Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נותן הPOWER HANDLING של הקרוס הוא של הרכיב עצמו. שים לב שכתוב תדר מסויים אחריו 6DB ואחרי 12+DB לאוקטבה. זה לא חיתוך או הנחתה .

הנחתה זה במינוס DB לאוקטבה ולא בפלוס!!

לכן זה לא נק' הנחתה של טוויטרים או כול דבר אחר.

רק לשים לב למה שרשום ולהבין מה זה אומר.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סבבה, אני רוצה תשובה ממורל לגבי זה.

כמו שאמרתי, אני אעדכן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בחיי כמה ימים והת'רד יורד שלושה דפים למטה - הפורום גדל!

רק רציתי לעדכן ששלחתי בקשה למורל שיסבירו במילים שלהם את ההבדל בין

crossover point ל crossover point power handling

רק בשביל להעמיק את חוסר ההבנה שהיתה לי בנושא.

מחכה לשמוע מהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם מורל יענו... שלחתי גם לJIM וגם ל INFO.

נראה לי שהרעיון הכללי ברור - רק חבל שהם לא רושמים נקודות חיתוך לגבי מגוון הטוויטרים שלהם לספסיפיקציות של הקרוס עצמו.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה רבה לכם!

ובמיוחד ל- lanosforce על שליחת אימיל למוראל,וכ'

ועדיין לא הבנתי מה ההבדל בין הקרוסים?

BMW Z4 2008 ידנית!:twisted:

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם
תודה רבה לכם!

ובמיוחד ל- lanosforce על שליחת אימיל למוראל,וכ'

ועדיין לא הבנתי מה ההבדל בין הקרוסים?

למה אתה מודה לי? על מה?

אני רק הטעיתי כאן את כל הפורום במידע לא נכון.

אם כבר מגיע למישהו תודה זה ליעקב84 על זה שהוא עמד על שלו והתעמת איתי בצורה הכי מקצועית והכי בוגרת בעולם.

אני יודע טוב מאוד איזה הרגשה "מפחידה" זאת להתעמת מול וותיק פורום שכותב המון בשביל חבר פורום צעיר בהרבה.

היו לי הרבה כאלה בכניסה לפורום והדברים שלמדתי זה להשתדל כמה שרק אפשר לעמוד מאחורי הדברים שאני כתוב ואני אכן עושה את זה - לפעמים טועים וזאת לא בושה להודות בטעות.

ברגע שראיתי שיעקב מתעקש על שלו אמרתי לעצמי שכנראה יש משהו במה שהבחור אומר ועשיתי בדק בית רציני וגיליתי את הטעות שלי - כל הכבוד!

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי זה שיעקב84 לא רושם הרבה בפורום ונרשם לפה בשנת 2007 זה לא אומר כלום על הידע שיש לו, אני מכיר אותו שנים:roll: ואני יודע שהמילה הראשונה שהוא אמר בחייו זה "בוקסה" ואחר כך "נקודות חיתוך" ורק אחר כך "אמא/אבא"

אז לא להתייחס למספר ההודעות ושנת ההרשמה כדבר מוחלט!

מיכו.

פורסם
אדי זה שיעקב84 לא רושם הרבה בפורום ונרשם לפה בשנת 2007 זה לא אומר כלום על הידע שיש לו, אני מכיר אותו שנים:roll: ואני יודע שהמילה הראשונה שהוא אמר בחייו זה "בוקסה" ואחר כך "נקודות חיתוך" ורק אחר כך "אמא/אבא"

אז לא להתייחס למספר ההודעות ושנת ההרשמה כדבר מוחלט!

מיכו.

אתה ממש לא הבנת אותי.

אני בעצמי ביקשתי שיורידו לי את המונה המעצבן הזה כי הוא לא אומר שום דבר ורק מעצבן אותי בגלל שזה גורם ליחס מפלה בין חברי הפורום.

