Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום ניסיתי לעבור טסט , הכל תקין חוץ מ (אני מצטט)"ציריות וגומיות ימין פנימי" כאשר גומיות וימין מוכף בעיגול.

האוטו הוא פג'ו 205 שנת 97 עם 115 אלף ק"מ

לאחר שיטוט בפורום הבנתי שזה לא משהו יקר וניתן להחלפה עצמית, אבל גם הבנתי שניתן להסתבך בזה.

באו נגיד שאני מעדיף ללכת למוסך.

כמה זה אמור לעלות לי כמה זמן ואם זה משהו שמצריך מוסך מורשה.

(האני נהגתי ללכת עד היום למוסכים מורשים בגלל שנכוותי פעם אחת שרציתי להרוויח כמה שקלים במוסך לא מורשה.

בגלל גילו של הרכב אני מתחיל לחשוב שאולי הוא לא שווה את ההשקעה הכספית הנוספת במוסך מורשה).

נ.ב.

אם יש תמונה של הגומיות של הציריה.

תודה מראש.

פורסם

בהחלט לא עבודה מסובכת וכל מוסך כללי כמורשה יעשה זאת בקלות ובשמחה.

יתרון - הרכב במצב נסיעה, כנס למספר מוסכים ועשה סקר שוק, או המתן לממליצים של הפורום.

חפש מוסכים מומלצים גם כאן.

פורסם

תבדוק מה בדיוק המצב של הגומיה הקרועה.

אם מדובר רק בקרע קטן או אפילו בסתם נזילה של גריז מהגומי שהתייבש - דיינו.

אבל אם יש קרע רציני, סביר לניח שנכנס אבק לתוך הצירייה וזה מאוד לא בריא ומקצר את החיים שלה. לא שזה נורא, אבל כדאי לבדוק ובמקרה של קרע רציני כדאי לפרק את הצירייה החוצה, לנקות את האזור מהגריז הישן והמזוהם ולהחליף בחדש.

גומיה תחליפית עולה משהו כמו 50 ש"ח, אולי אפילו פחות. מדובר בבערך חצי שעה של עבודה למכונאי מיומן עם ליפט, ככה שגם עלות העבודה לא תיהיה יקרה במיוחד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תבדוק מה בדיוק המצב של הגומיה הקרועה.

אם מדובר רק בקרע קטן או אפילו בסתם נזילה של גריז מהגומי שהתייבש - דיינו.

זו טעות, לעניות דעתי. במקום להחליף עכשיו גומיה אתה מעדיף להחליף יותר מאוחר ציריה? ההגיון אומר שבסימן היובש הראשון, סדק מזערי ראשון, הולכים ומחליפים את כל הגומיות בשתי הציריות לגומיות מקוריות. כנ"ל אם הגעת להורדת גיר, למשל לצורך החלפת מצמד לאחר 100000 ק"מ או יותר, שווה להחליף את הגומיות בצורה יזומה גם אם הן תקינות, כי הציריות כבר בחוץ ורוב עלות העבודה כבר משולמת בכל מקרה.

פורסם
זו טעות' date=' לעניות דעתי. במקום להחליף עכשיו גומיה אתה מעדיף להחליף יותר מאוחר ציריה? ההגיון אומר שבסימן היובש הראשון, סדק מזערי ראשון, הולכים ומחליפים את [b']כל הגומיות בשתי הציריות לגומיות מקוריות. [/b]כנ"ל אם הגעת להורדת גיר, למשל לצורך החלפת מצמד לאחר 100000 ק"מ או יותר, שווה להחליף את הגומיות בצורה יזומה גם אם הן תקינות, כי הציריות כבר בחוץ ורוב עלות העבודה כבר משולמת בכל מקרה.

צודק +1

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
זו טעות' date=' לעניות דעתי. במקום להחליף עכשיו גומיה אתה מעדיף להחליף יותר מאוחר ציריה? ההגיון אומר שבסימן היובש הראשון, סדק מזערי ראשון, הולכים ומחליפים את [b']כל הגומיות בשתי הציריות לגומיות מקוריות. [/b]כנ"ל אם הגעת להורדת גיר, למשל לצורך החלפת מצמד לאחר 100000 ק"מ או יותר, שווה להחליף את הגומיות בצורה יזומה גם אם הן תקינות, כי הציריות כבר בחוץ ורוב עלות העבודה כבר משולמת בכל מקרה.

אני מסכים איתך.

הכוונה שלי היתה שאם יש רק סדק מזערי או יובש בגומיה אפשר להסתפק בהחלפה שלה בלבד בלי הרבה בלאגן.

אבל אם יש קרע גדול ומשמעותי סביר להניח שחול ושאר מרעין בישין כבר נכנסו פנימה ואז רק החלפה של גומיה זה כמו לשים פלסתר על אינפקציה.

אני אישית בודק בכל שבועיים-שלושה את מצב הגומיות אצלי ברכבים, ומוודא את תקינותם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...