Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות ירידת דולר, מאליבו יכולה להיות עיסקה מאוד משתלמת. כמו כן יש לה הרבה יותר מנוע.

אני חושב שכדאי לך ללכת לעולם תצוגה ולקחת את שני נרכבים לנסיעת מבחן ולראות איזה מהם יותר מתאים לך מבחינת התנהגות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני הייתי הולך על הפורד פשוט כי המונדיאו החדשה הוכיחה את עצמה (מה שאי אפשר להגיד על השברולט).

לא נראה לי שיש היום רכב בארץ שנותן לך את החבילה הכוללת שהמונדיאו נותנת מבחינת תמורה למחיר (בקטגוריה שלה כמובן).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אין ספק שלמונדאו אין מיתחרות,אבל את הדגמים הפשוטים (טרנד,וטרנד איקס) אי אפשר להזמין כי גם בסוכנות לא יודעים מתי פורד אירופה תשחרר רכבים לארץ(באירופה הביקוש לרכב עצום ופורד לא עומדים בהזמנות) כרגע ,מדובר על זמן המתנה של שמונה חודשים וזה במיקרה הטוב.

פורסם

אני מדבר על דגם טיטניום 4 דלתות בנזין במונדיאו...

אני נוטה מעט לשברולט בגלל המנוע והמחיר המפתה....(163,000) ובמונדיאו - 179,000

אבל!! המזגן!! המזגן של המונדיאו לא רואה ממטר את המזגן של המאליבו (אני גר באילת)

והאיבזור של המונידיאו יותר טוב...אבל זה פחות חשוב לי...

אני מקווה שעכשיו תוכלו לעזור יותר....מצטער שלא רשמתי את הכל בהתחלה..

פורסם
אני מדבר על דגם טיטניום 4 דלתות בנזין במונדיאו...

אני נוטה מעט לשברולט בגלל המנוע והמחיר המפתה....(163,000) ובמונדיאו - 179,000

אבל!! המזגן!! המזגן של המונדיאו לא רואה ממטר את המזגן של המאליבו (אני גר באילת)

והאיבזור של המונידיאו יותר טוב...אבל זה פחות חשוב לי...

אני מקווה שעכשיו תוכלו לעזור יותר....מצטער שלא רשמתי את הכל בהתחלה..

הגעת למסקנתך בדבר המזגנים מנסיון אישי ? מאוד מסקרן, מכיון שהדור הקודם של המליבו, לנסיוני, היה מצויד במזגן בכלל לא רע.

אני לא נסעתי על אף אחת מהמכוניות ולפחות מבחינה זו אין לי מה להגיד. אלא שיש לי תחושה שמבחינת העיצוב ( בפנים ובחוץ ), המונדאו מנסה להראות אמריקאית בדיוק כפי שהמליבו מנסה להראות אירופית. בקרב הזה לפחות המונדאו מנצחת.

פורסם

כרכב מול רכב , המונדאו עדיפה, מודרנית בטוחה , חסכונית יותר ומרווחת .

אם הק"מ שלך גבוהה, ממליץ לך לשקול בחיוב את אופצית הסולר של המנדאו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ביקשתם שאני ירשום יותר פרטים...רשמתי וכמעט אף אחד לא מגיב....

זה ממש חשוב לי עשיתיי השוואות נתונים אבל זה לא עוזר לי במיוחד....

• תוכן חדש...