Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי כאמור גולף דור רביעי מנוע 2 ל'. התחברות לסורק תקלות במוסך המורשה הראתה שיש לי בעיה בחיישן החמצן ושיש להחליפו. ההתחברות נעשתה לפני כמה שבועות ואני מעוניין לטפל בבעיה. אני יכול להשיג חיישן חמצן במחיר זול יותר מאשר במוסך המורשה,אך עליי לדעת במדוייק איזה מחיישני החמצן תקול כי הבנתי שיש שניים (אחד "קדמי" ואחד "אחורי").

העתקתי לכאן עקב המחסור כרגע בסורק את כל מה שנכתב בפלט המחשב לגבי התקלה.

אשמח אם בעזרת המידע מסורק התקלות מישהו יוכל לומר לי (אם זה אפשרי כמובן על סמך המידע) באיזה מהחיישנים מדובר ואיזה מהם להזמין. זה יחסוך לי ריצה למוסך וכמובן כסף.

תודה רבה לכולם, והנה הפלט:

3 Fault(s) detected

16556 P0172 035

Fuel Tirm Bank1

System too Rich

-

17536 P1128 035

Long Term Fuel Tirm Additive Air Bank1

System too Lean

-

17978 P1570 035

Engine control module disabled

-

Sporadic fault

פורסם

מצטער, שכחתי להעתיק את קוד התקלה (אם זהו אכן קוד התקלה...) :

Coding 33

Dealer number 01317

מקווה שזה יעזור

שוב תודה

פורסם

נפח מנוע 2 ליטר הוא כתב

שנה הוא לא כתב

דגם מנוע בטח זה APK,

ברכב הזה יש חיישן אחד ולא 2, יש רק קידמי אין אחורי

פורסם

אז כמו שעתיד אמר APK הוא קוד המנוע.

בוודאות חיישן אחד ולא שנים?! כי התקשרתי למוסך ואמרו לי שישנם שני חיישנים!

פורסם

אין ברשותי חומר טכני (אני בחול) , גם לא ערכתי בדיקה יסודית באינטרנט לעניין הזה (סלח לי) , אך נראה שמדובר בחיישן קדמי, שכן חיישן אחורי קיים לצורך בדיקת יעילותו של הממיר, או אז ,אמורה להיות התייחסות לתקינות או אי תקינות הממיר.

מכיוון שהתקלה מציינת תערובת עשירה (בנק 1 - הכוונה למנוע 4 צלנדרים, ל 4 הצלנדרים הראשונים, נו טוב,, אין לך עוד 4 נוספים, אז אין עוד חיישן, הרווחת, או שלא?) יש להתייחס לחיישן קדמי, ככל שיש שני חיישנים אם בכלל.

מאידך, יש קוד תקלה של תערובת ענייה, זה פחות מוצא חן בעיני.

למה היתה תערובת ענייה, ואחכ עשירה? (חיישן יכול לגרום לזה, אבל גם דברים אחרים).

אני מציע לבדוק את הרכב באופן מקצועי ,רחב יותר, מעבר לחיבור הסקנר ושליפת קודי התקלה, משום שיתכן שיש תקלה אחרת, ואז החיישן ורישום התקלה, זו תוצאה ולא סיבה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ברכב שברשותך קיימים 2 חיישני חמצן. האם אתה מתכוון לרכוש חיישן תחליפי ולהרכיבו לבד ? לא כול חיישן תחליפי מגיע עם קונקטור מתאים לחיבור לקונקטור שקיים ברכב אלה יש לבצע 'אילתור'.

המלצתי תרכוש חיישן מקורי או של בוש שווה ערך למקורי מכיוון שחיישן חמצן לא מחליפים כול 10K אלה פעם ב-K100 - 150K.

איזה כייף לי :)

פורסם

לילה טוב לכולם

סלחו לי על תגובתי המאוחרת, הרגע חזרתי מהעבודה...

דני, אשמח לשמוע הסבר מעמיק יותר לגבי הדברים שציינת כגון תקלות אפשריות וסיבות אפשריות למצב. אני מסכים עם מה שאמרת בקשר לבדיקה מעמיקה וחשבתי לפעול כך: להחליף את החיישן התקול, להתחבר לסורק ולראות האם התקלה נמחקה. במידה שכן, אז החיישן התקול גרם לתערבות הענייה והעשירה... במידה ולא אז יש לבדוק הלאה.

