Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! אני בטוח שהשאלה שאני אשאל נשאלה פה כבר בעבר אני אישית לא ממש מצאתי נושא דומה, אולי לא ידעתי איך לרשום את החיפוש .

בכל אופן - השאלה שלי היא האם אפשר לפצל כבל של 4 גייג' לשני כבלים של 8 גייג' כדי לחבר 2 מגברים .

האם בכלל אפשר לחבר מגבר עם 8 גייג' ? האם יש בעיות בחיבור כזה או שזה בסדר וכך נהוג לעשות. או שאני חייב להעביר 2 כבלים של 4 גייג' מהמצבר לכל מגבר בנפרד?

תודה לכל העונים ושבת שלום!

פורסם

אפשרי בהחט לפצל.אצלי לדוגמא מהמצבר הולך 8G והוא מתפצל לזוג 8G שמתחברים למגבר.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אפשר לפצל מתח בקלות - תקנה לעצמך מפצל טוב - בצד אחד יכנס הכבל של ה4G ומצד שני יהיו שתי יציאות לכבלים של ה8G שלך , בחלק מהמקרים יהיה מקום לפיוזים להגנה.

להלן דוגמא :

rffdagu2lig5.jpg

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תומר אין בחלק מהמקרים :)

מפצל כבל מתח + תמיד צריך להגיע עם מקום לפיוזים

במקרה של מפצל או יותר נכון מאגד , מפצל זה יעודו רק עבור כבל המינוס

אשר ברצונך לאגד את המינוס של המגברים לכבל אחד ובכך לקבל נקודת ארקה אחת

מפצל זה מגיע ללא מקום לפיוזים .

פורסם

אוקיי! תודה רבה על התגובות! זה בדיוק למה שהתכוונתי.

ועוד שאלה -איפה אני יכול לקנות כזה, אפילו בחנות אלקטרוניקה או שזה משהו ייחודי לרכב? אולי יש איזה המלצה לאפילו אתר אינטרנט ?

תודה!

פורסם

כן אני באר שבעי. תודה על העזרה.

ואגב בקשר לבומבאס - אני אישית לא אוהב את החנות. הם שחצנים שלוקחים מחירים מוגזמים לטעמי על דברים זולים . יש מקומות עדיפים. אבל זה לא לשירשור הזה.

פורסם

תודה על התיקון ,

אני בטימטומי פשוט הנחתי שהמפצל שלי מיוחד .

נו קורה ..

המלצה לפותח הת'רד - תעיף מבט בלוח הקניה\מכירה של הפורום יש שם רכיבים איכותיים מאוד במחיר מצחיק, אולי תמצא שם את מבוקשך.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

עוד שאלה קטנה - הרי מהמצבר הולך כבר פיוז גדול. כשאני מפצל ל 2 צריך לחבר עוד 2 פיוזים לכל מגבר בנפרד (כביכול זה הולך מהמצבר) ?

פורסם

את האמת חשבתי שכשמפצלים אז צריכים להשאיר את עובי הכבל (אם היה 4 אתה מפצל וממשיך עם 2 של 8 , אם היה 8 אתה מפצל ל 2 של 16 וכך הלאה) אבל כנראה שטעיתי. וזה די הגיוני הרי עובי הכבל גדל - התנגדות מעבר הזרם קטנה - ואותו הזרם עובר בכל מקרה. כך שבעצם עדיף אפילו להשאיר 2 של 4. תודה!

matan20shab - תודה על הרעיון, לא חשבתי שזה יכול להיות כזה פשוט, חשבתי שהכל חייב להיות מסובך חח

פורסם

המפצלים האלו זה חארטה יפה בבאגז אבל עדיף לתת זרם למגברים

בכיף גבר :)

חוצמזה אני חושב שגייג' הוא היחס בין החתך של שטח הפנים להיקף

ככה שלא נראה לי ש2 8 הם בעובי של אחד 4 (בכל מקרה זה לא חשוב )

פורסם
המפצלים האלו זה חארטה יפה בבאגז אבל עדיף לתת זרם למגברים

בכיף גבר :)

חוצמזה אני חושב שגייג' הוא היחס בין החתך של שטח הפנים להיקף

ככה שלא נראה לי ש2 8 הם בעובי של אחד 4 (בכל מקרה זה לא חשוב )

א. העובי של הכבל דווקא משפיע על המתח שמגיע למגבר ולא על הזרם.

ב. הגודל של גייג' נקבע על פי כמות הפעמיים שהטיל צריך לעבור עיבוד במכונת הייצור - כל סבב מקטין אותו בעוד קצת. לכן גם לפי שיטה זו ככול שהמספר קטן גודל החתך עולה.

ג. 4 גייג' זה כמעט שנים של 8 גייג' בקוטר של החתך.

• תוכן חדש...