Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WTCC - מקסיקו

דובי מילר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט שכחנו מקיום הסדרה הזו בגלל הריחוק מהסיבוב הקודם בברזיל אבל בסופ"ש הקרוב יערך גם הסבב השני של אליפות ה-WTCC , אליפות העולם למכוניות סאלון (הגיע הזמן שנמצא לזה שם נורמלי ) .

הנהגים יתחילו את האקשן במקצה חימום קצר בן-30 דקות עוד היום וזאת בכדי לאפשר להם להוריד חלודה מעצמם ואבק מהמכוניות והמסלול אבל האימונים הרשמיים מתחילים רק מחר.

חדשה אחת עצובה כבר יש לנו מזה מספר ימים. דיויד לסלי, מי שתיפקד בתור הפרשן של יורוספורט בסדרה הזו במשך שנים נהרג השבוע בהתרסקות מטוס באנגליה , יחד עם עוד 2 אנשים, חברי קבוצתו . לסלי היה גם נהג מרוצים פעיל והיה אמור להתחיל את עונת ה-GT בקרוב.

סיאט הגיעו למקסיקו עם ארמדת הדיזלים שלהם ויתמודדו מול BMW "הרגילים" ושברולט כמובן, בעונה האחרונה כנראה של הדגם הנוכחי.

קבוצת N-טכנולוגיה שהיתה אמורה להגיע עם ההונדה אקורד החדשה וג'יימס תומפסון ליד ההגה דחתה את הצטרפותה לאליפות ותעשה זאת כנראה רק בפעם הבאה בספרד.

עדכונים, כשיהיו...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
חדשה אחת עצובה כבר יש לנו מזה מספר ימים. דיויד לסלי, מי שתיפקד בתור הפרשן של יורוספורט בסדרה הזו במשך שנים נהרג השבוע בהתרסקות מטוס באנגליה , יחד עם עוד 2 אנשים, חברי קבוצתו . לסלי היה גם נהג מרוצים פעיל והיה אמור להתחיל את עונת ה-GT בקרוב.

השבוע נהרגו שני נהגים בתאונת מטוס ואם אני לא טועה אחד מהם הוא אלוף BTCC לשעבר. אני משער שמדובר באותה תאונה. יש קארמה רעה לספורטאים הבריטיים עם מטוסים. מקריי, דייוויד ריצ'ארדס (הבוס של פרודרייב) שכמעט ונפגע. ויש כמובן את המקרה המפורסם מלפני שנים רבות של קבוצת הכדורגל של מנצ'סטר יונייטד.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם
השבוע נהרגו שני נהגים בתאונת מטוס ואם אני לא טועה אחד מהם הוא אלוף BTCC לשעבר. אני משער שמדובר באותה תאונה. יש קארמה רעה לספורטאים הבריטיים עם מטוסים. מקריי, דייוויד ריצ'ארדס (הבוס של פרודרייב) שכמעט ונפגע. ויש כמובן את המקרה המפורסם מלפני שנים רבות של קבוצת הכדורגל של מנצ'סטר יונייטד.

לי גם זכור מקרה של נחיתת אונס של דויד קולטהארד.

פורסם

זו לא קארמה פשוט עניין של מזג אויר .

הם טסים במטוסים קטנים יחסית במזג האויר המחורבן של האי הבריטי וזאת הסיבה בדרך כלל .

דיויד לסלי היה נהג BTCC בעברו בשמך שנים רבות וכן גם נהג GT .

ריצ'ארד לויד שנהרג יחד עימו היה מנהל קבוצתו השנה ובעברו גם הלה-מאן .

דובי

פורסם

בוקר טוב

גורדי ג'נה, הנהג הספרדי של סיאט, עם הלאון TDI הוא זה שיזנק מהפול-פוזישן למרוץ במקסיקו.

ג'נה סוחב עימו משקולות עונש של 1 ק"ג והיה היחיד שהגיע ל-1 דק' ו-40 שנ' במקצי הדרוג .

שני יזנק ניקולה לריני הותיק עם השברולט והמפתיע מכל היה טום קורנת ההולנדי בסיאט הפרטית שהגיע שלישי .

BMW לא נהנו יותר מדי וחוץ מאוגוסטו פארפוס שיזנק שישי שאר החבורה נמצאת במקומות 11 ומטה כאשר אנדי פריו מזנק מהמקום ה-12 .

דובי

• תוכן חדש...