Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, ההבנה שלי בתחום המכוניות והשיפורים הוא די 0 כרגע אז אני מקווה שתצליחו למצוא את הכוח הנפשי להסביר לי במושגים של מטומטם.

בכל אופן, אני עומד לקנות אוטו כנראה בחודשיים הקרובים בתקציב של משהו כמו 40K, כרגע אני חושב על מגאן קופה מנוע 2000 או סיוויק 94 ככה ולשמור לי כסף...

וזה יהיה אוטו ידני, מה שלא יהיה.

עכשיו, בכל אופן, מה אפשר לעשות בתקציב נורמלי...

אין לי סכום מוגדר, אבל תנו לי בטווחים, יעני

1000-2000 - אפשר להחליף X

2000-3000 - אפשר להחליף Y

משהו בסגנון הזה.

וכמובן כמה זה ישפר.

(ואם יש לכם הצעה טובה יותר לאוטו שיהיה גם יפה וגם טוב אני אשמח לשמוע)

Auto Emoción

פורסם

ברוך הבא לפורום,

על פי חוקי הפורום, יעוץ בשיפור נעשה אך ורק למישהוא שהרכב המדובר נמצא בבעלותו ולא מי ששוקל לקנות רכב מסוים.

תחזור בשאלת יעוץ בשיפור כשיהיה לך רכב בבעלותך.

בינתיים, ננעל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...