Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בבית שמן 40 של סונול ,והוא נמצא אצלי כבר יותר משנה וחצי ,האם מותר להשתמש בו עדיין?(הוא סגור הרמטית ,לא נפתח מעולם,והיה במקום קריר ללא שמש)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דרך אגב, מישהו יודע מה מדיניות ההחזרה באוטודיפו? האם ניתן לנצל את הכסף הזה בACE למשל?

אתה לא יכול להשתמש ב-ACE. אתה תקבל זיכוי כספי מלא לשימוש באותו הסניף על גבי שובר התקף ל-6 חודשים

מלטבשי, ניתן לאכסן את השמן 5 שנים מתאריך היצור

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ואיפה אני מוצא את תאריך הייצור?

חיפשתי בתחתית האריזה. יש שם עיגול עם חץ שמצביע על חודש. שם רואים 10. אני משער שזה 10/2007?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אייל, אני מצטער שהטעתי אותך לגבי התגובה של הזיכוי. לפי דעתי אתה יכול לממש את ספח הזיכוי שתקבל בכל סניף אוטו דיפו או ACE תוך 6 חודשים.

ואיפה אני מוצא את תאריך הייצור?

חיפשתי בתחתית האריזה. יש שם עיגול עם חץ שמצביע על חודש. שם רואים 10. אני משער שזה 10/2007?

חץ מצביע על חודש, אכן זה נובמבר אם זה 10

את השנה מציינים בשתי ספרות במרכז העיגול, האם הוא 07 ?

אם אינך מוצא בשום מקום אחר את תאריך היצור סביר להניח שזהו התאריך. הענין הזה קצת מסובך וכל יצרן מציין את התאריך בדרך שונה ומגוונת.

פורסם

חייבים לבדוק עם ה ESSO הזה הוא זיוף,אני זוכר שהיה פעם בעיה של זיוף בדיוק בשמן הנל.

כל מקרה,נשמע מעניין,אני חושב לקנות סטוק קטן מהם:-)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

גם השמן החד הדרגתי 40 של סונול(של חיפושית בקיצור) עמיד לחמש שנים ?(אני די בטוח שהוא בן שנתיים כי זה לא שמן נפוץ,ואצלי הוא נמצא שנה וחצי)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
חייבים לבדוק עם ה ESSO הזה הוא זיוף,אני זוכר שהיה פעם בעיה של זיוף בדיוק בשמן הנל.

לפי מה שאני רכשתי האריזות הן די חדשות ואפילו לא הספיקו להדביק את המדבקה בעברית מעל המדבקה המקורית. לפי דעתי השמן בן חצי שנה, בתחתית האריזה מודפס תאריך פג תוקף לעוד 4.5 שנים

EXP-11-12

אך צריך לחפש קצת בין כל האריזות, מכיוון גם האריזות היותר ישנות בנות שנה ויותר גם שם. לפי דעתי לא סביר כי זה זיוף. את ה-ESSO מייבאים "דלקול" ומייצרים EXXON, שבהפוכה הם הבעלים של "דלקול" :wink:

shay, אין חשש. שנתיים זה לא תאריך פג תוקף לשמן מנוע. חיי מדף של אריזה סגורה היא כמו שציינתי.

פורסם

אוטודיפו סתם מריצים אנשים לסניפים

כבר ביום א' לא היה להם מלאי שמן של ESSO

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

• תוכן חדש...