Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יצא לראות קיטים כאלה לאיביזה MK4 ,אףאר.

חוץ מלתת עוד אחיזה (הפחתת היגוי יתר ותת היגוי)

זה פוגע באיכות הנסיעה ? כמה משמעותי?

והכי חשוב מה טווח המחירים שלהם?

פורסם

היי,

תחפש קיטים לסקודה פאביה RS ול POLO GTI בשנים הללו - יש יותר סיכוי שתמצא.

מה גם, שהיה ת'רד ענק ב SEATCUPRA.ET בנוגע אליו והביקורות מהללות...

בהצלחה, אם תמצא משהו מעניין - צור איתי קשר, אולי נביא ביחד....

חגי 054-4461764

...CASKA for life

פורסם

אחרי שחיפשתי בSEATCUPRA.NET

הבנתי שזה משפיע בצורה מדהימה ..

קיים קיט של H&R (חברה מעולה בכל מובן) של קיט ARB קידמי ואחורי... וזה משפיע פלאים לפי טענת המשתמשים.

אבל כולם היו בעלי קיט קולייאוברים.

זה עולה בחול כ200פאונד שזה 2100+- בשקלים.

בארצנו מיותר לציין שקיט כזה יעלה כ4000-5000 שקל.

פורסם

במחירים כאלו, תחליף בולמים+קפיצים - בילשטיין B8 ואייבך - מניסיון, הם משפרים בצורה מדהימה את האחיזה, תחושה והביטחון -- 6000 ש"ח כולל כריות בולם משופרות !!!

שווה כל שקל......

...CASKA for life

פורסם

יש אנטירול של אייבך- בזמנו ביררתי בפיטסטופ- אם אני לא טועה בסביבות 1500 ש"ח

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

Guest רונאלדיניו
פורסם

לדעתי זה שיפור ההתנהגות הכי משמעותי. בארץ עדיין לא השכילו להבין את המעלות של שדרוג ה ARB. מפורומים בחו"ל נוצר הרושם שזה שיפור ההתנהגות הראשון ברשימה, עוד לפני קפיצים/בולמים (אבל אחרי צמיגים :-)).

החיסרון למיטב ידיעתי הוא אכן ירידה זניחה בנוחות שכן עכשיו ויברציות בצד אחד של הרכב יועברו ביתר עוצמה לצד השני, והמשקל בלתי מוקפץ עןלה מעט, למרות שחלק לא מכלילים את ה ARB כמשקל בלתי מוקפץ. ז-נ-י-ח.

אייבך מעולים אבל בכל פורום בנושא תקרא ותלמד ש - H&R הכי מנוסים ומוצלחים בתחום הזה. TGP מיצגת אותם בארץ. לאיביזה שלך הם הוציאו סטים עם מוט קדמי בלבד, כנראה בגלל אחיזה בעייתית מאד בסרן הקדמי...

פורסם

לפי דעתי החלפת האנטירולים לעבים יותר זה ה-א' ב' של שיפורי שילדה . וחבל שמשפרים בארץ לא מבינים את זה.

שאני החלפתי ב306 אנטירולים מ16 מ"מ בכל סרן ל21 מ"מ קידמי ו24 מ"מ באחורי השיפור ממש היה מורגש.(ד"א הרבה הרימו גבה למה אני בכלל משקיע ב"מוט המסכן " :roll:)

הזווית גילגול ממש פחתה והייתי יכול להכנס לפניות במהירות הרבה יותר גדולה ,והנטיה להיגוי יתר גדלה אבל האוטו ניהיה יותר צפוי!

אני אישית ממליץ..

יוגב

פורסם

מצטרף להמלצות החמות מעלי - מוט כל כך פשוט שעושה כל כך הרבה הבדל בהתנהגות של האוטו.

אחד השיפורים שהם הכי BANG FOR A BUCK שיש...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...