Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים....

ברשותי דייהטסו שרייד, ידנית, שנת 93 מנוע 1300

לפני כחצי שנה רכשתי את הרכב, בידיעה שהמזגן איננו תקין

המוכר אמר לי שיש חוסר בגז במזגן.

היום ביקרתי במוסך(סתם מוסך שאיננו מכיר)

המוכר אמר לי שהגז התרוקן ויש למלאו, והרצועה של המדחס של המזגן איננה מתאימה(היא גדולה מדי במידה)

וצריך להחליפה.

אישרתי לו לסדר את הליקויים.

"המוסכניך" החליף רצועה ומילא גז.

לאחר מכן טען שהתפוקה תהיה בכ 50 אחוז, מכיוון שיש איזשהו מאוורר ליד הראדיאטור שאיננו עובד כאשר מפעילים את המזגן

וצריך לתקן את זה.לא אישרתי לו לסדר את זה מכיוון שאין לי כסף לזה כרגע.

המוסך לקח לי על רצועה חדשה, ומילוי גז 350 ש"ח פלוס מע"מ

שלדעתי זה מאוד יקר.

אוקי נסעתי לדרכי עם המזגן דלוק והבחנתי שהרכב מתחיל להתחמם בצורה קיצונית, וכשכיביתי את המזגן החום ירד.

השאלות שלי...

מה גורם להתחממות? האם רצועת המדחס של המיזוג צריכה להיות כל כך מתוחה?

ומהוא המאוורר המוזר שליד הראדיאטור שאיננו עובד?

אשמח לעזרה מכולכם...

תודה מראש,

פורסם

שלום רב!

לא נכנסים סתם למוסך שלא מכירים, בבודאי כשהמצב הוא לא מצב חירום.

במזגן מטפלים במוסך שתחום התמתחותו הוא מזגן בעיקר.

הסכום ששילמת מופרז.

כשמאוור החשמלי לא נכנס לפעולה בזמן הפעלת המזגן, הרכב בוודאי שיתחממם, לכן גש לחשמלאי שיסדר זאת, וחזור לעדכן.

גש לחשמלאי מקצועי ומומלץ, בעל שם בתחומו, ולא חשמלאי מזדמן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום חברים....

ברשותי דייהטסו שרייד, ידנית, שנת 93 מנוע 1300

לפני כחצי שנה רכשתי את הרכב, בידיעה שהמזגן איננו תקין

המוכר אמר לי שיש חוסר בגז במזגן.

היום ביקרתי במוסך(סתם מוסך שאיננו מכיר)

המוכר אמר לי שהגז התרוקן ויש למלאו, והרצועה של המדחס של המזגן איננה מתאימה(היא גדולה מדי במידה)

וצריך להחליפה.

אישרתי לו לסדר את הליקויים.

"המוסכניך" החליף רצועה ומילא גז.

לאחר מכן טען שהתפוקה תהיה בכ 50 אחוז, מכיוון שיש איזשהו מאוורר ליד הראדיאטור שאיננו עובד כאשר מפעילים את המזגן

וצריך לתקן את זה.לא אישרתי לו לסדר את זה מכיוון שאין לי כסף לזה כרגע.

המוסך לקח לי על רצועה חדשה, ומילוי גז 350 ש"ח פלוס מע"מ

שלדעתי זה מאוד יקר.

אוקי נסעתי לדרכי עם המזגן דלוק והבחנתי שהרכב מתחיל להתחמם בצורה קיצונית, וכשכיביתי את המזגן החום ירד.

השאלות שלי...

מה גורם להתחממות? מנוע שמתאמץ מאוד בזמן הפעלת המזגן וגם בהזזת הרכב, ולא מקבל קירור מתאים ( מאוורר לא עובד...)

האם רצועת המדחס של המיזוג צריכה להיות כל כך מתוחה? במידה והרצועה רופפת ומחליקה, המדחס לא ידחס את הגז כמו שצריך את התלחץ גז אך המדחס לא יעבוד כמו שצריך, ובחלק מהרכבים המערכת תכבה את המדחס.

ומהוא המאוורר המוזר שליד הראדיאטור שאיננו עובד? מאוורר חשמלי (אני מניח שהוא חשמלי,) שעובד ביחד עם הפעלת המזגן, וגם כשחום המנוע עולה ללא קשר למזגן ויוניט החום אמורה להדליק אותו במצב זה.

אשמח לעזרה מכולכם...

תודה מראש,

ברור שהרכב יתחמם כשהמזגן עובד, אין לו מספיק קירור, המאוורר שנועד לכך לא תקין. תיזהר שלא ילך לך ראש בגלל זה.

בנוסף תבדוק אם אחרי 2 דקות שהמזגן עובד הצינור שיוצא מהמדחס קפוא, אם כן אז המדחס תקין ויש מספקי גז, אם לא אז או שהמדחס תקול, (בגלל רצועה או בגלל שהוא פשוט כבר לא תקין) או שיש חוסר בגז.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...