Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי עם רון רביעי בערב ומפה לשם באמצע שאני מפריע לו בהישרדות הוחלט שאני מגיע אליו חמישי על הבוקר.

טוב מתחילים את היום עם סימנים לא טובים של בעיות עם הטאכומטר כרית אויר חיישני חמצן וזה לפני שמתחילים בטיפול שבאתי בשבילו ולהחליף בולמים ובולמ"ז.

טוב בלמים שמתי בסוף מקורי בכל הגלגלים (הקודמים היו גמורים)

בולמ"ז- אחרי דיון קצר ובדיקת הפרשי משקלים בין הרכב שלי לגולף 4 מנוע 2000 (הבדל זניח של 50 קילו) הוחלט לשים תחליפי של זקס (מה שהתברר בנסיעה חזרה הביתה כהחלטה חכמה מאוד- רון אני מקווה שאתה קורא את זה).

האוטו יושב הרבה יותר ביציבות על הכביש גם בפניות חדות- אין יותר סוג של קריסה קדימה של האוטו בבלימה חזקה ותודה לאל כבר לא כואב לי לעלות על במפרים שתכלס השינוי הכי מורגש מבחינתי הוא בנוחות.

באמת שאני ממליץ לכל מי שיש לו V5 שלא יחשוש וישים את הבולמ"ז של זקס אם הוא צריך להחליף, מוצר איכותי ביותר!!!!

לגבי כל שאר הגולפים לא יודע ולא מתיימר לדעת איך המשקל של האוטו שלכם מסתדר עם הקשיחות שלהם אז תשאלו פשוט את רון.

טוב מתחילים את הטיפול 90K ומגלים שהיה לי רק מים, פשוט מים מהברז רגילים בתור נוזל קירור שאלוהים יודע איך בכלל נסעתי ככה והייתי יכול למלא ביצה עם כל הג'יפה שהיה שם. אנדריי (אחד העובדים היותר טובים שיש) שטף לי את המע' קירור עד שהיה פחות או יותר סביר אבל אני לא חושב שיהיה אפשר להיפטר מכל מה שהלך שם לגמרי אף פעם. כמובן שבסוף קינחנו עם G12+.

טוב מגלים אחרי זה שבהגה כוח שמו איזה שטות מינרלית בקיצור גם זה הוחלף עד כמה שהיה אפשר.

ועכשיו לגולת הכותרת שלא מספיק כמה שתיחזקו את האוטו גרוע עד עכשיו מפה זה כבר ממש לא להאמין.

היה חיישן מד זרימת אויר תקול והבן אדם שקניתי ממנו את האוטו (הוא או אחר) פשוט חתך שם איזה שני חוטים כדי שהחיישן כאילו לא יעבוד והמנוע פשוט "ניחש" כמה דלק להזריק לפי הטורים (ממש בגדול על קצה המזלג כן . . .). לאחר שנתגלה האסון הוחלף גם זה.

בקיצור כשאתה קונים מכונית פשוט תבדקו הכל אבל הכל!!! ונראה לי שכדאי לסוע גם עם סקנר לראות שאין עוד איזה הפתעות בדרך.

מדהים לראות מה אנשים עושים כדי להתקמצן כמה שיותר על המכונית שלהם ומה הם יעשו רק כדי למכור את האוטו.

בקיצור לא היו שום בעיות של סחיבה קודם אבל עכשיו זה הבדל של שמיים וארץ. אני נוסע באותה מהירות על סל"ד נמוך יותר ומכאן גם בתקווה צריכת דלק נמוכה יותר (או גבוהה יותר כי הפיתוי פשוט גדול) למרות שגם קודם באמת שהוא לא ביזבז יותר מדי (1 ל 10 לפי קבלות של תדלוקים וחישוב ק"מ מתידלוק לתידלוק)

היום נגמר במוסך ב 18:00 מאחר והם לא רצו לשחרר אותי הביתה כשהאוטו לא פיקס.

אני הרבה יותר ממרוצה ומודה לכל חברי הפורום על המלצתם ואני מאמין שאם הייתי הולך היום לצ'מפיון כמו שתיכננתי זה היה נגמר בבכי.

לכל בעלי הגולפים תתחזקו את האוטו שלכם כמו שצריך כי בסוף זה יכול להתנקם גם בכם ולא רק במי שאתם מעבירים אליו את האוטו ואל תנסו לחסוך כל שקל שאפשר כי זה בכל זאת האוטו שלכם.

וזהו מקווה שיש אנשים שהשכילו מהניסיון המר שלי כי באמת כבר לקראת סוף היום היייתי מתוסכל.

לילה טוב

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

מעלה לכם תוצאות כיוון פרונט שביצעתי אנא תגידו לי אם זה באמת מה שצריך להיות אצלי כי הם חיפפו קצת בבדיקה ולא נראו ממש מקצועיים. גולף 2001 V5 אוטומט.

פרונט.JPG

VW GOLF V5 2001

פורסם

אפשר בבקשה חו"ד על הכיוון פרונט אם זה בסדר או לא?

ההרגשה עכשיו היא בסדר אבל מצד שני גם קודם לא הרגשתי איזשהיא בעיה

VW GOLF V5 2001

• תוכן חדש...