Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HERTZ HI ENERGY HSK165 VS morel DOTECH

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה השרשור ההזוי הזה? הרי יש לך כבר את הסט, וגם לחבר שלך יש, אז מה זה - אתה עושה תחרות ואתה רוצה שהפורום יוכיח לך שהסט שלך יותר איכותי? אז כן קיבלת תשובה נראה לי.

פורסם

בגלל שהוא רשם שההרץ יותר נשמע לו לאוזן אז קראו לו בן אדם מבין :lol:

באמת שירשור הזוי :-P

בכל מקרה, לטעם שלי רק מורל. זה הכל. אבל מה זה משנה בתכלס? כלום. לך יש מה שיש לך וזה הכל. תהנה!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מעניין אותי איך ישמעו המורל(הוופר) עם טוויטר צורם יותר לא ממשי .

מישהו ניסה את העניין הזה?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אתה מתכוון לפולס?:)

כרגע עומדים אצלי דוטק עם טויטרים של אנרג'י שהם דיי צורמים, ונשמע חמוד.

מחר מתחדש הסט בMT23

והאחוריים בMT12.

:-)

פורסם

חבר שלי שידרג את המורל פולס שלו להרץ היי אנרג'י

והשאיר את כל שאר המערכת (מגבר JBL, סאב KICKER, ה"י פנאסוניק)

את האמת ורק את האמת, הפולס כבר נשמעו לי טוב יותר (כך גם הוא טוען)...

פורסם

איזה שטויות במיץ עגבניות! זה כי פולס זה סט פשוט שלא דןרש התקנה נורמאלית, ככל שהסט יקר/ברמה גבוהה יותר כך גם דרישת ההתקנה היא גבוהה, שמעתי את ההי אנרג'י מכוון כמו שצריך על מגבר נקמיצ'י (בי אמפ) והוא נשמע פשוט מדהים!

פולס לא בקטגוריה הזאת בכלל.

פורסם

מחזק את דבריו של GTI.

אני שמעתי הי אנרג,י אצל מישהו עם קלריון סדרה 8, מגבר של אודיסון אם אני לא טועה וזה נשמע פשוט רע (לעומת מכוניות אחרות עם הי אנרגי).

הכל עניין של התקנה וכיוונים.

לעומת זאת עוד לא שמעתי רכב עם דוטק שנשמע טוב.

אבל עוד פעם הכל עניין של כיוונים.

פורסם

חבל, שאצלי היו דוטק 5 ורבע בלאנסר 2000 (אבל עם בניות שעשיתי) הם דווקא נשמעו מדהים יחסית (יחסית לדוטק ויחסית ל-5 ורבע), ודיי הרבה אנשים שיבחו את הסט שהיה מותקן אצלי. גם אצל יחיאל היה מותקן דוטק 6.5 עם בניות בכריזמה, והסט היה פשוט מדהים. לא חסר התקנות שנשמעות טוב, גם לא חסר בכלל התקנות שלא נשמעות טוב בכלל.

דרך אגב, גם פולס יכול להשמע מדהים (גם ברמה של היי אנרג'י), כמו שborka אמר, ע"י התקנה וכיוונים טובים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אצלי כרדגע מותקן הדוטק עם בנייה קטנה והרבה איטום... והאמת שאני ממש לא מרוצה מהוופר שלו.

בניגוד לדוטק לפני כשבוע חבר שלי התקין את ההי אנרג' ללא שום השקע מצד ההתקנה והוופר שלו נשמע פשוט נפלא - מדויק, חד ובדיוק כמו שאני אוהב אותם.

מצד אחר הטווטיר של הדוטק נמשע הרבה הרבה יותר טוב לדעתי - יותר חם, פחות צעקני ויותר נעים לאוזן.

פורסם

אתה עושים השואות ללא דימיון ביניהן.

מה יותר טוב.

יש לכם את אותו הרכב? את אותה ההגברה? את אותם החיווט והאיטומים? עם אחד מהם הוא לא. אז כל ההשוואה לא נכונה! כי היא לא קשורה לאלמנטים אצמם. היא קשורה לכל השאר. (כיוונים + איטומים+ בידוד + חיווט + גודל הדלתות+ וההתקנה.)

אתה יוכל להגיד שאתה לא אוהב את אופי הסאונד של הרמקול.

עם אתה רוצה לעשות השוואה יותר טובה. (לא 100% נכונה. אבל היא כבר תיתן לך איזה שהוא בסיס.)

תפרק מאצלך צד אחד. של הסט. ותתקין אותו אצלו ברכב (או הפוך ואצלך ברכב) ותראו מה מנגן יותר יפה. ומתאיםפ לאופי שלכם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הכוונה היא לא למורל פולס עם טוויטר אחר .

אלה להייבריד או יותר עם טוויטר קצת יותר נקי .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אין מה להשוות בין דוטק אוביישן לבין היי-אנרג'י כי הם לא נמכרים באותו מחליר ולכן לא מתחרים.

יהיה נכון להשוות את ההיי-אנרג'י להייבריד אוביישן.

בכל אופן, שניהם סטים מצויינים עם אופי אחר לגמרי.

אני יכול להודות שמנסיוני הרב מאוד עם הדוטק בפרט, אפשר להגיע איתו לתוצאות מדהימות, תלוי בהגברה, בהתקנה ובכיוונים.

מי ששמע אצלי ברכב הקודם יודע בדיוק על מה אני מדבר.

בכל אופן, לטעמי האישי ההיי-אנרג'י מסן הסתם יהיה עדיף על הדוטק שלא אומר להתחרות איתו אלא מול ההייבריד.

לטעמי, הייבריד אוביישן וההיי-אנרג'י משלימים זה את זה.

להיי-אנרג'י יש באס יותר פאנצ'י ויותר מורגש מההייבריד.

להייבריד יש טוויטר מדהים ומאופיין באופי יותר אמיתי מול ההיי-אנרג'י.

under construction..

• תוכן חדש...