Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטעות כולה שלי.

אדוארד אטלר נידון כמובן לחצי שנת מאסר על תנאי ולא מאסר בפועל.

ובקשר למקור ראשון - בעוונותיי יוצא לי לקרוא אותו, כך שאני יודע על מה אני מדבר.

מאד נחמד לקרוא עיתון שבעלי הטורים בו כותבים בדיוק מה שקהל הקוראים שלהם אוהב לקרוא, בדומה לעיתוני דבר ועל המישמר של פעם.

ולגבי הצופה ושבע - הם רלוונטיים בערך כמו המפד"ל היום..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כפי שתוכל לראות בכתבה הותיקה הזו מוואלה, לפי סקר TGI, בשבע הוא השבועון הנקרא ביותר בציבור הדתי והחרדי. יותר ממקור ראשון. למעשה תפוצתו (אז ב2006) נמוכה מזו של "הארץ" באחוז אחד בלבד.

אני מניח שאת הארץ לא היית מכנה לא רלוונטי.

ציטוט מהכתבה:

"הארץ יורד מ-8.8% ל-7.5%,

העיתונים של המגזר החרדי מתחזקים. עיתון "המודיע" עלה מ-2.3% ל-2.7%; עיתון "יתד נאמן", שערך שדרוג ועבר לחלוקה חינם בחלק מימות השבוע, עלה מחשיפה של 2.1% ל-2.9%; "מקור ראשון", שזז מזיהוי עם החלק הימני של המפה הפוליטית למרכז, נותר יציב על 4.3%; "משפחה" עלה מ-3.2% ל-4.2% והביטאון הדתי "בשבע", אף הוא מופץ חינם, עלה מ-5.8% לחשיפה של 6.5%."

לגבי הכותבים שכותבים את מה שהקוראים אוהבים לקרוא, לתחושתי דווקא במקור ראשון עוד מעיזים יחסית לאתגר את הקונצנזוס בקהילה הדתית, אלא שצריך להיות רגיש לניואנסים כדי לראות זאת.

מתי בפעם האחרונה ראית כתבה מאתגרת בידיעות או מעריב? הכי הרבה יש את גדעון לוי ועמירה הס בהארץ.

פורסם

אתה כמובן צודק.

מה שכתבתי נכתב ביחס להפתעה של שלומי אודות כמות הקוראים.

אני מרשה לעצמי להניח, שמדור מעין זה היה מצליח גם בעיתונות הכללית ולא המגזרית. נכון שכמדור רכב הוא אינו מספיק מקצועי, וחובבי רכב ידעו להבחין בכך, אך לאוכלוסיה הכללית שזקוקה לטיפים מעין " כשמחליפים פלאגים צבעם יכול ללמד רבות", השילוב של טיפים אלו עם סיפורים מעניינים מתקופת השואה וערוץ 1 יכול להיות מעניין.

פורסם

צביקי - אני בהחלט מסכים עם שכתבת.

הייתה תקופה (זה היה מזמן) שמאוד נהנתי מכתבותיו והגיגיו של מר אטלר, העניין הוא שהוא כבר מזמן לא אקטואלי.

אם הביקורת שלו היא על הפורום ה"תוסס" בניצוחו של "בכיר כתבי הרכב בישראל (בדימוס)" אז אני בהחלט מצטרף לדעתו, שכן בפורום שם יש רק דעה אחת לגיטימית (דעת העורך) ואצבע קלה מאוד על הדק המחיקה.

אני במשך תקופה ארוכה אפילו לא מציץ לראות מה קורה שם.

אם הביקורת היא על פורומים מהסוג של הפורום הזה, אז יש לי חילוקי דיעות עם מר אטלר, נדמה לי שהפורום התברך בכמה מומחים שכל פורום - גם אם שפתו אנגלית - היה מתברך בהם.

פורסם
הטעות כולה שלי.

אדוארד אטלר נידון כמובן לחצי שנת מאסר על תנאי ולא מאסר בפועל.

ובקשר למקור ראשון - בעוונותיי יוצא לי לקרוא אותו, כך שאני יודע על מה אני מדבר.

מאד נחמד לקרוא עיתון שבעלי הטורים בו כותבים בדיוק מה שקהל הקוראים שלהם אוהב לקרוא, בדומה לעיתוני דבר ועל המישמר של פעם.

ולגבי הצופה ושבע - הם רלוונטיים בערך כמו המפד"ל היום..

חן

אני חוזר בשאלה (בעיברית אחרת: הזן היותר ביקורתי כלפי דתיים ),בבית הורי יש מקור ראשון כל שבוע ,ואני קורא את העיתון כולו לא פעם .

