Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פגו 205 שנת 90 מנוע 1400 עם מזגן .130000 קמ .

לפני כחודש עשיתי חידוש ראש מנוע .

החלפתי גם רדיאטור + טרמוסטט מקורי .

בדקתי את היונית של המאוררים וגם אותה החלפנו לחדשה .

המאוררים עובדים כראוי .

מאז ההחלפה ישנה תופעה מוזרה בעיקר בבוקר או לאחר שאוטו עומד במשך היום.

והיא תוך כדי נסיעה בעליה נדלקת נורה חום מנוע לכמה שניות ונכבת , למרות שאני ממשיך בנסיעה בעליה . זה קורה רק פעם 1 בעליה ולאחר מכן נעלמת התופעה .

הוספתי שעון טמפרטורה למנוע למעקב ,חייב לציין כי בזמן שנדלקת הנורה חום המנוע בשעון עומד על סדר גודל של 40 מעלות .

יש למשהוא ראיון מה ניתן לעשות ??

מה הוא הפתרון לתופעה ??? .

פורסם

בדוק אפשרות של אוויר במערכת הקירור הדורש ניקוז, יש להניח שבעלייה בגלל השיפוע, מחסור במי קירור ,במערכת הקירור מפעיל את יוניט חום מנוע/ לחץ שמן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

זה מה שקרה לי לאחר שיפוץ הראש שלי, השעון הראה טמפרטורה תקינה ,אבל נדלקה נורת חום מנוע, בעיקר בעליות.

לא עזרו כמה ניקוזי אוויר, והמנוע עבד בטורים גבוהים ולא עגול.

בנוסף לכך, הראש השמיד לי שני דיסטרביוטרים, ואני חושד שקיבלתי ראש שלא היה שלי מהחרט, שגרם לכך.

כמו אדיוט לא רשמתי את מספר הראש, אבל ניסיתי לזכור אותו לפני המסירה לחרט, ואני חושב שקיבלתי ראש עם מספר מאד דומה, ולכן הנחתי שהוא שלי, אפילו הפלאגים שהראש חזר איתם לא היו אלו שאני מרכיב בדרך כלל והיו שחוקים.

יש סיבה שחרט יפרק פלאגים בכלל, ויחזיר פלאגים שונים ממה שקיבל עם הראש?

לאחר שכלום לא עזר, החליפו לי את הראש לאחד נוסף משופץ, והתופעה של נורת החום לא חוזרת מאז. בלי עין הרע.

גם אצלי זה קרה לפני כחודש, אולי קיבלת את הראש הפגום ההוא?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

איזה טמפ הטרמוסטת? אני עשיתי ניסוי והרכבתי טרמוסטת 89 מעלות ואכן התחילה להדלק נורת חום בעליות לכמה שניות.

שבוע הבא יש לי טיפול גדול וכנראה אני אחליף חזרה ל 82 מעלות אלה אם יציאו לי פתרון אחר במוסך שלי.

משהו שהציאו לי זה לקדוח חור קטן (אולי אפילו 2) במעטפת הטרמוסטת

סיבה ראשונה היא כי תהיה זרימה קטנה של מים תמיד דבר הימנע התחממות רצינית אם יתקע הטמוסטת במצב סגור.

סיבה שניה היא בגלל שתהיה זרימה תמידית של מים הטמפ משני צידי הטרמוסטת תהיה שווה והוא יפתח בדיוק ב 89 מעלות ולא קצת אחרי כתוצאה שהמים בחלק אחד כבר יהיו חמים יותר מ 89 ובצדו השני קרים יותר דבר הגורם לעיכוב בפתיחתו .

וכמובן ימנע את צניחת הטמפ בפתיחה הראשונה (שאומנם לא גדולה אך קיימת)

החסרון יקח למנוע יותר זמן להתחמם וחום המנוע שגם כך לא גבוהה במיוחד יהיה עוד יותר נמוך דבר שלא הכי בריא למנוע אך הנ"ל תכף רק לנסיעה מהירה בכביש פתוח.

כמו כן בדוק שהאויר מנוקז כמו שצריך.

ותקייל את השעון שלך אין מצב שהחום מנוע שלך עומד על 40 הוא אמור להיות בין 82 -97 בערך חריגה מאלו מראה על בעיה במנוע.

וכמובן בכוונה שלי לעליות ארוכות (כגן העליה שיש כשיוצאים מכביש מספר אחד ל 443 למשל) כאשר לקראת סוף העליה נדלקת נורה לכמה שניות למרות שהשעון שמחובר לחיישן בבית טרמוסטת מראה על טמ"פ תקינה

• תוכן חדש...