Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי ניסאן אלמרה שנת 99 דגם SLXI

בזמן האחרון התעוררה בעית התחממותת כלומר מחוג החום עובר ממצב רגיל (אמצע) לאיזור האדום. כמו כן במצב זה המים במיכל מגיעים למצב רתיחה והמאווררים מתחילים לעבוד עד שמנוע מתקרר. כמובן לא בנסיעה.

כמו כן לא מזמן ביצעתי טיפול גדול וכאשר ציינתי את הבעיה, עשו בדיקת לחץ לרדיאטור ולא נמצאו שום נזילות. גם מהסתכלות מתחת לאוטו ובכלל באיזור הרדיאטור והמנוע לא רואים שום נזילות גם לא של שמן מראש המנוע. שמתי לב כי הבעיה מתעוררת בעיקר כאשר אני נוסע בעליה וכאשר המזגן פועל זמן ממושך ולאו דוקא בעליה אלא גם במישור.

חשוב לציין כי במצבי נסיעה רגילים כלומר ללא מזגן ובמישור, הבעיה לא הופיע אף פעם.

אכשיו לשאלות:

קודם כל האם משהו שיש ברשותו כזה רכב, לאו דוקא מאותה שנה, נתקל בבעיה זו ויודע מה בדיוק גרם לתקלה? במידה ולא, מה יכולה להיות הבעיה, כדי שאני אדע פחות או יותר למה לצפות במוסך. ואם כבר מוסך, אז האם אתם ממליצים לפנות למוסך מורשה בסוג כזה של תקלה או אפשר גם לסמוך על מוסך שבדרך כלל מטפל ברכבי (עד כה רק טיפולים שוטפים)

ודבר אחרון, אבקש המלצה על מוסך באיזור הצפון – חיפה, שיודע לטפל בסוג כזה של בעיות, כמובן בעדיפות מוסך שמטפל בניסאן.(מלבד מוסכים מורשים)

כל תשובה הערה ותגובה תתקבל בברכה.

מקוה מאוד לעזרה, תודה מראש

סימון

פורסם

התיחסות לשאלה שלך. פעם הבאה פרט יותר על הדגם בכותרת.

ממליץ לעשות חיפוש בפורום. יש לא מאט שרשורים בנושא התחממות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חשבו להתחיל מבדיקה וויזואלית של גובה נוזל בלמים, מצב רפידות ואולי מיקרוסוויץ'

תפוס שמתחת לידית בלם חניה.

בהצלחה

פורסם

אם לא עשית את זה בשנים האחרונות לרכב הזה, אני הייתי מתחיל מבדיקה ובהתאם לצורך ניקוי של המצנן. אם אתה לא משתמש בנוזל צינון איכותי (איכותי=לא מים צבועים של הומ-סנטר ודומיו), אז מדובר בהימור כמעט בטוח.דאג גם לניקוי חיצוני טוב של המצנן.

פורסם

רדיאטור סתום, טרמוסטט שלא מבצע את תפקידו ואולי גם משאבת מים עייפה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הרבה הרבה תודה לכל המגיבים. באמת תענוג להכנס לשרשור ולראות כל כך הרבה עזרה!

בהמשך לעניין, רציתי לשאול את JENEK בקשר לתגובה שלו. לא הבנתי איך נוזל בלמים ורפידות קשורים להתחממות הרכב.

בהמשך לתגובות אחרות, אני משתמש רק בנוזל קירור ששמים במהלך הטיפול. אף פעם לא קניתי בהום סנטר. אני מניח שבטיפול הם משתמשים במשהוא טוב (למרות שזה לא מוסך מורשה, אך הוא מתמחה בניסאן)

תודה מראש.

פורסם
מה הכוונה ב "פתיחה לרשת הרדיאטור" ?

ניקוי רדיאטור

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

שלום לכולם שוב!

האם אתם יכולים לתת פחות או יותר הערכת מחיר לביצוע ניקוי רדיאטור וגם בהתאם לצורך, החלפת משאבת מים.

פשוט כדי לבוא מוכן למוסך.

תודה מראש, סימון

פורסם

מצטרף לשרשור עם בעייה דומה, מנוע שהתחמם בעליות לירושלים.

אצלי יש לציין כי מיכל העודפים סדוק מאד, ונראה כי בעת ההתחממות ורתיחות המים נהפך לגמיש מאד וממש "נשם" האם החלפתו תפתור את הבעייה ? יש לציין כי בעת נסיעה רגילה אין נזילות\דליפות הדבר ארע רק בעליות.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

גם אתה, גש לבדיקה וניקוי פנימי של הרדיאטור במכון. מיכל העיבוי בדגמים אלו לא קריטי כי הוא מחוץ למערכת הסגורה, אבל אם הוא דולף מהגוף פלסטי שלו ולא מהמכסה שנמצא שם רק ליופי ואינו אמור לאטום דבר, החלף אותו.

• תוכן חדש...