Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לבנות / לקנות טיימר. שיחובר במקביל לפנסים הקדמיים.

בנעילה / בפתיחה של האזעקה. ידלקו הפנסים הקדמיים. למשך כ15-30 שניות. ויתנו להורים/לי זמן להיכנס לבית.

הרכבים המדוברים הם. בורה דיזל 2002. / רנו סניק 2007 - אזעקה מקורית. / טויוטה סאדן 2008 אזעקה מקורית.

איפה אני לוקח דבר כזה?

יש את זה ברכבי יוקרה. רציתי לעשות חיפוש. אבל לא היה לי רעיון תחת מה לחפש.!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ברנו סניק זה אמור להיות כבר מובנה, יש לי את זה במגאן 2006, אני לא זוכר איך עושים את זה אני יבדוק ויגיד לך.

:-) just smile
פורסם

OK. עברתי על זה בגוגל. זה עובד שם ביחד עם עם חישן אור. שזה יעבוד בלבד בחושך.

ושם זה מחובר לאורות ערפל, אורות מאחורה.

ידע באלקטרוניקה יש לי ממש טיפה. אבל הלחמות וכו אני יודע מצויין.

אני מחפש או לקנות רכיב מוכן. או ליצר מעגל כזה. משהוא בסיגנון של מרימי חלונות. שכאשר האזעקה נסגרת יש תיימר שנותן כ 10 שניות זרם והחלונות עולים.

אני רוצה אחד של 30 שניות. אני יחבר אותו לריליי שיכול לעמוד בכ 20-30A של הפנסים הקדמיים. אין לי בעיה להוסיף חישן אור. שזה יעבוד רק בלילה.

אני יבדוק ברנו. אבל בבורה אין את זה. ובטויוטה גם אין את זה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

"למה לך להיתעסק עם החותנת, אין לך מספיק צרות "? (הגשש החיוור).

קנה לך פנס שנדלק ונכבה לבד, עבור כ-100 ש"ח ב"הום סנטר", והתקן אותו בחצר, ראה תמונות.

דוד.

תמונה 001.jpg

תמונה 002.jpg

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מכיר. אבל יעזור לנו הפעם כי יש לנו חיות מטיילות בחצר. אבל תודה על הרעיון. למה הפחית?

פורסם

הפחית כדי לכסות את פתח הצינור שלא יכנס מים מהגשם. בעת ההתקנה לא היה לי משהו אחר.

מה קורה כאשר חונים לא בבית ?. יש מבצע ב"בנה ביתך" פנס כיס במחיר 10 ש"ח, שנדבק לכל מקום, בעל שני בטריות אצבע

ושלושה מנורות ליד. חבר בדק ומצא שהוא דולק 8 שעות רצופות. הפנס מתאים גם לנהיגת לילה כאשר יש קצר באורות אחוריים.

ראה תמונה. וגם לתיקון בתא המנוע. קניתי 5 פנסים. ושוב אל תתעסק עם חשמל ברכבים שלך, זה מקור לצרות.

דוד.

פנס.jpg

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

היום קפצתי לחבר.

יש לו טיימר לחלונות. (כל יחידה זה כ150 שקל!)

אני רוצה לבנות לבד את היחידה. כי אני רוצה להוסיף חיישן אור. שכאשר יש אור זה לא יעבוד!.

יש כאן משהוא שיכול לעזור לי לתכנן את המעגל.

פורסם

תכלס מה זה באמת משנה? שיעבוד תמיד והדרך הכי הכי אבל הכי פשוטה לעשות את זה היא פשוט לשים קבל בגודל הנכון (לפי הצריכה של כל פנס) וזהוא.

לפעמים לא צריך לסבך דברים פשוטים.

אם בכל זאת אתה רוצה לעשות עם חיישן אור אז יש איזשהוא מכשיר שאתה קובע לו את הזמן והוא מפעיל פרוגקטור בתנאי שאין אור בדיוק כמו שאתה רוצה וזה מתחבר ליחידת הבסיס שלו (זתומרת שזה דבר קטן) ועובד על 220V אז צריך איזה שנאי קטנטן.

בזמנו מכרו את הדבר הזה באריהב ועלה לי משהו כמו 80 ש"ח בהצלחה.

www.arihav.com

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם
תכלס מה זה באמת משנה? שיעבוד תמיד והדרך הכי הכי אבל הכי פשוטה לעשות את זה היא פשוט לשים קבל בגודל הנכון (לפי הצריכה של כל פנס) וזהוא.

קבל שמסוגל לדחוף זוג נורות חזית למשך שלושים שניות בעוצמה מלאה יהיה בגודל של חצי מכונית.

אם לא יודעים, לא חייבים לייעץ.

פורסם

החלק שאתה מחפש נקרא פוטו-צל,לפי דעתי הוא עובד על 220 V,אך תבדוק אולי יש ל 12 V

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אתה יכול לרכוש נגד רגיש/תלוי אור כפי הנראה בתמונה המצורפת בשדרות הר-ציון בת"א במחיר של 4 שקלים.

כמובן תצטרך כמה רכיבים נוספים בכדי להפעיל מעגל תלוי בעוצמת האור כגון:

מגבר שרת LM741 פוטנציומטר+כמה נגדים.

2 016.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

יש אפשרות לוותר על חיישן אור. ע"י משיכת ידית אור גבוה רק כאשר מתג ההצתה כבוי ידלקו פנסי חזית ל-30 שניות. זה יהיה קל לביצוע ולא צריך מעגלים אלקטרוניים לשם כך.

פורסם
הפחית כדי לכסות את פתח הצינור שלא יכנס מים מהגשם. בעת ההתקנה לא היה לי משהו אחר.

מה קורה כאשר חונים לא בבית ?. יש מבצע ב"בנה ביתך" פנס כיס במחיר 10 ש"ח, שנדבק לכל מקום, בעל שני בטריות אצבע

ושלושה מנורות ליד. חבר בדק ומצא שהוא דולק 8 שעות רצופות. הפנס מתאים גם לנהיגת לילה כאשר יש קצר באורות אחוריים.

ראה תמונה. וגם לתיקון בתא המנוע. קניתי 5 פנסים. ושוב אל תתעסק עם חשמל ברכבים שלך, זה מקור לצרות.

דוד.

ראיתי את המוצר הזה שהיה אטום באריזה ,ולא הבנתי כיצד הוא נדבק (דו צדדי או מגנט) . כמו כן לא ראיתי מפסק .האם זה דולק קבוע מרגע התקנת הסוללות ?

בברכה

מוטי.

פורסם
יש אפשרות לוותר על חיישן אור. ע"י משיכת ידית אור גבוה רק כאשר מתג ההצתה כבוי ידלקו פנסי חזית ל-30 שניות. זה יהיה קל לביצוע ולא צריך מעגלים אלקרוניים לשם כך.

באיזה רכב הפטנט הזה עובד ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...