Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי סניק 2001 לפני מספר ימים במצב סביר +.

לאחר הרכישה זיהיתי שב-DRIVE (לא בניוטרל!) נורית השמן האדומה יחד עם סטופ מתחילות להבהב מעת לעת. לא דלוק באופן קבוע אלא מרצד באופן שמעלה חשד שמדובר במגע/חיישן לא תקין. גם מד השמן האלקטרוני נותן פעם אחת 6 אפסים (קרי - הכל בסדר) ופעם אחרת אפס בודד (קרי - על הפנים). ברור שיש שמן - בשביל זה יש את המדיד האלקטרוני.

ארוע ב' - המפתחות שברשותי לא "מדברות" עם מערכת האזעקה/נעילה. אני צריך לפתוח/לסגור ידנית. ארוע מטריד. ניסיתי לסנכרן את המפתחות עם הרכב כפי שכתוב במדריך אך לשווא. הסוללה תקינה.

מה המלצותיכם? מוסך מרכזי? מוסך מורשה? חשמלטור רכב טוב באזור השרון/הרצליה?

תודה:-P

פורסם

לגבי חיישן כמות שמן - בעייה מוכרת בחלק מרכבי היצרן. הכי פושט יהיה לגשת למורשה ולקנות חדש. להתקין ניתן לבד בתנאי שיש לך כלי עבודה בסיסיים. (אם תרצה לבצע לבד, תגיד ואסביר איך).

לא הבנתי מה בעייה עם המפתחות. האם בצרור יש את המפתח עצמו + שלט של האזעקה ?

את המפתח עצמו (שכולל גם יחידת שידור לאימובלייזר המקורי בתוכו) ניתן לקודד רק במורשה ע"י חיבור לסורק מקורי.

אם התכוונת לסנכרון שלט אזעקה, תרשום איזו סוג אזעקה (גם תמונה לש השלט תעזור) וחברינו דני זומרשטיין יוכל לעזור לך איך מקודדים.

לצערי, אין לי ידע רב בגיר האוט' של רנו.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

בענין מנורת לחץ שמן

בשעת שילוב להילוך דרייב מנורת לחץ שמן מרצדת זואת

אומרת שהטורים נמוכים בעיה נפוצה ברנו סיניק

וזה יכול להיות ביגלל שמערכת ההזרקה מלוכלכת

בעיה בנעילה של הרכב דרך השלט המקורי כמו

שאני מבין לא ציינת אים שאתה סוגר בעזרת מפתח אים שאר הדלתות.

ניסגרות אז הבעיה בשלט של המפתח .ואים לא ניסגרות אז זה יכול

להיות בעיה במנוע נעילה בדלת נהג שאני לא מאמין.

או יש יותר אפשרות שהבעיה היא בפיוז

מקוה שעצתי תעזור לך

בהצלחה

מעונין בתשובה לגבי התקלה אלון אוחנה

• תוכן חדש...