Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב וחג שמח.

אני מרענן את נוזלי הבלמים וההגה בגולף שלי, ומתכנן לקנות את השמנים הנ"ל לבד.הבנתי מחיפוש בפורום שנוזל הבלמים המתבקש הוא DOT 4 של כל יצרן בעל שם, ונוזל הגה אמור להיות מקורי של VAG (אשמח שיתקנו אותי במידה וטעיתי).

רציתי בעיקרון לדעת מהי כמות נוזל ההגה המתבקשת,וכמו כן מהי כמות נוזל הבלמים המתבקשת לצורך החלפה כוללת, כדי לא לקנות כמות גדולה ולשלם שלא לצורך.

תודה לכל המשיבים

רן

פורסם

אני מצטער שאני מתעלק,

אבל מישהו יודע מה כמות הנוזל שצריך בהחלפה של כל מערכת הבלמים בפיז'ו 205?

אני מחליף משאבה מרכזית +שני צינורות קדמיים.

תודה רבה .

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

תודה, הנוזל של ATE במיכל כחול הוא של חצי ליטר?

אני חושב שיש לי שניים כאלו.

דניאל האם לאחר החלפת משאבה מרכזית ושני צינורות קדמיים יש צורך לנקז אוויר גם מהגלגלים האחוריים?

תודה רבה.

פורסם

בודאי! יש לנקז את משאבת בלם מרכזית קודם ואז לנקז את כל המערכת. החל בגלגל הרחוק ביותר וכלה בקרוב.

המלצתי: כדאי להעזר בבעל מקצוע וללמוד ממנו - אתה מתעסק ברכיב בטיחותי, ועבודות כאלו ראוי להשאיר לבעל מקצוע במוסך.

פורסם

תודה על האזהרה דניאל,

ראיתי כבר תהליך ניקוז מספר פעמים,וקראתי כבר את סדר הניקוז בספר היינס, הוא אלכסוני כלומר ימני קדמי ואח"כ אחורי שמאלי.

לא מצאתי שום איזכור לניקוז המשאבה, אך קיבלתי איתה מין פין מתכת שמתחבר לאחת מ 4 היציאות שלה שמתחברות לצינורות הבלמים.

האם תוכל להסביר על אופן ניקוז המשאבה?

תודה רבה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה נחשב מחיר טוב לבקבוקון של נוזל בלמים? אני רוצה לקנות היום איזה 2-3 בקבוקונים איכותיים לקראת הטיפול שאני עומד לערוך ולא רוצה לסמוך על מה שיהיה להם במוסך.

כבר הרבה שנים לא יצא לי לקנות , כי פשוט שמתי את מה שהיה במוסך שבדרך כלל היה מפירמות מוכרות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל ערב טוב

אני רכשתי שלושה בקבוקים של חצי ליטר של Lockhid Delphi דוט 4 , ב-70 ש"ח בחנות לחלקי חילוף.

ערב טוב

רן

• תוכן חדש...