Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בהיותי אוהד שרוף של קבוצת הפער האנגלית - מנצ'סטר יונייטד, אני רוצה לטוס לאולד טרפורד למשחק.

טוב לכל אחד יש חלומות :).

בחיפושיי אחרי דיל משתלם או מחיר טיסה נורמאלי נתקלתי באתר נחמד הזה: http://www.london-flights.co.il/

שמספק הזמנות לטיסות שכר למנצסטר וללונדון במחירים מאוד זולים, יוצא בערך 22$הלוך חזור.

אותי זה טיפה מפחיד ומחשיד. האתר עובד עם חברת תעופה שנקראת www.thomsonfly.com

רציתי לקבל קצת חוות דעת על חברת תעופה הנ"ל, מי שטס איתה - יותר טוב - חויות אישיות יתקבלו בברכה.

תודה לכולם.

בוריס.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא טסתי איתה אבל אני יגיד לך דבר אחד-טיסות זה אחד הדברים שהכי חשוב זה: לא לחסוך עליהם!(עיין ערך תאילנד ועוד כל מיני חברות זבל שהנוסעים שלהם מצאו את עצמם בבית חולים או אפילו יותר גרוע..)

אני במקומך הייתי שם עוד כמה דולרים ונשאר בראש שקט.

to finish first first you have to finish

פורסם
לא טסתי איתה אבל אני יגיד לך דבר אחד-טיסות זה אחד הדברים שהכי חשוב זה: לא לחסוך עליהם!(עיין ערך תאילנד ועוד כל מיני חברות זבל שהנוסעים שלהם מצאו את עצמם בבית חולים או אפילו יותר גרוע..)

אני במקומך הייתי שם עוד כמה דולרים ונשאר בראש שקט.

אחד הדברים הכי מטומטמים ששמעתי בזמן האחרון.

קודם כל, מה הקשר בין חברת התעופה שהייתה שם (שאני בטוח שאתה לא יודע איזו בכלל) לבין הסיבה שגרמה לתאונה (שגם אותה אתה בטח לא זוכר)?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

קודם כל, מה הקשר בין חברת התעופה שהייתה שם (שאני בטוח שאתה לא יודע איזו בכלל) לבין הסיבה שגרמה לתאונה (שגם אותה אתה בטח לא זוכר)?

חברות טיסה שמוכרת כרטיסים בזול מאוד -> חוסכת בחלקים זולים/משומשים שלא עוברים את הבדיקות השמישות שהם צריכים לעבור -> המטוס טס עם חלקים זולים ומסוכנים -> סיכון לתקלה באוויר גבוה מאוד -> התרסקות!

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
שלום לכולם.

בהיותי אוהד שרוף של קבוצת הפער האנגלית - מנצ'סטר יונייטד, אני רוצה לטוס לאולד טרפורד למשחק.

טוב לכל אחד יש חלומות :).

בחיפושיי אחרי דיל משתלם או מחיר טיסה נורמאלי נתקלתי באתר נחמד הזה: http://www.london-flights.co.il/

שמספק הזמנות לטיסות שכר למנצסטר וללונדון במחירים מאוד זולים, יוצא בערך 22$הלוך חזור.

אותי זה טיפה מפחיד ומחשיד. האתר עובד עם חברת תעופה שנקראת www.thomsonfly.com

רציתי לקבל קצת חוות דעת על חברת תעופה הנ"ל, מי שטס איתה - יותר טוב - חויות אישיות יתקבלו בברכה.

תודה לכולם.

בוריס.

בוריס,

אתה בטוח שמצאת טיסה ב22$ ?? רק המיסי נמל הם בסביבות 20$,

בכל מקרה הטיסה הכי זולה שאני מוצא זה בסביבות 400$, ואני בטוח שאם תתקשר לסוכן נסיעות הוא ימצא לך גם באלעל טיסה ב400 $...

באיזה תאריכים חיפשת בתומפסון ?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

יכול בהחלט להיות,למי שמכיר,אחת החברות תעופה הכי עשירות,מוכרת מדי פעם אפילו טיסות במחיר של כמה יורו,חברה שלא היה בא התרסקות אפילו פעם אחת,פשוט מאוד על הכול נחסך כסף,לא על חלקים כמו שאמרו פה,אלא אוכל לא מקבלים,שתייה עולה כסף,מטען מעל משקל מסויים עולה כסף וכו...

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ראיתי תוכנית פעם על כל הקטע של מטוסים וחברות וכו', הייתה חברה אחת, שהחליטה לחסוך קצת, הם הוציאו זית אחד !!! כן כן רק זית אחד מהמנות שהיו מוגשות בהן זייתים (בערך כ 5-6 זיתים), והצליחו לחסוך כך 200 אלף דולר בשנה.

כך שלא תמיד מדובר בחלקים וזה סתם שמועות, אם אלו היו באמת חלקים משומשים, הרי שתתחיל לראות נפילות בעוד חודש.

כמובן שיש תמיד מצב שאין כל כך אכיפה בכמה מקרים, באמת אולי במקום מתג חדש, שמים משומש וכו'.

