Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Brax Vs. Utopia BE No.7 מבולבל !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בואו נעשה סדר בבלאגן בתר"ד הנ"ל!

נאדר בבקשה תחליט מה אתה רוצה:

1. סט 2 או 3 חלקים?

2. לאיזה ערוצים יהיו מחוברים?

3. ומה יהיה מחובר לשאר הערוצים? (יש 6 סה"כ לא חבל לא להשתמש בכולם?)

4. או שאתה מחפש סט מוכן עם אפשרות לטרי אמפינג דרך הקרוס הפאסיבי?

1. 3 חלקים, במידה וזה יקר אני אסתפק בשני חלקים תקציב הוא 8000 ש"ח (אבל כל השדרוג הוא היה למטרת 3 חלקים)

2+3. אני משתמש בשני ערוצים 300X2 לסאב (ששני ערוצים אלה מיועדים לסאב, הם מתפקדים כמונובלוק "זה לפי מקנטוש"), אז הסט יהיה מחובר ל4 ערוצים 4X100.

4. אני מעדיף שהסט יחובר פסיבית עם קרוס, זה מכיוון שאין לי ידע וניסיון להתחיל לחשוב או לבנות דרייברים מתאימים לחיבור א קטיבי, ואני בכלל לא יודע אם זה אפשרי מבחינת המגבר אני מתכוון לעשות חיבור אקטיבי עם 4 ערוצים בלבד.

אני לא מתכוון להוסיף עכשיו מונובלוק לסאב, לכן ה6 ערוצים יהיו מנוצלים כולם.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז סה"כ אתה הולך בראש טוב.

אם באמת ה-2 חלקים של אלפיין עולה רק 800$ אין מה לחשוב פעמיים (לדעתי).

אם תצליך להתקין את המידים יחסית גבוהה בדלתות ותבחר סאב משתלב אז תקבל מערכת לא פחות ממדהימה!

באיזה רכב אתה מתקין?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אם אני אחליט שהסט יהיה אלפיין אני כבר אביא את 3 חלקים.

אני מתקין בפאסאט או במזדה 6 אני עדיין לא בטוח.

האם אפשר לחבר סט שלוש חלקים בלי קרוס ל-4 ערוצים?

מישהו יכול לצרף לינק למידע על האבסלוט?

פורסם

אתה מתכנן לעשות את הקניה בזמן הקרוב ?

הכוונה בשבוע הקרוב , או חודש הקרוב ?

נ.ב -

אם אתה חושב לקנות מונו , הייתי קופץ על ההזדמנות וקונה מהר מהר את המיניבלוק מאיתמר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

חודש הקרוב, פברואר, חבר שלי בא מסין (במידה והלכתי על אלפיין)לכן אני לא ממהר גם רוצה לשמוע קודם וגם מכיוון שהחודש הוצאתי הכל על המקנטושים שהבאתי :lol:

וסיפרתי לך איך זה עובד אצלי, זה מחודש לחודש ממשכורת למשכורת.

פורסם

לגבי המונו , אם אתה רוצה מונו הייתי חורג מהתקציב וקופץ על המציאה . מדובר במגבר משובח במחיר מעולה. אם הייתי צריך לעצמי הייתי קונה בלי לחשוב פעמיים. שים לב שזמן המכירה קצר מאוד (הוא לא עושה את זה בשביל להלחיץ , זה באמת מכירה לכמה ימים).

לגבי הקניה - יכול מאוד להיות שתוך חודש יהיה פה מישהו עם סט סטודיו 16 מותקן אצלו ברכב , אם זה יקרה , והסט הזה נשמע כמו שאנשים אומרים שזה נשמע אז גם אצלי ברכב ינחת סט כזה .. כך שאולי שווה לך לחכות ולשמוע אותו.

במידה ואתה מחליט לקנות סט בלי לשמוע אותו קודם , האלפיין היא אופציה מצויינת.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני מסכים. לכן כתבתי את ההודעה האחרונה. אין ספק שמאוד מאוד רצוי לשמוע את הסט לפני שקונים , בדיוק כמו שאמרת שאת הסופרימו לא אהבת למרות שהטוויטר שלהם נחשב ברמה מאוד גבוהה. בדיוק כמו שיש אנשים ששמעו אצלי ברכב ויצאו בתגובה שזה הסאונד הכי טוב שהם שמעו אי פעם ברכב ויש כאלו שיצאו ולא התרגשו בצורה מיוחדת. כל אחד והאוזן שלו.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

היום שמעתי Dynaudio בטוראג, :lol: ממש נחמד אבל זה לא זה, משום מה הרגשתי שאני יושב מול מערכת ביתית.

אבל.... הסאונד חם מפורט במה מצויינת. ואיך שהבנתי מבעל הרכב שמה ששמעתי זה הרכיבים הבסיסיים והזולים של דיינאודיו.

אז ערכתי בדיקה באינטרנט ומצאתי את הסט הזה Dynaudio Esotec System 362 , אין עליו כמעט דיונים או חוות דעת, רציתי לשאול אותכם אם יש למישהו היכרות או מידע שיעזור. בעיקרון אהבתי את הסאונד שלהם.

פורסם

דיינאודיו היא עוד אחת מהקללות בסגנון "סקאן-ספיק". מדובר ביצרנית רמקולים מהמעלה הראשונה, שלפי מה שאני מכיר התחילה את דרכה עם מורל או בשיתוף פעולה איתה.

היא מאוד מוכרת בתחום הביתי ובתחום המוניטורים האולפניים. יצא לי לשמוע זוג מוניטורים כאלה באולפן הקלטות מקצועי והם היו נשמעים נפלא.

היבואן שלהם בארץ לא מייבא רק דרייברים או את הסדרות לרכב, כך שאין מנוס מהזמנה מחו"ל.

יש עליהם המון חוות דעת באינטרנט, מאוד שווה להריץ חיפוש בגוגל, טוק אודיו או אליט קאר אודיו.

אם אני לא טועה, באחת הסדרות (או בכולן) הוופר הוא 7" ולא 6.5". לפני שתמהר לסגור עסקה תראה אם הוא יכנס לך בדלת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הכוונה זה לא זה: שזה לא מה שציפיתי מסט קומפוננט ברמת דיינאודיו, לכן הוא אמר לי שזה מערכת בסיסית בלי הגברה .

אני שמעתי סטים למערכות בית ואפשר להשוות אותם אפילו לסונוס פאבר, הסט לרכב עולה בסביבות 900-1200 $

• תוכן חדש...