שלי, הלכנו לקנות את המאזדה עם הבעיה של העשן עם מאזדה אחרת של חבר, ועשינו השוואה, ככה שבביצועים אין בעיה.

תודה רבה מראש.

פורסם

דבר ראשון בדוק אם האוטו מאבד נוזלים (שמן נוזל קירור).

בהתנעה בבוקר זה יכול להיות קיטור, אבל גם יכול להיות שנשרף שמן (דבר שמעיד על רינגים שחוקים או גומיות שסתומים יבשות).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היות ואתה לא מתלונן ולא הזכרת חוסר מים אז זהו עשן של שמן שרוף ! כמו שנאמר : טבעות שחוקות או גומיות/מובילי שסתומים

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...