Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על זה ורוב בעלי המערכות שלא התקינו אותן בעצמם - הקרוסים שלהם בתוך הדלתות. כולל אותי.

למזלי עטפתי את הקרוסים בניילון לפני כמה שבועות אז כשפתחתי את הדלת כדיי לסדר משהו מצאתי את הניילון רטוב (אחרי הגשם החזק שהיה לפני כשבוע) אבל הכל היה בסדר.

אז אם מישהו חושב על רעיונות יצירתיים לאלה בעלי הקרוסים (או דברים אחרים) בדלתות - כולנו נשמח לשמוע רעיונות...

פורסם

הוא "קצת" מעלינו מה לעשות :)

קיצר הפיתרון שלי פשוט לעטוף את הקרוס בניילון... אפילו שתי שכבות ניילון ואז אין סיכוי שיגיעו לשם מים.

והלוואי שהייתי יודע איך לפרק את כל המושב האחורי כדיי להעביר את הקרוסים לאחורה.

ואם אני אעשה את זה אני עדיין אצטרך כבל מספיק ארוך לרמקולים :)

פורסם
אני התכוננתי מראש !!!!! התקנתי את הקרוסים בתא כפפות !!!! :D

חשיבה טובה, אני כנראה אפרק את המערכת לחלוטין ביום שבת.

(אני הולך להעמיד את הלנטרה למכירה, באותו הבא נרכיב)

פורסם
שקית ומעלה לעטוף בסיליקון \ פרופוקסי ימנעו מכל דבר כולל מים להיכנס גם אם יטבל הקרוס בתוך כוס מים.

עדיף שלא להשתמש בסיליקון רגיל לאיטום כי האדים שלו מזיקים מאוד למספר מתכות , אדי סיליקון מרוכזים מסוגלים להרוס כמעט כל מכשיר שלא לדבר על מגע ישיר....

פורסם

אם אתם דוחפים הספקים גבוהים לקרוסים שלכם ואם יש להם חריכי איוורור עדיף שלא לאטום אותם שכן חום רב יכול להצטבר בקרוס.

בכל מקרה יש גם בדלתות מערכות חשמל של נעילה מרכזית וחלונות חשמל, אלא אם כן משום מה הדלת ממש מוצפת (דבר שלא קורה בדרך כלל) אין ממש סיבה לדאגה.

פורסם

בדרך כלל לחלק המתכת החיצוני של הדלת (זה שיושבים עליו כל הכבלים, צמות חוטים, קרוס, ידית של הדלת לפעמים) לא יכולים להגיע מים.. מאחורה - החלק הפנימי יכולים להגיע מים.

על חלק המתכת החיצוני יש לפעמים חורים ופתחים גדולים כאלה שבדרך כלל מכוסים כבר בניילון, המטרה של הניילון כמובן להפריד את איזור המתכת החיצוני מאיזור המתכת הפנימית, אז אין סיבה שיגיעו מים לשם.

לחלק האחורי של הרמקול באמת יכולים להגיע מים בגלל שהוא בולט קצת ונמצא באיזור המתכת הפנימית. אפשר להכין מעטפת לרמקול מפוליאסטר למי שרוצה להשקיע.

אפשרות נוספת היא להדביק ניילון מאחורי הרמקול.

396842_42_full.jpg

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

• תוכן חדש...