Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי להגיע בשנים האחרונות להרבה תחרויות, בתור נהג בראלירייד /עבירות / נווט / שופט / עוזר למארגן / כתב .

אתמול הגעתי ב" תפקיד " חדש, צוות סיוע של קובי כהן .

זה לא היה פשוט כיוון שבערב נערכה מסיבת יומולדת 40 לאישתי, אבל ידעתי שיש סיבה טובה לבא ,,,,:-)

אפשר לסכם את האירוע בשתי מילים - היה כיף .

כמה נקודות שעניינו אותי בתחרות -

* קודם כל יובל שרון שזכה בזמנים הטובים ביותר והראה מה טרקטורון עם רוכב תותח כמוהו יכול לעשות.

האמת שאותי זה בכלל לא הפתיע, איך שראיתי אותו אמרתי שהוא הולך לעשות את הזמן הטוב ביותר על המסלול .

*ארז אברמוב - עשה את הזמנים הטובים ביותר ברכבים 2*4 .

*שי שמעוני - עם מיצובישי האנטר (4*4) T1 הגיע בסטייג' הראשון במקום השני, אחרי קובי כהן (אימפרזה STI )

בהפרש של כמה מאיות השניה, מכובד לא ? (בסטייג' השני הוא קיבל פנצ'ר בגלגל)

* רמי שכוטוביץ - שיפר בסטייג' השלישי 10 שניות לעומת התוצאות שעשה בשני הסטייג'ים הראשונים, שיפור חבל"ז שגם קבע את זמן הסטייג' המהיר ביותר בין האימפרזות והוריד לי פעימה, טוב מה לעשות ? באתי עם קובי :-)

* קובי כהן - פעם ראשונה שבא להתחרות " על באמת" עם אימפרזה STI ולקח מקום ראשון, תותח !!!

IMG_3177.jpg

IMG_3183.jpg

IMG_3211.jpg

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה תמונות שצולמו מהמצלמה שלי,

לילד המתוק שעל הידיים שלי קוראים עידו חלווה הוא העניק לי את הגביע והוא גם הבן של אלון חלווה.

הסיטרואן AX של ניצן לוי התותח לפני הפרישה בגלל משולש שבור כאב הלב.

הסיטרואן ZX של מרק קריצמן המלך זוכה קטגוריה 4X2 .

הסיטרואן AX הלבנה של עופר שוורץ.

האימפרזה של אהוד לביא.

ראלי עצמאות  עידו 9.5.08 065.jpg

ראלי עצמאות 9.5.08 013.jpg

ראלי עצמאות 9.5.08 023.jpg

ראלי עצמאות 9.5.08 026.jpg

ראלי עצמאות 9.5.08 047.jpg

ראלי עצמאות 9.5.08 052.jpg

פורסם
...

* רמי שכוטוביץ - שיפר בסטייג' השלישי 10 שניות לעומת התוצאות שעשה בשני הסטייג'ים הראשונים, שיפור חבל"ז שגם קבע את זמן הסטייג' המהיר ביותר בין האימפרזות והוריד לי פעימה, טוב מה לעשות ? באתי עם קובי :-)

* .... !!!

רק תיקון לגבי רמי...

הוא אכן היה מהיר מהאיפרזות.... אבל הוא נוהג על מיצובישי EVO. (אבו-6 לדעתי, נכון?)

גרופ N

אלון

נ.ב.

באירוע הבא - אתה הולך לעבוד קשה, קובי...

חם בקטגוריה!!! כבר אמרתי? (כבר חיממתי...?)

:twisted:

אלון

פורסם
רק תיקון לגבי רמי...

הוא אכן היה מהיר מהאיפרזות.... אבל הוא נוהג על מיצובישי EVO. (אבו-6 לדעתי, נכון?)

גרופ N

אלון

נ.ב.

באירוע הבא - אתה הולך לעבוד קשה, קובי...

חם בקטגוריה!!! כבר אמרתי? (כבר חיממתי...?)

:twisted:

אלון

אחי, להפסיד לרמי זה כבוד כמעט כמו לנצח...

נ.ב.

דובי,בפעם הבאה נדאג שיהיו גבעים גם לנווטים :oops:

פורסם

כתבה+תמונות של אייל גונן על הארוע, מנקודת מבט של אנשי הג'יפים:

http://www.jeepolog.com/533.html

אגב יובל שרון הוא ספורטאי מוטורי ענק בקנה מידה ישראלי ולא רק ישראלי. הבן אדם הוא המהיר ביותר על טרקטורון במירוצי שטח פתוח, בהפרש גדול מכל אחד אחר, כבר מי יודע כמה שנים, והוא באופן קבוע בתחרויות ראלי-רייד מתברג גבוה מאד בדירוג הכללי בין האופנוענים הבכירים.

Jeepolog.com

פורסם

קובי ,

ברכות על הניצחון (פעם ראשונה!!!)

ברכות להצטרפות לאריות, זהו, נגמרו לך התרוצים.

ואל תתן לאלון לחמם אותך....

