Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל דאגה גם יובל מבולבל !

אפשר לשאול אותך לאיזה מטרה שפצת את הקרבורטור, מה תופעות הלוואי, שליוו אותך ושכנעו אותך לעשות זאת, או רק הסיבה שבעל המוסך שלך רדה בך?

ולמה אתה מצפה לאחר השיפוץ בקרבורטור?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הלוואי והייתי יובל המבולבל ככה היה לי כסף לרכב חדש.

אוקיי, מה שהטריד אותי זה: א) הסל"ד הנמוך והלא תמיד יציב בסרק שגרם לרעידות מדי פעם בעמידה.

ב) הצ'וק האוטומטי שגם כן לא היה יציב בהתנעות קרות.

ג) צריכת הדלק הנוראית שלי.

ד) רצון לשיפור בתגובת הדוושה למרות שלא הכרתי מה היא תגובת דוושה תקינה ברכב כמו שלי עם קרב' משופץ.

א' ב' ו-ד' אכן השתפרו משמעותית וההרגשה הרבה יותר טובה בנוגע לכולם. נושא ההתנעות החמות השתפר טיפה אבל הוא לא היה אחת הסיבות שבגללן שיפצתי, אין לי בעיה להתניע עם קצת גז.

הנושא החשוב ביותר שעדיין צריך לחכות כדי לבדוק אותו הוא נושא צריכת הדלק שאני מאוד מקווה שישתפר.

פורסם

אני לא אתפלא אם לא באמת היה צורך מיידי בשיפוץ קרבורטור, וזאת מניסיוני עם הנוכל הנ"ל.

מגן קרבורטור - נוכל עם דיפלומה :evil:

רק בישראל יראה בנאדם מכונית עם צינור ואקום שגורם לנפילת סל"ד, ויקשקש על קרבוטור שזקוק לשיפוץ.

כמובן - ראוי לציין שאני בקשר עם הבנאדם שקנה ממני את המכונית, ולמרות שעברו כבר 3 שנים מאז המקרה עם מגן קרבורטור, ובאופן כללי 6 שנים מאז שיפוץ הקרבורטור האחרון, הרכב נוסע מעולה ולא זקוק לשיפוץ.

פורסם

את האמת אני זה שהחליט שיש צורך בשיפוץ, פשוט קבעתי עובדה. בטלפון הוא שאל אותי למה אני חושב שאני צריך את זה והסברתי לו הכל.

אני שוב אשאל כי לא קיבלתי תשובה חד משמעית, האם ייתכן שלא יהיה שיפור בצריכת הדלק? האם צריכת הדלק יכולה להיות קשורה למשהו אחר ברכב (והכוונה לא לאופי נהיגה, או צמיגים\בולמים כי הם חדשים)?

פורסם

שלום רב!

אם הקלאץ מחליק, הקומפרסיה במנוע חלשה, בריחת לחץ חזקה מאד, האגזוז סתום, וצוקת הנהיגה והחלפת ההילוכים לא נכונה, גם עם קרבורטור חדש מארגז ומנוע חדש, תצרוכת הדלק לא תשתנה.

השאלה הנשאלת, כמה זמן יש לך את הרכב?

האם חלה הרעה בתצרוכת הדלק לאחרונה, יחסית לתקופה שקנית את הרכב?

מה תצרוכת הדלק העירונית, הבין עירונית והמשולבת?

האם בהחלפת המצתים האחרונה, המצתים היו מפויחים?

לאיזה תצרוכת דלק אתה מצפה?

המשך לעדכן על התנהגות הרכב לאחר הטיפול ברכב, והאם לטווח רחוק ההשקעה השתלמה כלכלית ומכנית?

חזןר עם התשובות לאחר שתגבש לך אותם.

בברכה

צביקה

פורסם

הקלאץ' הוחלף כשבועיים לפני שקניתי את הרכב, זה היה החלק הכי חדש ברכב.

הרכב אצלי כחצי שנה וצריכת הדלק הייתה פחות או יותר אותו דבר (1 ל-8 משולב) עם עלייה קטנה בחודש האחרון.

על המצתים הישנים לא הסתכלתי בהחלפה ולדן אני לא יודע אם הם מפויחים? האם אני יכול להוציא את הפפלאגים עכשיו ולבדוק אם הם מפוייחים? אין בזה שום סכנה נכון?

ולסיכום, אני מצפה לצריכת דלק של 1 ל-10, אם אפשרי יותר טוב מזה אני אשמח:)

פורסם
הקלאץ' הוחלף כשבועיים לפני שקניתי את הרכב, זה היה החלק הכי חדש ברכב.

הרכב אצלי כחצי שנה וצריכת הדלק הייתה פחות או יותר אותו דבר (1 ל-8 משולב) עם עלייה קטנה בחודש האחרון.

על המצתים הישנים לא הסתכלתי בהחלפה ולדן אני לא יודע אם הם מפויחים? האם אני יכול להוציא את הפלאגים עכשיו ולבדוק אם הם מפוייחים? אין בזה שום סכנה נכון?

ולסיכום, אני מצפה לצריכת דלק של 1 ל-10, אם אפשרי יותר טוב מזה אני אשמח:)

אין צורך להוציא את כל הפלגים, פלג אחד יספיק ויספק לך אינדקצייה לגבי פיוח הפלגים, ויש לעשות זאת במנוע קר בלבד כמובן.

באם תצרוכת הדלק, תרד ל1 ל10 משולב, ההשקעה בקרבורטור, השתלמה, לטווח הארוך כלכלית ומכנית, וההשקעה תחזור לך בחיסכון בדלק.

בברכה

צביקה

פורסם

גם לי הוא עושה 1:8 (1600 אוטו) וזאת הסיבה האחרונה שאשפץ קרבורטור. אם- אז כדי שיניע טוב בבוקר. (במשך יום סידורים בעיר, עם עמידות של שעה/שעתיים מניע נגיעה. הלילה עושה לו משהו.)

פורסם
גם לי הוא עושה 1:8 (1600 אוטו) וזאת הסיבה האחרונה שאשפץ קרבורטור. אם- אז כדי שיניע טוב בבוקר. (במשך יום סידורים בעיר, עם עמידות של שעה/שעתיים מניע נגיעה. הלילה עושה לו משהו.)

חיימי,פותח השרשור מדבר על פזו 309 בעל תיבת הלוכים רגילה כמדומני, ולא אוטומטי.

בוא נמתין לאישור מפותח השרשור.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...