Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנא עזרה בפיענוח בדיקת רכב דחוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים לקחתי היום רכב לבדיקה(מכון הדרום) מדגם גטס 05 אוט' מליסינג. בתוצאה של הבדיקה נכתב

בעמודה של לא תקין בסעיף שילדת מרכב ליקויים בעלי משמעות נמוכה רשום ואני מצטטת:

"פגיעה מאחור, פגיעת פח דופן אחורית+פגיעה בחיבורלקורה אורכית"

הסבר מהבוחן שאמר שהחיבור נפגע ולא השלדה בשבילי זה יפנית לא מבינה זה משהו רע האם זה הורדה בערך הרכב? אם כן כמה אחוזים, האם עדיין לשקול לקנות קכב זה?האם הפגיעה משמעותית כשארצה למכור את הרכב(אם אקנה אותו)

בנוסף בסעיף ליקויים בעלי משמעות שולית נכתב בעמודה של לא תקין: תיקון פגושים.

ובנוסףבסעיף העברת כח בעמודה של לא תקין כתוב סימנים שבוצעו עבודות בתיבת ההילוכים.

כל השאר תקין יחסית.

מנהל החברה מוכן להוריד רק 1000 ש"ח עבור תוצאות בדיקה זו האם לרדת מהרכב הזה או לא? די אהבתי את הרכב יש לו ק"מ נמוך ונראה נקי לחלוטין.

מה לעשות אנא עזרה

תודה תודה תודה

ויקטוריה

פורסם

גם בהנחה שמדובר בדבר קטן,

במעמד המכירה ישר יקפצו על המציאה ויגידו "אה האאאא, יש פה chasiss, וישחטו אותך במחירון"

לי לא נראה שמדובר בפגיעה רצינית[מכה קטנה שעיקמה את הטמבון והפח? חכמים ממני ידעו]

בנתונים כאלה משתמשים במעמד הקנייה כדי לקנות בכמה שפחות.

מה שכן, מהכירות עם נהגי ליסינג,

הדוושה מכירה שני מצבים בלבד,

או על הרצפה, או שלא נוגעים בה,

רכבי ליסינג, עמידים בבמפרים באופן מושלם ובגלל זה הם עוברים אותם ב50 קמ"ש,

והברקסים עובדים שעות נוספות[פול גז --> פול ברקס -->פול גז --> פול ברקס -->פול גז --> פול ברקס]

וכבר נאמר כאן בפורום:

קצין רכב: "אין לעזאזל רפידות ב-15K"

----

פורסם

פגיעה כזו מחוייבת בהורדת אחוזים ממחירון הרכב.

כמה אחוזים?

תלוי בהערכת השמאי לאחר התאונה.

בקשי לראות את דו"ח המשאי אחי התאונה, לא יכול להיות שאין לו.

ככלל - לא כדאי לקנות מליסינג, מדובר לרוב ברכבים שעוברים התעללות במקרה הרע או פשוט הזנחה במקרה הטוב.

בכל מקרה, אם הוא מוכן להוריד רק 1,000 ש"ח העסקה לא ממש כדאית, את יכולה למצוא במחיר מחירון גטס אחרות ללא תאונות מיד פרטית.

אז למה להיכנס לכל זה מלכתחילה?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לדעתי יש מציאות טובות יותר בשוק, בטח ובטח כשמדובר בגטס.

להוריד רק 1000 ש"ח מהמחירון על גטס אוטומטית מליסינג עם פגיעה מאחור זאת פשוט בדיחה רעה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי תודה על התגובות.

המחיר הוא לא מחירון הוא מחיר סביר

השאלה האם זוהי פגיעת שסי

ומה לגבי ההילוכים ?

לקנות או לא?

החברה בכלל לא ידעה על הפגיעה הם אמרו שהרכב נקי מלבד החלפת אגן שמן.

האם אני יכולה לדרוש את התשלום עבור הבדיקה?

תודה מראש

פורסם

לא, לא לקנות.

מה זאת אומרת "לא ידעו על הפגיעה"?

שקרנים.

אם האוטו אצלהם מהניילונים - איך הם לא יידעו על התאונה? הרי הם תיקנו אותה !

את יכולה לדרוש את התשלום כל עוד חתמת על חוזה שכתוב בו במפורש שאם הרכב עבר תאונה - הם משלמים על הבדיקה.

קחי איתך מישהו שמתמצא ברכבים להבא, לפני הבדיקה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הם טוענים שלא ידעו על הפגיעה... הם לא יידעו אותי בכלל לגבי פגיעה.

כלכך מבעס אני כבר לא סומכת על אף אחד איך קונים רכב יד שנייה בלי להדפק????

מבועסת..

פורסם

לא יכול להיות שהם לא יודעים, כי הרכב אצל חברת הליסינג מהיום הראשון.

ומי שמשקר לגבי תאונה, משקר גם לגבי דברים אחרים.

ככה זה עובד.

בתור התחלה - את יכולה לקרוא את זה.:arrow:

אחרי זה, בשביל השעשוע, וכדי לאפס את הנורות האדומות בראש שלך, תעברי גם על השרשור הזה . :arrow:

(לא חייבים על הכל, אבל רק שתביני ממה כבר לקלוט על ההתחלה שמשהו לא מריח טוב).

אין לך מישהו שיש לו הבנה כזו או אחרת בתחום הרכב שיכול לקפוץ לבוא איתך לראות רכבים מפעם לפעם ?

פורסם

לצערנו, לקנות רכב יד שניה הפך לסיוט שקשה לתאר.

לי לקח זמן של כחצי שנה, שעלה לי בדם יזע וזמן, עד שמצאתי את המיוחלת.

כמו שהיצעו לך, חובה לקחת אדם שיש לו ידע בתחום, אחרת הדרך לנפילה כואבת קצרה ביותר.

בתנאים שהוצעו לך, מומלץ להמשיך הלאה.

בהצלחה!!

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

פגיעה בחיבורלקורה אורכית

הרכב בעל "קצה שלדה" ,זהו מונח מסחרי הטומן בחובו ירידת ערך מסחרית

לגבי הגיר ,"בוצעו עבודות " כלומר הגיר נפתח ,

אין להתקרב לרכב אלא מדובר בירידת ערך של מינימום 20 אחוז

יגאל

פורסם

תודה אנשים.

ירדתי מהרכב ואני די מבועסת כבר לא בוטחת באף אחד....

אני פשוט אמא לתינוק ותקועה בבית בגלל שאין לי רכב וקשה לי גם לחפש -לנסוע ולראות רכבים וגם אין לי בדיוק זמן-תינוק זה עבודה של 24 שעות ביממה.

תודה על העזרה אני מקווה שמתישהו אני אכתוב הודעה שקניתי רכב ושהכל סבבה...

אני מחפשת רכב שאוכל למכור בעוד שנה ללא בעיה-רכב עם שוק.

אני שמחה שלא נפלתי בפח ושעזרתם לי תודה שוב אמא חדשה

פורסם

אז תחפשי משהו קטן ווזול יותר כך גם ירידת המחירים תיהיה מופחתת בעוד שנה

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

• תוכן חדש...