מרק, החיישן שאני קונה הוא מקורי בלבד, אני בדעה שאם מחליפים אז עד הסוף כמו שאומרים...שאלה אלייך-האם גם אתה סבור שהחיישן המדובר הוא חיישן קדמי? האם יש הבדל בין הקדמי והאחורי בשם\דגם, או כל דבר אחר שבעזרתם מבדילים ביניהם ובכך אוכל להסביר טלפונית לבחור ממנו אני מזמין איזה חיישן בדיוק אני צריך (במידה והוא אינו יידע מה זה "קדמי")?

תודה לכולם, לילה טוב

פורסם
ברכב שברשותך קיימים 2 חיישני חמצן. האם אתה מתכוון לרכוש חיישן תחליפי ולהרכיבו לבד ? לא כול חיישן תחליפי מגיע עם קונקטור מתאים לחיבור לקונקטור שקיים ברכב אלה יש לבצע 'אילתור'.

המלצתי תרכוש חיישן מקורי או של בוש שווה ערך למקורי מכיוון שחיישן חמצן לא מחליפים כול 10K אלה פעם ב-K100 - 150K.

מרק מה השתנה בין 2004 ל2002 ? לי יש APK שנת 02 ויש חיישן קידמי בלבד...

פורסם
דני, אשמח לשמוע הסבר מעמיק יותר לגבי הדברים שציינת כגון תקלות אפשריות וסיבות אפשריות למצב. ............

קודי התקלה מצביעים על תערובת עשירה, לפני כן על ענייה, ועל תפקוד לא שגרתי בניהול המנוע.

לא בהכרח חיישן תקול, אלא שהוא מזהה תערובת עשירה, ועל כן יש לבדוק מדוע היא עשירה. אכן יש פעמים שהחיישן עצמו גורם להעשרת התערובת, אז בדכ, לא תרשם תקלה של תערובה עשירה, כי החיישן תקול, ולא מנטר נכון את המצב האמיתי.

אני לא פוסל על הסף שהחיישן תקול, הוא ורק הוא ו/או עוד תקלות, אך ציינתי שיש להתייחס לאפשרות שקודי התקלה הן תוצאה של תקלה אחרת.

למותר לצייין שבדיקה בסקנר ו 4 גזים יתנו תוך דקות לאיש מקצוע מיומן, כיוון אמיתי, או אף איתור תקלה סופי ומוצלח. הכל פתוח כרגע.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
מרק מה השתנה בין 2004 ל2002 ? לי יש APK שנת 02 ויש חיישן קידמי בלבד...

עד כמה שאני יודע למנוע APK משנת 02' וגם 04' יש חיישן קידמי+אחורי.

למעשה אני בטוח ב-99.9 אחוז.

פורסם

שוב, כמו שאמרתי לי יש APK שנת 02 ולי יש חיישן אחד בלבד, קידמי, בדוק נעול עם פלומבה (הריי החלפתי את החיישן הקידמי והייתי לא פעם מתחת לאוטו)

אגב יותר מזה (ואולי רון יוכל לשפוך אור) עד כמה שאני זוכר במצערות המכאניות לרוב(יש יוצאים מן הכלל) אין חיישן שני בכלל אבל לא יכול להתחייב לזה

פורסם

האם בוצעה בדיקה של הערכים שמוציא הלמבדה באמצעות הסקנר?

ביצעתי כזאת בשבוע שעבר באמצעות VAG COM כי עברה בראשי מחשבה להחליף את חיישן החמצן בלי קשר לתקינותו ,בגלל המחירים הזולים שניתן להשיג אותו ב eBay.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עתיד,

1. כתבתי שאני בטוח ב-99.9 אחוז...לפי ETKA וגם ELSA קיימים 2 חיישנים.

2. ייתכן שהמידע שברשותיי לא מעודכן

3. החליפו אצלך בעבר אולי את הממיר וסעפת הפליטה לדגם לא מתאים (אולי)

יש הפתעות בחיים ! כמו שבחור אחד בפורום ביצע איבחון ממוחשב לרכב וקיבל קודי תקלה של רכב עם מנוע דיזל ולמעשה הרכב שלו מצוייד במנוע בנזין אתה שואל איך ? פשוט עשו קומבינה והתקינו לו מחשב ניהול מנוע לא נכון.

אולי תרד לרכב ובדוק שוב פעם

1.pdf

tmp.pdf

• תוכן חדש...