אני אומר לך שאיך שאני זוכר את עצמי כצעיר בפורום הזה, בכל פעם שהייתי מתעמת עם מישהו וותיק זה היה ממש חוויה נוראית ומתסכלת וההרגשה היתה שאותו חבר פורום היה רואה את עצמו כצודק רק בגלל שהוא וותיק יותר, הרבה מהחברה האלה נעלמו עם השנים, אלה שכן נשארו, רובם בקושי כותבים מרוב ייאוש\תסכול וזה חבל.

לגבי הנושא של טוויטרים של דוטק עם הם צורמים, גם אני כשרכשתי לראשונה את הMT22 הופתעתי מאוד לגלות שהם חדים, אבל זה עניין של כוונים.

טוויטרים מסדרת MT לא צריכים להיות צורמים בשום פנים ואופן. הדרך הכי טובה להשיג את זה היא ע"י הגברה אקטיבית (עיין ערך בי-אמפינג) או משחקי פאזות אבל התוצאה הכי רגועה בקרוס פסיבי על טוויטר MT של מוראל שאני אי פעם שמעתי היתה אצל איתמר על מגבר ה"שטן" שהוא רכש מחברת זד אודיו וגם אז הם עדיין טיפה צורמים.

אני מגביר את הMT22 שלי על מגבר אולד-סקול של סוני שמספק סה"כ 20 וואט לערוץ, אבל 20 וואט משובחים מאוד, הטוויטרים נשמעים נהדר.

Pioneer TS-X150

פורסם

ניסיתי להבין לבד , וממש לא הצלחתי .

יש עוד חברה שנותנת את הנתוני קרוסאובר לפי המפרט הנ"ל ?

אם מישהו מכיר - שיתן קישור לכזה דף,

אולי נצליח לשפוך אור על הנושא לפני התשובה של מורל.

נ.ב.

לנופורס,אל תיקח קשה - מותר לטעות , גם אם יש לך 4K הודעות ,

לפחות הבנת מה רצו ממך,

ועדיין אתה אחד מהאנשים היותר מבינים כאן בפורום.

בכל מקרה, זה מוכיח שצריך להתייחס לכל הדיעות בכבוד ,

כי גם אם יש להם רק 3 הודעות במונה - יכול להיות שמדובר בריצ'רד קלארק ,

מידן.

ZZR

פורסם

מידן תודה,

אבל אני ממש לא התייחסתי אל יעקב בצורה בוטה בגלל שהוא צעיר, התייחסתי אליו ככה בגלל שהייתי בטוח שאני צודק, זה ממש לא קשור לכמות ההודעות שלו או שלי - אבל - אחרי שראיתי שאני טועה גם לקחתי בחשבון שאולי זאת היתה חוויה מאוד לא נעימה בשבילו בגלל שהוא חשב שאני כזה.

זה שיש לי 4K הודעות זה גם בגלל שאני קופץ כמעט על כל הודעה שאני רואה, גם חוזר על המון דברים שנשכחים עם הזמן, רושם גם המון שטויות שלא קשורות בכלל לאודיו ולפעמים גם כן. אנחנו לא רובוטים וזה מתבטא בכיף של המפגשים - האווירה נשמרת לדעתי גם על דפי הפורום.

אני לא לוקח קשה, אני לוקח ברצינות.

יש תופעה מאוד מעצבנת שמישהו שרושם שטויות ומוכיחים לו את זה - בדרך כלל נעלם מהת'רד שהוא התערב בו בלי לנסות בכלל ללמוד איפה הטעות שלו או לתקן אותה.

אני לא יודע אם מורל יענו בזמן הקרוב, בטח הם מקבלים אלפי מיילים ביום - אבל לפחות אני מנסה לקבל מהם תשובה על משהו שהוא לחלוטין לא ברור לי ואם טעיתי, אז לפחות אני אלמד משהו מהטעות וגם אסביר את מה שלמדתי לכל מי שזה מעניין אותו.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...