Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

אני רוצה לשפר טיפה את הרעש שיש כרגע אצלי באוטו שיהיה דומה טיפה למוזיקה. יש כרגע באוטו רדיודיסק פשוט ו 4 "רעשקולים" פשוטים עוד יותר. הבעיה היא שהאוטו לא שייך לי (אלא להורים שלי) ולכן אין לי שום אפרות לעשות בו יותר מדי שינויים, כלומר אני לא יכול להכניס מגבר וסאב לאוטו(בבקשה מכם תתיחסו לזה בתור נתון ואל תציעו לי לשכנע אותם וכו..). את הרדיו דיסק אני אחליף כניראה ל pioneer 3550 אז בהתחשב בכך מה עדיף

(רמקולים קדמיים בלבד):

1.רמקולים קואקסילים שבנויים לעבוד עם הספק נמוך ועם נצילות גבוהה לדוגמא:

SXE-1725 alpine

http://www.dorelcar.com/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=422&kind=ViewShop&idprod=29_3&random=838280512019992

2.קומפוננט פשוט:

magnat bp216

http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=BP216&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61

3.קומפוננט טיפה יותר רציני:

dls b6

http://www.dls.se/english/index.htm

אני שומע מוזיקה די מגוונת:רוק קלאסי,האוס,טראנס,rn'b ועוד...

תקציב: עדיפות כמובן לכמה שיותר נמוך, אבל עבור משהו שבאמת שווה נגיד עד 800 ש"ח

מקווה שלא העמסתי עליכם ביותר מידי קריאה :):):)

תודה לכולם וכמובן אשמח לשמוע כל עצה שלכם

פורסם

לך תשים קומפוננט של inox זעולה 400 שקל ובא בגל הגדלים!

רוצה להשקיע עוד 150 תביא קומפוננט inox pro שעולה 550

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אתה יכול לקנות את ה BP של מגנט ב 320 ש"ח...

ה"פ אני אגיד לך איפה

פורסם

קומפוננט inox ?!?!?!

אינוקס זה באותה רמה של פרוסאונד ופירלס. יענו זבל. זבל מעזה.

אל תיגע בשום אינוקס!@!@$

מגנט לא כדאי כי הוא לא מותאם למגבר פנימי של רדיודיסק ובהתאם למחיר הוא נראה דיי לא משהו.

ה-DLS אמור להיות אחלה וגם האלפיין שרשמת נראה מתאים לך והמחיר טוב.

פורסם
קומפוננט inox ?!?!?!

אינוקס זה באותה רמה של פרוסאונד ופירלס. יענו זבל. זבל מעזה.

אל תיגע בשום אינוקס!@!@$

מגנט לא כדאי כי הוא לא מותאם למגבר פנימי של רדיודיסק ובהתאם למחיר הוא נראה דיי לא משהו.

ה-DLS אמור להיות אחלה וגם האלפיין שרשמת נראה מתאים לך והמחיר טוב.

איך קבעת שהמגנט לא תוכנן לעבוד עם הגברה פנימית??

אני עם אייל, קנה את הDLS עם ראייה לעתיד. וגם כי הוא סט איכותי ביחס למחיר.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
אני עם אייל, קנה את הDLS עם ראייה לעתיד. וגם כי הוא סט איכותי ביחס למחיר.

כן א_ח_י גם אני בעיקרון איתכם, אבל בקשר לראיה לעתיד זה איך לומר לא בטוח בכלל.נגיד יהיה לי אוטו עם 5 ורבע אינץ אז הוא לא יתאים.

השאלה שלי האם שווה להשקיע בסט כזה שיעבוד רק על ה hu, האם בכלל יהיה לו יתרון כלשהו על רמקול קואקסילי שבנוי במיוחד לעבודה עם hu בלבד?

דרך אגב מה מחירו של הdls, אני לא מוצא אותו באתרים ישראליים וגם היתי במספר חנויות ולא היה אותו. בחו"ל הוא עולה בסביבות 100$, זה המחיר שלו בארץ? אם יש לכם מקומות מומלצים שמוכרים אותו תרשמו בבקשה.

אתה יכול לקנות את ה BP של מגנט ב 320 ש"ח...

gonen הבנתי שיש לך את המגנט, הוא מחובר לhu? איך הוא(יחסית לרמקולים קואקסילים)?

פורסם

יחסית לקואקסיאלים (קודם היו לי פיוניר 2WAY) אין מה להשוות, הרמה עלתה מרגישים בחלוקת צלילים יותר טובה, מה גם שהיו לי טוויטרים זבל שאמנם חתכתי אותם עם קבל, אבל התוצאה היום הרבה יותר טובה...

פורסם
יחסית לקואקסיאלים (קודם היו לי פיוניר 2WAY) אין מה להשוות, הרמה עלתה מרגישים בחלוקת צלילים יותר טובה, מה גם שהיו לי טוויטרים זבל שאמנם חתכתי אותם עם קבל, אבל התוצאה היום הרבה יותר טובה...

סבבה גבר, אז אני אחזור על השאלה עם ה dls: יש למישהו מושג איפה ניתן להשיג אותם ומה מחירם? (אני מתכוון לדגם ה b6)

פורסם

לא רוצה להציק לכם, אבל היה נחמד לקבל איזה תשובה. אני רוצה לעשות סיבוב בחנויות מחר אז בבקשה מכם: האם מישהו יודע יפה מוכרים dls ומה אמור להיות המחיר?

פורסם

אם לא ענו לך אז כנראה שאנשים לא יודעים...

כנס לאתרים בחול ( onlinecarstereo למשל) תראה את המחיר שם, תכפיל לפחות ב 2 וזה בערך המחיר בארץ (מחיר * 70% מכס + רווח למוכר...)

פורסם
לא רוצה להציק לכם, אבל היה נחמד לקבל איזה תשובה. אני רוצה לעשות סיבוב בחנויות מחר אז בבקשה מכם: האם מישהו יודע יפה מוכרים dls ומה אמור להיות המחיר?

תשאל את POKO אני חושב שאמרו פה בזמנו שהוא היבואן שלהם....

בסוף הכל אותו דבר!!!

• תוכן חדש...