את זה אי אפשר אף פעם לדעת, עד שאותה חברה לא תפיל מטוס או תקבל על הראש מודעת בטיחות וכו'.

פורסם

וואלה ?

מציע לך לבדוק למשל את הרקורד הבטיחותי של חברת ASIA AIRLINES,חברת התעופה הכי זולה במזרח הרחוק (וחברה לא קטנה יחסית).

יש להם ברקורד בממוצע התרסקות\התפוצצות של מטוס כל חצי שנה בערך,הפעם האחרונה היתה לפני מספר חודשים כשמטוס התפוצץ להם על המסלול ביפן בעת עליית נוסעים לטיסה.

חסכון לא מגיע תמיד רק מהוצאת זית מהארוחה.

טיסה זה לא משהו שחוסכים בו,תקח מלון זול,לא טיסה זולה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בוריס,

אתה בטוח שמצאת טיסה ב22$ ?? רק המיסי נמל הם בסביבות 20$,

בכל מקרה הטיסה הכי זולה שאני מוצא זה בסביבות 400$, ואני בטוח שאם תתקשר לסוכן נסיעות הוא ימצא לך גם באלעל טיסה ב400 $...

באיזה תאריכים חיפשת בתומפסון ?

מצאתי ב220 $, התאריך הוא 3.3.08 יום לפני 1/8 גמר ליגת האלופות גומלין.

יש כאן מישהו שטס עם החברה הזאת?

פורסם

אחת התגובות הכי מטומטמות ששמעתי בזמן האחרון!

כמו שכתבו לך כבר הרבה לפני בדרך כלל טיסות זולות = מטוסים שמתוחזקים ברמה גרועה=התרסקות(זה לא אומר שכל טיסה שלהם מתרסקת אבל זה מסוכן כי אי אפשר לדעת מתי זה יקרה)

אז בבקשה..תחשוב שניה לפני שאתה מגיב.(זה לא עולה כסף בכלל)

to finish first first you have to finish

פורסם

זה לא נכון מה שאתם אומרים. יש איזה בחור יווני שבבעלותו הרבה דברים בסגנון הזה, הוא המציא את טיסות הסחר הזולות מאוד. זה טיסות מופשטות לגמרי- רק טיסה, אין סרט, אין אוכל, אין כרית אין שמיכה. כל דבר נוסף בתשלום.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

thomson היא חברה הרבה יותר גדולה מאל על עם צי הרבה יותר חדיש. בתי קנתה לונדון-תא -לונדון (מלוטון)לעוד שבועיים, כולל מסים ב-220 פאונד. לונדון-פרנקפורט-לונדון , לפני חודש, יצא עם מסים 100 פאונד כשהמחיר שפירסמו היה 99 P.

פורסם

החברה הנ"ל היא חברה אירופאית וותיקה וידועה שמפעילה זה זמן רב טיסות low cost באירופה ולאחרונה התחילה לפעול גם בארץ.

המחירים הזולים שלהם עובדים על בסיס כל הקודם זוכה,לכל קבוצת מחיר יש הקצאת מושבים מסויימת,כשזו נגמרת המחיר עולה.

שים לב כי במחיר הכרטיס לא כלולות ארוחות בטיסה ואין לך מטען כמו בחברת תעופה רגילה (אם אני לא טועה מותר לך להביא עד 5ק"ג),על כל ק"ג נוסף אתה משלם וביוקר.

בדוק טוב טוב את התנאים אם הם מתאימים לך,יש הרבה הגבלות בכרטיס כמו דמי ביטול חריגים,אך באמת ניתן להשיג טיסות זולות למי שסגור על תאריכי הטיסה שלו.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
חברות טיסה שמוכרת כרטיסים בזול מאוד -> חוסכת בחלקים זולים/משומשים שלא עוברים את הבדיקות השמישות שהם צריכים לעבור -> המטוס טס עם חלקים זולים ומסוכנים -> סיכון לתקלה באוויר גבוה מאוד -> התרסקות!

שטויות.

טיסות מוזלות קיימות באירופה כבר לפחות עשור. החיסכון מגיע מהתפנוקים שמסביב לטיסה ולא מתפעול המטוסים, מה גם שהרגלוציה במדינות מתוקנות איננה מאפשרת לחאפרים לטוס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הישראלי הממוצע בטוח שמנסים לדפוק אותו כל הזמן

ולכן הוא משתדל לדפוק את עצמו כמה שיותר, בכל רגע נתון, רק כדי לא לצאת פראייר.

(טיסה זולה? לא יכול להיות! מנסים לדפוק אותי! אני אהיה יותר חכם, ואקנה רק כרטיסים יקרים!)

כמו ש-FALOU כתב, השיטה עובדת כבר שנים באירופה.

היא בכלל לא מוגבלת לחברה מסוימת, וכל הדיבורים על אחזקה וכדומה

הם קשקוש מוחלט. יש לי ידידה שכבר טסה מספר פעמים מגרמניה,

ב-200 יורו (250~ דולר) הלוך חזור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...