Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב פאסאט ואני צריך עוד מיקום לרדיו דיסק חוץ ממה שיש בדשבורד .

אני רוצה להוסיף פריט מסויים מתחת לרדיו דיסק (באותה מידות כמו רדיו דיסק) אבל אין לי מקום.

פניתי לצמפיונס מוטור יבואנית וולקסוואגן ושאלתי אם יש להם גריל/מסגרת לרדיו דיסק כפול, אבל אין להם.

איזה פתרון אני יכול למצוא?

צירפתי תמונה של הדשבורד וגם תוצאה שאני רוצה להגיע אליה.

dj-passat-interior.jpg

b01.jpg

DSCN1339.jpg

פורסם

הפאסאט הוא ממש לא רכב נדיר, ואני משוכנע שבאי-ביי יש הכל.

בכל מקרה ולפני שאתה בודק שם, תרים טלפון לכמה מתקינים רציניים. 99% שתמצא את זה בארץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שמע אני אישית מתקין בצ'מפיון מוטור ולפי מה שאני רואה אין לך ברירה בנושא חוץ מלשים נניח אחד הHU\משהו שלך בתוך תא המטען מחובר לפלאח לחלק העליון של התא כפפות...

במידה ואין באפשותך לפתוח מן תא כזה בתא הכפפות אז אני מציא באמת שתחפש איביי

בכל מקר אם אתה מגיע עוד פעם לצ'מפיון מוטור (בני ברק כן ?) אז תשאל מיזה דוד...

דוד.

פורסם

אתה יכול גם תמיד לנסות עבודת קוסטום.

תנסה את www.soundstorm.co.il נמצא בחולון - בגלריה שלו אתה תוכל לראות כמה עבודות נחמדות שהוא עשה בסגנון הזה על רכבים כמו מאזדה 6 וטויוטה קורולה ראנקס.

אתה יכול לנסות את אפי 4*4 בעפולה - עשו עבודת קוסטום מאוד יפה על פאנל של סוברו אאווטבק.

יש לא מעט פתרונות.

אני הייתי מנסה גם להיוועץ עם מקנטוש עצמם - אני בטוח שלא מעט אנשים שואלים שאלות לגבי ההתקנה ואני מאמין שיהיה להם מאגר של חנויות שניתן יהיה להזמין מהם חלקים לכל מיני כלי רכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובות המהירות. אליקו מה שהצעת נראה לי מתאים אני רק אבדוק את זה לעומק.

ואם לא יסתדר מה שאליקו הציע אשקיע כבר עוד כמה שקלים ואני אבנה מפיבר מסגרת שתתאים.

באיביי לא מצאתי גריל double-din לפאסאט.

לבחור מצמפיונס, כל הקטע שהרדיו דיסק וה- MPM4000 power meter שיהיו אחד מעל שני כי זה גם משלים צורה. אז חשבתי אוליי אני אעביר את הלוח/מסך של המערכת מיזוג למטה, כמו שבתמונה למטה בחור סיני העביר את לוח השליטה במערכת מיזוג למטה בכיס.

האם זה אפשרי או שצריך לרכוש כבלים/מאריכים.

040531_maijingtu_02.jpg

פורסם

לאיזה כיס אתה מדבר ?

מחר בעבודה אני יבדוק אם יש לי מתאם מאריך שליטה של המזגן ואם לא מקסימום נכין אחד מהחלקים שיש לי...

בכל מקרה איזה שנה ודגם מדוייק הפאסאט שלך ?

פורסם
לאיזה כיס אתה מדבר ?

מחר בעבודה אני יבדוק אם יש לי מתאם מאריך שליטה של המזגן ואם לא מקסימום נכין אחד מהחלקים שיש לי...

בכל מקרה איזה שנה ודגם מדוייק הפאסאט שלך ?

ואללה תודה!

אגב מצאתי מסגרת לדאבל-דין אצלנו בארץ . אך צריך להעביר את המיזוג למטה.

דגם הפאסאט: 1.8T שנת 98

• תוכן חדש...