Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש נעשה טיימינג ברכב (העבודה בוצעה במוסך איכותי אבל מי שביצעה זה פועל די צעיר שם שגם הרכיב רצוע הפוך וגם הכניס יותר מדי שמן ולכן הוא מבחינתי פסול לעתיד), אבל לעיקר היום במסגרת החלפת אטם מכסה שסתומים פתחתי גם את מכסה הטיימינג לראות אם לא נכנס שמן ואז ראיתי שסימון החצים הוא נגד כיוון שהמנוע מסתובב בו.

השאלה האם זה קריטי ? וזאת מכיוון שהתייעצתי אם בעל המוסך שאמר לי שזה לא משנה, אך אם אני ירצה הוא יפרק את הרצועה וירכיב אותה בכיוון הנכון למרות שכמו שהוא אמר זה לא משנה כבר.

והתייעצתי עם עוד מכונאי שאמר שהסימונים יותר קשורים להרכבה עצמה (כלומר לא לטעות) וברגע שזה עובד אז זה לא משנה כבר.

ולכן אני מבקש מאנשי מקצוע לייעץ לי האם להחליף או להשאיר, וזאת מכיוון שהחשש שלי שברגע שהרצועה מורכבת הפוך הבלאי שלה גבוהה יותר או שהיא תקרע.

תודה וערב טוב !

פורסם

רצוי להרכיב כאשר החץ עם כיוון השעון, אבל לדעתי זה בסדר ואין צורך להפוך.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לי הרכיבו רצועה של GOOD YEAR ולא מצאתי עליה חץ בכלל.

ברצועה הישנה של גייטס היה חץ.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

זהו ש GATES זה הרצועה המקורית שפזיו משתמשים בה ויש אליה חץ.

הדילמה שלי היא כי מבחינת המוסך אין לו שום בעיה להחליף לי השאלה פשוט האם זה הכרחי.

פורסם

חביבי.

סע לשלום.

אל תחליף, ואל תהפוך כלום!

תחליף רצועה כול 70.000 ק"מ, והכול יהיה בסדר.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

• תוכן חדש...