ברשותך הערה קטנה לאלון, הגיע הזמן שתדע,מיצובישי לאנסר EVO 6 גרופ' N.

איתן נימקובסקי

RS Racing Team

בב"ח

איתן

פורסם

הציפיות שלי היו שהאירוע הזה יפתח עידן חדש ויאחד את כולם, כולל את אלה שפרשו מהעמותה. אולם גם המהלך של איחוד השורות שסוכם עליו ולא כובד ע"י מוביל הפורשים וחבל שהחברים לא מספיק מעורבים ולא שותפים בהחלטות החשובות באמת!!

לאירוע עצמו: אני חייב להודות שכמות המשתתפים הייתה אמורה להיות כ-30 אולם לצערי נבצר מ-2 קבוצות גדולות מלהשתתף בגלל סיבות אישיות וזה קרה בדקה ה-90!

לי אישית קשה לארגן אירוע שממוקם כה רחוק מהבית וזה חייב לינה בדרום של צוות ההקמה והחששות החלו כאשר קמנו ב-4 לפנות בוקר והגשם השוטף בישר רעות ולא ידענו מה יהיה?

להפתעתנו אחרי שעברנו את צומת פלוגות הכל היה יבש לחלוטין והחששות נמוגו. הכנת המסלול ערכה כ-3 שעות בזכות אלי וראובן האחיינים כשאלון כהן נשאר בפיטס והכין את מתחם המזכירות. האירוע החל בתדריך קצר + 2 מקצים ל-Notes .

בשעה 10:45 האירוע יצא לדרך במקצה הכרת מסלול ללא מדידת זמנים שבמהלכו פרשו ג'קי זית (טורבו) וניצן לוי וגידי קרונין (שנהגו על הסיטרואן AX של ניצן) בשל בעיה במתלה הקדמי.

טרקטורונים: שלושת האורחים שכיבדו אותנו בהשתתפותם הוסיפו צבע ועניין לאירוע ומעל כולם יובל שרון ששמו מוזכר בכל אירוע שטח בו הוא משתתף! ואכן השיג את הזמן המהיר לקטע תחרותי 4:42:34 ד' וגם למצטבר 14:17:66 ד' . מה שחשוב שהשלושה פנו אלי לעדכן אותם באירועים הבאים וביקשו לשתף אותם גם באליפות כקבוצה מן המניין! לקחנו את הבקשה ברצינות ונטפל בחיוב!

רכבי שטח: שי שמעוני היה הפייבוריט בקבוצה ובמקצה הראשון הצדיק את הציפיות כשקבע 4:53:58 ד' שהוא הזמן השני בהפרש 4 מאיות מהזמן המהיר הכללי לאותו מקצה.

במקצה השני המזל לא האיר לו פנים ותקר בגלגל אחורי גרם לו לאיבוד זמן רב – 6:36:75 ד' !

בסיכום הכללי ניצח ארז אברמוב שהקדים את שי בכ-17 שניות. ובמקום השלישי, סביון עזר עם סופה שזו טבילת האש הראשונה שלו אצלנו! (18:10:54 ד'). עוד טירון שסיים את האימון בהצלחה, צחי ליטבק ביחד עם אסף לסלי שניווט בפעם הראשונה, ברוכים הבאים!

בלטו בהעדרם – ניר ואיל בן ארי, משפחת אסולין, גל ועומר גדז' שעדיין לא היו מוכנים מספיק לאירוע כזה.

קבוצת 1600 סמ"ק: פרישתם המוקדמת של ניצן וגידי פגעה במקצת בתחרות בקבוצה. מארק קרייצמן בלט בכך ששמר על קצב מהיר כשההפרש בין ההקפה האיטית (הראשונה) לבין האחרונה והמהירה היה כ-4 שניות בלבד! היריבים שלו היו זהירים יותר בתחילה ושיפרו זמנים באופן משמעותי: ניר בורנשטיין (17 שניות), דב ורנר (12 שניות) ועופר שוורץ (20 שניות) כשהאחרון קובע את הזמן השני בטיבו לקטע בודד!!

לבסוף כולם רדפו אחרי מארק (16:36:00 ד') שניצח בהפרש ניכר – 19 שניות מניר ברונשטיין, דב ורנר במקום השלישי (17:11:60 ד'), רביעי עופר שוורץ שהקנס שקיבל (5 שניות) מנע ממנו את המקום השלישי! התחרות בקבוצה תהיה הרבה יותר צפופה כאשר כולם יחזרו כולל אלון חליווה שמקווה לסיים במהרה את הכנת ה-106 החדשה שלו.

Group N : כבר במקצה הראשון היה ריח של הפתעה באוויר, קובי כהן הדהים את כולם בקובעו את הזמן המהיר 4:53:54 ד'. בהקדימו את רמי שוכטוביץ (5 שניות), דני לוי (11 שניות) ואת אהוד לביא (23 שניות!) בהחלט הפתעה בהתחשב שבאימון הקודם, קובי הגיע אחרון בקבוצה!

