Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע 2.7 אוטמטית

היא נראת טוב ללא ספק, על פי מה שהבנתי המנועים שלה חלשים?

זאת אומרת..?

ובכללי, איך היא? יש למישהו ניסיון איתה?

-

האם היא שווה להונדה סיווק החדשה [5D].

או שאין מה להשוות?

-

או שעדיף רכב אחר שנראה טוב בתקציב כזה, הוא מתכנן לקנות רכב חדש.

התקציב של היונדאי וההונדה הוא 178- 190 .

הכיוון שלו אוטו יפה בעקרון, אוטומט, אבל שאר הנתונים גם חשובים..

פה אתם יכולים לעזור ולהציע אוטו נוסף שיבוא בחשבון.

(לא ממש הצלחתי לייעץ לו..)

-

תודה לכם.

פורסם

במחיר הזה אני אישית הייתי הולך על ה-MX5.

ברח מעיני שהוא רוצה אוטומט. ה-MX5 נפסלת. וחבל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דווקא ב"אוטו" היו מאוד מרוצים מההתנהגות של היונדאי קופה החדשה.

אם הוא בעניין של פוזה- יש לה הרבה!

ההספק אומנם קצת חלש יחסית לגודל המנוע אבל גם ככה הוא מחפש אוט' אז אני לא יודע כמה זה יהיה חשוה לו.

עצה שלי- נסיעת מבחן..

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הקופה מפתיעה לטובה בהתנהגות (מלבד הגה שמתקשה מאוד בזמן היגוי יתר). היא גם נראית מצוין, ואחרי מתיחת הפנים איכות הפנים השתפרה משמעותית. בכל זאת יש לזכור שנוחות הנסיעה לא מבריקה, שהמרווח בפירוש טעון שיפור (ומאחור מאוד לא נעים לשבת) ושהתיבה האוטומטית ביחד עם המנוע הבינוני לא מספקים ביצועים מרטיטים במיוחד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ברח מעיני שהוא רוצה אוטומט. ה-MX5 נפסלת. וחבל.

אם הוא יורד דור אחד אחורה (NB) יש גם מיאטה אוטומטית (השם ירחם) משנת 2003 עד שנת 2005, כולל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רגע, הקופה "החדשה" אחרי מתחית הפנים.

מדובר על שנת 2001 ומעלה?

או שיצא דגם חדש בשנתון יותר גבוהה?

+גם דעות על ההונדה יעזרו.

פורסם

לא הייתי קונה עכשיו יונדאי קופה כי עכשיו היא משנה צורה וזה יפגע במחירון בצורה רצינית ואם כבר אז הייתי מחכה לה כי היא יפה יותר ויש לה נתונים הרבה יותר מרשימים

אני אישית הייתי לוקח גולף gti או bmw קופה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אפשר לקבל פרטים על השינוי צורה הזה? תמונות, ומתי הוא מתרחש בידיוק ומגיע לארץ?

ולגבי גולף GTI וBMW זה לא ממש בתקציב..

• תוכן חדש...