Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שישנו פה איזה דיון קודם אבל הוא לא ממש ענה לי על השאלה.

למעלה מחצי שנה אני מחפש סט 18" ראוי ללאון שלי, ועכשיו אני כבר על סף יאוש.

חיפשתי משהו שלא יצוץ פה אחרי דקה אצל כל ילד עם הונדה, משהו מיוחד אבל גם איכותי וקל במקביל.

מכיוון שמשאלותי לא יכולות להתגשם בדרך הרגילה חשבתי על יבוא אישי של ג'נט. עשיתי מעט בירורים עם חברים והתשובות שקיבלתי היו חלוקות ולכן אני שואל:

ג'נטים שנקנו באיי ביי או בכל חנות מקוונת אחרת (מדובר על ג'נטים חדשים כמובן) יוכלו להכנס לארץ בדרך הישר (אישורי משרד התחבורה וכ"ו)? ואם כן מה ידרשו ממני להציג בעת שיחרורם? כמה מכס משלמים על ג'נטים? אשמח אם מישהו עם נסיון בנושא ישפוך לי קצת אור על העניין.

תודה מראש,

עמרי

-----

פורסם

בדיוק היום ראית סיאט לאון שחורה מדהימה ששופרה, כולל ג'נטים, אצל "פיט סטופ" שברח' המסגר 11 ת"א (הכניסה מרח' ריב"ל).

יש להם מלאי גדול של ג'נטים במקום ואולי שם תמצא את מבוקשך. טל' שלהם הנו 03-6884836 ובקש את דודי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אין בעיה לייבא גנטים (ללא צמיגים)

המכס יהיה 50% עבור קנייה+משלוח

לגבי האישור או שתקפוץ אליהם ל-5 דקות או שתפקסס ותחכה לאישור,סתם חותמת גומי

עבור גאנטים חדשים לא יהיה פשוט לחסוך, לא עושה רושם רלוונטי במקרה הנ''ל אבל משומשים

במצב טוב יעלו אחרי הכל זול משמעותית מבארץ

porsche 914,2.0,1970

פורסם
אין בעיה לייבא גנטים (ללא צמיגים)

המכס יהיה 50% עבור קנייה+משלוח

לגבי האישור או שתקפוץ אליהם ל-5 דקות או שתפקסס ותחכה לאישור,סתם חותמת גומי

עבור גאנטים חדשים לא יהיה פשוט לחסוך, לא עושה רושם רלוונטי במקרה הנ''ל אבל משומשים

במצב טוב יעלו אחרי הכל זול משמעותית מבארץ

אתה מטעה

אין אישור על הכנסת חישוקים משומשים. כלל. אולי עם לחץ, אבל לרוב לא נותנים.

זה אביזר בטיחות, חדש בלבד.

מכס 48.3% מערך המוצר כולל משלוח.

גאנטים חדשים לדוג' יעלו כ 200 יורו, משלוח עוד 160 יורו, מכס עוד 150 יורו, הגעת ל 600 יורו, וזה לא על OZ.

בקיצור, כלכלי לקנות, ולהביא במזוודה אם טסים למקום בו קנית את הגלגלים, על הדרך כמובן. (מנסיון. אפשרי לסחוב 4 גלגלים, ב2 מזוודות, מבלי שיעשו יותר מידיי רעש במקרנים בנמלי התעופה).

פורסם

מחירי הגאנטים בארץ די טובים, רוב הייבוא האישי יעלה הרבה יותר מקניה בארץ

באם אתה לא מוצא את מבוקשך, ויש לך זמן, אתה יכול לשבת בפיט סטופ ולהזמין סט מיוחד בשבילך מחו"ל. תוכל לבחור סט, שיטפלו בכך ענייני הייבוא וזה כנראה יהיה יותר זול מייבוא אישי...

פורסם

עומרי

כמו שאמרתי לך בזמנו, עזוב אותך מ 18", שים צמיגי 225/45-17 מקצועיים, סט מתלים טוב, וסע לשלום.

רוצה משהו מיוחד יותר, קנה את שלי, כל פתרון אחר הוא לקנות מ TIRERACK סט מקצועי וקל בלבד (למשל של KOSEI RACING) במחיר שפוי, לשלם עוד 200$ על המשלוח ועוד 200$ מכס, ייצא יקר, אבל איכותי.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...