Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סט 3 חלקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שברור לך שזה שאנשים יתנו לך דעות זה לא ארובה להצלחה של הסט הזה מבחינתך.

עד שלא תשמע על תקנה לא משנה מה יגידו.

באופן כללי הרץ זו חברה איטלקית עד כמה שידוע לי, צוויון הצליל שלהם מאוד מאוד דומה לרמקולים גרמניים.

צליל עם אופי חד ונקי ומפורט מאוד.

כמו כל יצרן שמייצר באופי צליל שכזה הבעיה היא כמעט תמיד בטוויטרים - דרושה התקנה מאוד מקצועית לגבי טוויטרים שכאלו אם כי מכל החברות עם האופי הנ"ל הטוויטרים של הרץ הכי נורמליים מבחינת צרימה לאוזן.

לטעמי האישי לאורך כל הסדרות שלהם המידבאס וגם תחום המיד הם טובים, מסדרת היי-אנרג'י ומעלה התחומים האלה ברמקולים שלהם מספקים את הסחורה יפה מאוד.

עד היום הטוויטר היחידי שאהבתי שהיה של הרץ היה מסדרת "מילה" אבל יצא לי גם לשמוע טוויטר מסדרת הספייס שהיה לא רע בתוצאה שלו - רק שהוא היה מוגבר קצת יותר מידי (בי-אמפ היה יכול לפתור את הבעיה ברכב ההוא).

זאת הדיעה שלי בנושא, אל תרוץ לקנות רמקולים שלהם בגלל שנתתי כאן ביקורת טובה סה"כ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...