Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר שהיה אתר שמכניסים בוא נתונים כמו עובי העץ ונפח התיבה הרצוי והוא מוציא את מספר הקרשים שצריך ואורך , אפשר ?

כי אני מסתבך בבנייה , אני יודע שצריך 28.3 ליטר אז עם עובי העץ שיוצא 18 מ''מ קשה לי לחשב את עובי הקרשים תכל"ס :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני יודע לחשב נפח פנימי משוקלל עם עובי ה MDF ... הבעיה היא באיזה גדלים להגיד לנגר לחתוך לי את העץ ?

אתה מבין ? אני צריך שתצא קוביה וזה לא מסתדר לי בראש , וצריך שני שכבות של MDF איפה שהסאב ישב לכן צריך לשקלל את הדפנות עם פלוס 1.8 סנטימטר .. זה משגע אותי החישובים האלה , לא יוצא לי :evil:

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מה המידות הכלליות שלך?

untitled.JPG

untitled2.JPG

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

איזה תוכנה זאת ? ואיך ניתן להשיג אותה ? נראית מעניינת...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

למה אף אחד לא תיקן אותי שהבאתי מידות פנימיות של התיבה?

:(

סורי דיפורס, אל תתיחס למידות הנ"ל

אני אתקן את זה עוד מעט

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...