Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

אני מעוניין לערוך מפגש לפני פסח באזור המרכז , ברמת גן , למרות שעדיין לא יעבור חודש , אבל עקב פסח ופספוס המפגש הקודם ומטרות לעתיד אז אשמח אם התקיים מפגש =)

מקווה לתמיכה :wink: .

1. יעקב

יעקב

map_ramatgan.jpg

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שבת הקרובה אני יבוא

תנסו לדחות ליום שבת מקסימום עוד שבועיים

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

יום שבת (קודם כל יום ההולדת שלי) וגם ערב חג , אפשר לתפוס גם שם מקום אבל לא עד מאוחר.

כרגע לפי הבנתי כרגע כולנו בפנים אז אין התנגדות , אני מחכה לתגובה מהמנהלים :arrow:

רק תוסיפו את עצמכם בעזרת כפתור ה"ציטוט" כך יהיה הרבה יותר קל לסדר את העניין .

1. יעקב.

2. עמית.

3. מקס .

4.idandavid

5. יתיר .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בשעה 12 בצהורים , אם אתה מגיעה תעדכן את הרשימה בבקשה.

יעקב

פורסם

1. יעקב.

2. עמית.

3. מקס .

4.idandavid

5. יתיר .

6. האימפרינט האלוהי.

ברור שאני בפנים גם עם זה בשישי וגם בשבת.(לא חשוב לי השעה):wink:

אין מה לעשות זה חזק ממני.

נ.ב כל מי שרושם את עצמו לרשימה בקשה להעתיק ולהדביק שיהיה סדר.

פורסם

18 עדיין רחוק לי על מנת לתכנן, אתן תשובה סמוך יותר לזמן הארוע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...