Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה האשכול שלי,במשתמש הישן

ואיזו תשובה קיבלתה לבסוף?

2)יש לי דוטק אובשיין.

מה כידי לשדרג? ל MT22 או MT 23?

נ.ב:

וכן אני יודע שזה מעל חצי שנה

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו עברו מאז הרבה מים בים.

ולמדתי מאז הרבה דברים חדשים.

לגבי power handling point של קרוס אובר הכוונה היא לכמה הספק (בוואט RMS) הקרוס מסוגל לספוג בנקודת חיתוך מסויימת אבל לא מדובר כאן על נקודת חיתוך לרמקול אלא על נקודת שינוי חלוקת הספקים בין הרכיבים בתוך הקרוס.

לגבי נקודת החיתוך - היתה למוראל טעות באתר אבל אני לא בטוח שבאמת נדע אי פעם מה היא באמת.

אני מניח שמה שהם כתבו הוא נכון והם דווקא הרימו את נקודת החיתוך של הטוויטר כי זה רק גורם לטוויטר להיות פחות צעקני ולפי מחקרים זה ממש לא פוגע בגובה הבמה בצורה מורגשת, לפעמים זה אף מעלה אותה.

לגבי MT23 - אם אתה מתכוון להגביר אותו על הקרוס הפסיבי של הסט - אז לא, תימנע.

משום שאתה עלול לקבל מצב שבו יש לך אובר לאפינג מטורף בגלל שנקודת החיתוך נמוכה מידי בטוויטר או שזה בדיוק ההפך ויהיה לך תחום אפור שבקושי מוגבר בין שני האלמנטים - אחד מהשניים.

אם אתה הולך להגביר בי-אמפינג - תשדרג לMT23 כי הוא בפירוש טוב יותר מקודמיו ונקודת החיתוך לא משתנה עבור הקרוס כי התדר נחתך בתוך המעבד\קרוס ולא ע"פ ההתנגדות של הרמקול.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוא יוגבר אקטיבית על 700.5 קיקר

יש משהו עד 1300 שקל אפשרי חריגה עד 1500

שיותר טוב מה MT23? אבל שלא יהיה צעקני, שיהיה רך ולא צורם

כמו MT 23 אבל יותר טוב.

תודה

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

אני כמובן אמליץ לך בחום על אומגה אודיו\רנסנס שהם בעצם גרסא אחרת של מוראל ולדעתי גם טובה יותר.

CR101 או CR104 (ה104 לדעתי יתאים לך יותר כי ה101 הוא התאום של הסופרימו וזה דורש התקנה רצינית ביותר).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...