Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה באמת תדר החיתוך האמיתי, כבר דיברנו על זה שלמורל יש בעייה עם הצהרות.

בכל מקרה, אם יש אפשרות אז כדאי לחתוך אותו גבוה מ 2.5 ובסלופ של 12 DB.

לגבי ה MT3 גם אותו הייתי מציע לחתוך גבוה יותר מ 1,800. נמתין לתגובתו של אבנר (שרגאמן) לו היה מותקן טוויטר כזה ברכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המטרה שלי בחיתוך היא דרך המגבר נניח לחתוך על 1.8K ואז בביאמפ דרך הHU שלי להעלות תדרי חיתוך עד כמה שאני יאהב.

השאלה היא האם הוא מסוגל לנגן בתדרים 1600 כמו שמצויין או סתם הצהרות שווא שוב של מורל

ואלירו על איזה מידים אתה מדבר שלא צורכים נפח?

אם עוד מישהו מכיר?

ונאדר כנראה היית קצת עייף כשקראת את התרד :-P

פורסם
תשים לב שככל שתחתוך טוויטר יותר גבוה, הוא יהיה פחות צעקני - בגלל שהוא מנגן פחות מיד ולמען האמת טוויטר לא ממש מנגן מיד - הוא צועק מיד.

אדי, אני מקווה שההצהרה הזו כוונה רק לסדרת הטוויטרים שדוברו כאן(וגם אז אני לא בטוח שזה נכון לגבי כולם), כי אם זה נאמר כהכללה אז זה בהחלט רחוק מהאמת, יש לא מעט טוויטרים שעושים עבודה נפלאה גם בתדרים נמוכים מ2.5K, לדוגמא, אצלי הטוויטר חתוך ב-1.6KHZ/18DB וצעקני הוא לא.

פורסם

זה הרבה גם תלוי בתדר החיתוך של המידבס:)

מן הסתם אם תעשה OVERLAP על תדרים מסויימים אתה תקבל צעקנות בטווח התדרים הזה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...