המתח עלה במקצה השני כאשר קובי לא משפר ורמי שוכטוביץ סוגר את הפער מקובי ביותר מ-4 שניות, דני לוי ואהוד לביא משפרים ב-5 שניות ו-14 שניות בהתאמה.

לפני המקצה האחרון המצב היה כך:

1. קובי 9:46

2. רמי 9:53

3. דני 10:03

4. אהוד 10:18

במקצה השלישי והאחרון רמי יוצא ראשון , משפר וקובע את הזמן המהיר של הקבוצה לקטע בודד – 4:43:33, שיפורר של יותר מ-11 שניות מהמקצה הקודם ועולה למקום הראשון. קובי שנחוש לא לוותר מסיים ומשפר את זמן ההקפה שלו ב-4 שניות, שורה תחתונה בזמן המצטבר והקובע:

1. קובי 14:36:19 ד'

2. רמי 14:36:82 ד'

קובי מנצח בסיום דרמטי וצמוד בהפרש של 63 מאיות השנייה!! דני לוי מסיים שלישי 15:00:49 ואהוד רביעי 15:13:56. סיום מרתק עם תוצאות מפתיעות , מה עוד נבקש?

קובי! כל הכבוד על הנצחון, לא ארבה במילים ורק אצטט את אשר כתבתי לגבייך באירוע הקודם:

קובי נהג על הרכב החדש שלו (וזו הפעם השנייה בלבד), לכן הוא עדיין לא מחובר ל -STI כראויי , וטוב עשה שלא לקח סיכונים מיותרים כל עוד אינו מכיר היטב את הרכב , ובגלל שאני מכיר את קובי כנהג טוב עם כישרון מולד, אני חושב שבאירוע הזה הוא לא היה במיטבו לכן

השאלה שלי אליו מתי הוא יופיע ....... כי קובי לא בא כדי להוות תפאורה אלא כדי לנצח , ויש לו את זה!! (ימים יגידו)

לסיכום: אני והצוות שלי מרוצים מהתנהלות האירוע ואנו מודים לכל המברכים. יחד עם זאת יש מקום לשיפור בתחומים שונים שאותם אני רואה כחשובים להתמקצעות לכשתקום ההתאחדות, כאשר הדרישות יהיו גבוהות יותר! אנו מנסים להשתפר מאירוע לאירוע ומקווים לקבל הערות בכל נושא שנראה לכם חשוב ונסיק את המסקנות בהתאם!

תודה לחיליק ראובן שלקח על עצמו את נושא הבדיקות הטכניות וביחד עם חניכי הקורס לבוחן רכב תחרותי עשו עבודה חשובה ומסורה. תודה לאלון כהן שעוזר לי בכל (וגם לא שוכח להרגיז אותי בדר"כ), לעומר, אלי וראם שטיפלו במדידת הזמנים ביחד עם אלון. לראובן, אלירן, ויקה וקלי שוכטוביץ שאכלו אבק ולא נרתעו. למרשלים מקיבוץ רביבים, לזאב דוידוביץ, אילן וגילי שהגיעו מהצפון לאייש את עמדות המרשל, לעופר, גילי אפשטיין על העבודה המסורה. ל-OMP ומצברי שנפ על התמיכה ואחרון חביב לאלון חליווה שדוחף ולא מפסיק להציק לי בתקווה שיחזור לנהוג ויניח לי קצת.

אני תקווה שבאירוע השני לאליפות יגיעו כל אלה העוסקים בתחום ושיוסרו כל המחסומים שגרמו לפילוג המיותר ושהשכל הישר יגבר על האינטרס הצר של אלה שבגלל האגו המנופח שלהם, מוכנים לפגוע בספורט וחבל!

בברכה

מישל גדז'

פורסם

תודה לכולם על הברכות - שמח שנהניתם, מישל סיכם כך שאין לי מה להוסיף.

ברכות למנצחים, קובי - שיחקת אותה!

להלן התוצאות (ק.ת - קטע תחרותי)

שבוע טוב לכולם

אלון

נ.ב: אני חייב לציין את מישל שוויתר על בילוי עם משפחתו (ולמי שלא יודע - סב ל-4 נכדים) ביום העצמאות! (ירדנו דרומה כבר ביום חמישי בצהריים)

בעלי המשפחות שבנינו מבינים קצת יותר את מה שהקריב, ועל כך מגיע לו כל הכבוד!

סיכום זמנים - ראלי העצמאות.JPG

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אלון יקר,

אני ולצורך העניין RS RACING TEAM לא נלחמים אלא על הסטייג'ים

וכאן המקום להצטרף למישל בקריאתו לאיחוד השורות

די, צריך ארוע של 20 רכבים 4X4 וגיבוי של כ 10 (או יותר) 2X4

וגם בשביל הכיף כמה "צרעות" בצורת טרקטרונים (רק שלא ידורגו בדרוג הכללי):lol: .

איתן נימקובסקי

RS Racing Team

בב"ח

איתן

• תוכן חדש...