להגדיר אותו כסהרורי ,קיצוני וכדומה ,זה כמו להגדיר את מעריב כעיתון של מפלגת רע"ם.

(הצופה השתלב עם מקור ראשון )

הוא אומנם ימני יחסית למעריב ,אבל לא כל ימין או דעה שונה זה קיצוני וסהרורי (ואני לא יכנס לזה שרוב התחזיות שלהם מתממשות אחת אחרי השניה).

לגבי אטלר ,לדעתי הוא מתכוון בעיקר לאתר של "חברו הטוב".

הרבה מהדברים שהוא כותב משתלבים עם מה שכותבים בפורום שלנו ,יכול להיות שהוא גם טועה (תתפלאו אבל גם הוא בן אדם ),ככתב הוא כותב מעולה ,ומידע טכני לגבי הרכב שלי אני גם ככה לא אבקש ממנו (מעניין אם הוא בכלל מוכן לגעת ברכב גרמני ).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

רק תזכורת קטנה,

מקצועי - אדם שהידע שלו בתחום מסויים הינו ברמה כזו שהוא יכול להתפרנס ממנו.

חובבן - אדם שאינו מקצועי, שעוסק בתחום כתחביב.

חלקכם הגדול התייחס אל עצמכם כאל מקצועים.

צר לי להעיר אתכם - אך שגיתם.

אתם חובבנים. ברמה אולי גבוהה - אבל חובבנים.

בדיוק כמוני.

כל עוד זוהי לא פרנסתכם אתם לא מקצועיים.

ולמה כוונתו של אדוארד אטלר כנגד פורמים?

ובכן, אין לו שום דבר נגד הפורמים.

הבעיה שלו היא אתם*

אותם הילדים שחושבים שהם מקצועים ומבינים הכל,

ולמעשה, בבדיקה מעמיקה, מסתבר שהמומחה מהפורום הוא בסה"כ ילד בן 17 שרק לפני חצי שנה אבא קנה לו את האוטו הראשון שלו.

כן, עשיתי הכללה דיי רצינית, אבל שימו לב לנרשמים לפורום.

רובם מתחת לגיל 21.

חצי מהעצות פה ניתנות ע"י ילדים ללא ניסיון כלל. אתפלא אם אפילו רכב יש ברשותם.

לזה התכוון אדוארד אטלר.

עריכה:

תגובה לאיציק שכתב אחרי,

לא בזה ה issue.

לא אמרתי חלילה שום דבר רע נגד הפורום, או על תושביו המקצועיים.

אלא כן ישנן ילדים נותני עצות.

תצמד לטקסט =]

חלאס עם החרטות =]

פורסם

ולמה כוונתו של אדוארד אטלר כנגד פורמים?

ובכן, אין לו שום דבר נגד הפורמים.

הבעיה שלו היא אתם*

אותם הילדים שחושבים שהם מקצועים ומבינים הכל,

ולמעשה, בבדיקה מעמיקה, מסתבר שהמומחה מהפורום הוא בסה"כ ילד בן 17 שרק לפני חצי שנה אבא קנה לו את האוטו הראשון שלו.

כן, עשיתי הכללה דיי רצינית, אבל שימו לב לנרשמים לפורום.

רובם מתחת לגיל 21.

חצי מהעצות פה ניתנות ע"י ילדים ללא ניסיון כלל. אתפלא אם אפילו רכב יש ברשותם.

לזה התכוון אדוארד אטלר.

יש משהו בדבריך...

פורסם

התשובה הכי רצינית שהוא יכול לקבל היא "מי שגר בבית מזכוכית..." . השטות עם ה"מאייד קטליטי" היא רק קצה הקרחון המייצג של הפנינים הטכניות שרצות שם. להשוות את זה לרמה הטכנית המדהימה שרצה בפורומים של חובבנים, גם בלי תארים של "בעלי מקצוע" צמודים לשם המשתמש, רמה טכנית ששמה בצל את מיטב בעלי המקצוע בענף, זה לעשות צחוק מעצמך.

שלא לדבר על כך ש90 אחוז מהטור הם ליהוגים וקשקושי ניפוח אגו שמעניינים אולי את אשתי. בטח לא מעניינים חובב הגה רציני.

כל פעם שאני מגיע אל ההורים שלי לארוחת שישי וקורא את המדור שלו אני לא מצליח להחליט אם אני יותר מתעצבן מהרמה הירודה או יותר משועשע ממנה.

זה שיש בפורומים גם שרשורים פחות מבריקים? זה נכון. רק צריך לשפר את הסינון והפיקוח. לא צריך לשפוך את התינוק עם המים.

• תוכן חדש...